APOCALYPSE Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Nu kaapeec niger taada attieksme To visu tacc var izskaidrot ar vienkaarssaakiem un mieriigaakiem vaardiem vai arii ignoreet vispaar Stulbs---Ouch that hurts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Ruks Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 (edited) ssiniis forumos jau paarsvaraa rupjiibas,pie taa jaapierod Edited June 15, 2005 by Dr.Ruks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 15, 2005 Author Report Share Posted June 15, 2005 kautkaa visi galvenie nozudushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 gan jau macho driiz paraadiisies un kauko izlems. laikam shim nedeeljas kodiens, sen neredzeets Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 vai arii zibens iespeera maajaas, nodedzinaaja tiikla kartes un ruuteri un izspeera muusu portu no jumta. aizbraukshu maajaas sataisiishu netu un tad arii uzmetiishu peetoshu aci. niger> tu esi stulbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 nu es nez, itkaa jau skills ir , bet dzeks ljoti aatri "aizsviljaas" , mute arii liela,bet tas taa tikai pret laameem...nu nez domaaju, ka var iedot...man personiigi peedeejaa laikaa vins liekas ir uzlabojis savu attieksmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 15, 2005 Author Report Share Posted June 15, 2005 da labi es reti kad kaadam saku, tikai tapec ka vinsh lame buutu vai slikti speeleetu, bet gan tad, ja man vinsh traucee, piemeram bumbu neliek, TA taisa, nelaizh atpakalj vai tml (nu tiesiibas jau es ar nepielietoshu tikai delj ta ja mani nelaidis atpakalj ) p.s. paldies tiem kas atbalsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 akei votes un slapslejs pielikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts