Jump to content
GIGN Forum

Mosh

Recommended Posts

Labdien! Es speleju CS uz servera cs.gign.lv un taa diezgan pabiebzhi. Es esmu baigais lame, ta4u biezhi ir pat lielakas lames par mani, kuras vajag iekustinaat!

Zinu, ka adminu ir daudz, bet es speleju biezhi, un gadas tomer situacijas, kad es jutu, ka es varetu paliidzet uzlabot speeli, ja man butu ar ko, ja nebutu tad es neprasitu!

Man jau kaukas pasen atpakalj bija votes, slap un slay, bet man delj viena mulkjiiga gadijuma nonjeema!

Nu es veeletos votes (to jau nu var uzticeet), un paslapot un pasleyot lames un ff arii (spriezhat jus)! Nu skills man domaju pedejaa laikaa neslikts, un ja kadu interesee, tad laika kad GIGn bija down es biju admins (un vel tagad esmu) uz servera cs.h2.lv, kur valda 30gadiigi un tur ir megadiscipliina, par vienu lamuvardu tur srazu kiko cool2.gif un tur es norm admineju, taka!

thumbsup.gif

ejiet d|rst ar saviem rec/nerec. varbuut pakustiniet smadzeni un pasakiet savu viedokli, ja jums smadzenes to spej gjeneret.

bet bucheram jaadod tiesiibas. kaapeec?

1) vinsh aizgaaja no IB 11. klases beigaas;

2) vinsh kaadas 3 reizes CS ir 'tipa' atmetis;

3) buutu vienkaarshi forshi kaut vai paskatiities vai vinsh speej nesavaariit suudus ar voteem, slap un slay happy.gif

vispaar praataa ir veel paaris argumenti bet tos shoreiz pietaupiishu.

EDD said:
ejiet d|rst ar saviem rec/nerec. varbuut pakustiniet smadzeni un pasakiet savu viedokli, ja jums smadzenes to spej gjeneret.

bet bucheram jaadod tiesiibas. kaapeec?

1) vinsh aizgaaja no IB 11. klases beigaas;

2) vinsh kaadas 3 reizes CS ir 'tipa' atmetis;

3) buutu vienkaarshi forshi kaut vai paskatiities vai vinsh speej nesavaariit suudus ar voteem, slap un slay happy.gif

vispaar praataa ir veel paaris argumenti bet tos shoreiz pietaupiishu.

forshi argumenti edd, tad jau vareetu veel kaadam paaritim iedot tiesibas

Radler @ Jun 12 2005 23:15 said:
forshi argumenti edd, tad jau vareetu veel kaadam paaritim iedot tiesibas

nu shaubos, radler, vai tu atradiisi sevishkji daudz cilveeku, kuri kvalificeetos pirmajam vai treshajam...

radler tu te laikam spamo tapec, ka doma ka es esmu taads pats kaa kaukaads Cipruss, Chucky, Flyers vai vel nezin kas te prasa access, bet ja tu mani neesi redzejis ne reizi serverii (nu pirms kaada gada redzeji gan, un vakar kaadus 3 raundus), tas nenoziime, ka ar paarejiem ir taa pat. ja tev nav ko teikt par mani tad plz neraksti neko

es jau pateicu ka admini peec manaam domaam nav vairak vajadzigi taatad ko tas maina tajaa vai tu esi taads pats kaa flyers ciprus etc?

bet saprotams es tachu izteicos pret to lai tev iedotu tiesibas tapec es spamoju paareejie (lielaka dalja) uzrakstija veertigus komentus

btw es jau tevi visu laiku redzu serverii nu vismaz man ir gruti atskjirt bucher ar buhar

nu tas ir normaali, es pat muus abus dazhreiz jaucu laugh.gif gadaas, kad es shauju kadu un domaaju, ka novaacu, bet tad izlasu kaartiigaak, ka tas ir buhars un tad ir besis biggrin.gif

un es saprotu, ka admini ir daudz, bet nu speleju regulari un ir situacijas, kad es tomer nodereetu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...