Jump to content
GIGN Forum

:)

Jurko
 Share

Recommended Posts

images2.jpg

Esmu (no)briedis rakstiit pieteikumu!

images2.jpg

Taatad:

Esmu jau kaadu laicinju speeleejis shajaa serverii un izdomaaju paluugt tiesiibas thumbsup.gif

Kaa jau rakstiiju, tad sanaak citreiz uzspeeleet pa naktiim un tad nav neviena kas var uzlikt vote vai pakustinaat kaadu muudzi evil6.gif un tas vareetu buut es wink.gif

Taa kaa esmu biezh speeleetaajs un dazhi no adminiem ir arii personiigi paziistami, tad gribeetu paluugt tiesiibas - slap, slay, vote un kick!

Nu vismaz uz kaadu paarbaudes laiku 4.gif

Edited by Jurko

lol. taads dzheks. es tak tevi pats parasti lidinu rinjkjii taapeec man gruuti staadiities priekshaa kaa tu kaadu lidini. enivei - votes jau tagad varu uzlikt, tas ir ok - a par to paareejo gribu dzirdeet ko veel kaads saka smile.gif

Guest darek

dzheks, taads tiiri normaals, serverii nekad nav taa iipshai izceelies(ar slikto) forumaa ar taads normaals...nu neko vairaak pateikt nevaru!

btw. GL happy.gif

nu "-" ir taads, ka daudz kempo baazee, vienalga vai ct vai t's.

smiliez.de_2125.gif Tu par shodienu, kad es dustaa paliku viens pret 7 vai 8 CT un Tevi noshaavu ?

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Edited by Jurko

Guest darek

jurko, man demkas ielikt, tu, katraa mapee vismaz 4;5;6 reizis reaali, besiigi, tracinoshi iekempoji(baazee)

un cik reizes tev aizraadiija?

jurko, man demkas ielikt, tu, katraa mapee vismaz 4;5;6 reizis reaali, besiigi, tracinoshi iekempoji(baazee)

un cik reizes tev aizraadiija?

w00t wr1t3r, Tavs avataaris atbilst taviem postiem naughty.gif

Edited by Jurko

Jurko forshaa laikaa ielika peedeejo poustu. kaut vai taapeec vareetu vinjam iedot to ko vinsh prasa (lai kas tas arii buutu). enivej, votes jau ir, ka tikai tev nav arii tie slap un slayi...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...