EDD Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 oi damn ku labs oddish vienkaarshi pieder vislabak patika astute ar 1 shot 3 kills awp. pats tikai vienreiz kautko tadu biju redzejis kad sen atpakalj tas izdevas MIC serveri... ehh, bet lolismi ar bija forshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 man jau vislabaak tur patika saakums...superkruts intro bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Intro, jau bija superkuts, bet es paklusēšu negribu Odi blameet Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 muuvijs vnk ierulle muuzika arii labaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Intro, jau bija superkuts, bet es paklusēšu negribu Odi blameet ko?? tu gribi teikt, ka intro nav taisiijis oddish?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 aaarrrppprrraaac kaa taaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 10, 2005 Author Report Share Posted June 10, 2005 Dj_erix kas par lietu, un kapēc jūs domājat ka es to netaisiju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purva-Zivs Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 mani moka jautaajums, kaa tu uztaisiiji to saakumu, kur kamera lido cauri vairaakaam karteem. vai tu uztaisiiji vienu karti, kuraa sakombineetas vairaakas, vai arii to var panaakt ar video editoru kkaa saliekot kadrus kopaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 10, 2005 Author Report Share Posted June 10, 2005 mani moka jautaajums, kaa tu uztaisiiji to saakumu, kur kamera lido cauri vairaakaam karteem. vai tu uztaisiiji vienu karti, kuraa sakombineetas vairaakas, vai arii to var panaakt ar video editoru kkaa saliekot kadrus kopaa? Tu tak zini ka es esmu mapperis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purva-Zivs Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 sk. nice idea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 labs muuviks..respekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 nu tad nav pieejama taa karte caur kuru ievadaa shljuuca kamera cauri ? buutu funny paspeeleet ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Oddish vari pielikt veel vienu Tikko speeleejam dust parasto! Plavec ne nu vinlaiciigi bet nu 5caas sekundees ar kalashu izrubiija 5cus!!! Tas bija labs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Nu? Veel kaads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vikeif Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Es varu nosaukt vismaz 7 serverus kur 6os speleetajus buutu nasauku6i par 4iteriem pedarastiem u.t.t Bet man liekas ka 20 % 6itto visu fragu bija halavas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 nūģu servaki un bez haļavas 3 ar 1 no awp nogāzt nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 super.. nu vienkaarshi lielisks muuviks.. visu cienju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vikeif Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 ar kaadam progaam 6itaadus movijus ieraxta no speeeles (zinu n00bisks jautaajums bet pagaidaam man ir nooba status te..... tas es >>>> ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Oddish, tieshaam respect, muuvijs ir vienkaarshi uuberlabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 heh pamaniju prikolu taja vieta kur ( 3:08-3:10 ) NighT^ noleca no jumta pie nosautajiem uzradas, ka robbins ir nosavis spectatoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 vikef, tu neesi n00bs, tu esi idiots. parastais ! ja tu domaa kaa rakstiit demkas, tad ieej console un ieraksti "record nosaukums" gl ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 vikef, tu neesi n00bs, tu esi idiots. parastais ! tobrīd vēl nebij un viņš prasīja kā filmiņas uztaisīt, nevis tikai demo ierakstīt. visu procesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 nu man jau patiik... ljooooooti... forshs muuviks... eehem.. super !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 he hee... Patieshaam izdevusies filminja! rispakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts