Norek Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Sveicināti! Esmu atgriezies CS pēc 2 mēnešu pārtraukuma. Gribētu palūgt slap, slay, kick, gag tiesības. Protams varat man nepiešķirt, bet nu kapēc gan nepiešķirt, ja bieži te spēlēju un sekoju līdz visam notiekošajam. Kretinē mani tie, kuri lamājās, bremzē visu spēli, utt. Zinu, zinu, neesat labās domās par mani, atceroties, kāds biju kādreiz ... bet tas bija sen un vairs nav taisnība. Paldies, ka uzklausijāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 itkā jau spēlē bieži, pilda misiju, nelamājās utt... GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 nu man jau neliekas, ka speele biezhi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 peedeejaa laikaa biezhi, jo pirms paaris dienaam tikai atsaaku speeleet. bija probleemas ar skolu un citaas lietaas .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 probleemas ar skolu taadas, ka vinja bija, vai ne? nu man shitas dzheks liekas vairaak vai mazaak lolisks. es tiesiibas vinjam nedotu. bet kursh gan njems manu viedokli veeraa?! (LOL) Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 pasaki nor3k kapec tadam nepazistamam chalim kaa tev buutu jaadod kaut kaadas tiesiibas?njemot veeraa to ka taa jau ir pietiekoshi admini neredzu nekaadu iemeslu kapec tev vaidzetu pieskjirt tiesiibas iznjemot to lai tev buutu labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 +radleram : pietam tu spēlē uz clan servera un man sāk palikt bailes, jo jūs banojat par CT rašiem vairāk nekā par čītiem Saki lūdzu kā tu izmantosi tās tiesības?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 +radleram : pietam tu spēlē uz clan servera un man sāk palikt bailes, jo jūs banojat par CT rašiem vairāk nekā par čītiem Saki lūdzu kā tu izmantosi tās tiesības?? uz katra servera ir savaadaaki noteikumi un domaa, ko gribi, bet es tos ieveeroju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 (edited) Man atkal šķiet ka vairāk jāpieturas principiem nevis noteikumiem, jo ja tu seko tikai un vienīgi noteikumiem, tu nekad nespēsi aptvert situāciju atbilstoši patiesībai un saprātam Protams noteikumi ir jāzin, bet ne vienmēr tie strādā un ne vienmēr tie ir pareizi Edited June 7, 2005 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 Man atkal šķiet ka vairāk jāpieturas principiem nevis noteikumiem, jo ja tu seko tikai un vienīgi noteikumiem, tu nekad nespēsi aptvert situāciju atbilstoši patiesībai un saprātam Protams noteikumi ir jāzin, bet ne vienmēr tie strādā un ne vienmēr tie ir pareizi vari mani nemaaciit, kas man jaadara un kas nee, jo es to ljoti labi pats zinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 maalacis, ej nopeerc ledeni ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 topika nosaukumam gribētos pierakstīt "denied". tas arī izsaka manas domas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 var jau iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 neitraala poziicija!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 neitraala poziicija!!!! nu jaa, vareetu buut. zinu, kaadas mums kaadreiz bija attieciibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 (edited) Kretinē mani tie, kuri lamājās, bremzē visu spēli, utt norek no hard feelings bet pats tu arii diezgan biezhi laamo baazee(arii sanaak bremzee speeli) nu bet ja saki ka tagad esi savaadaak tad var jau but Edited June 7, 2005 by HHH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Norek - es nemācu, bet izsaku savu viedokli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 "darek" no hard feelings bet pats tu arii diezgan biezhi laamo baazee(arii sanaak bremzee speeli) nu bet ja saki ka tagad esi savaadaak tad var jau but 0_o neiebraucu, kaads man tur sakars.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 sorr ljoti ljoti liels sorr es shon makroekonomikas exim gatavojos un pusi no raxtiitaa nepaarbaudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 tagad izlaboju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 nav tik traki, viss ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 probleemas ar skolu taadas, ka vinja bija, vai ne? nu man shitas dzheks liekas vairaak vai mazaak lolisks. es tiesiibas vinjam nedotu. bet kursh gan njems manu viedokli veeraa?! (LOL) kapeec taa? pamato .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 pasaki nor3k kapec tadam nepazistamam chalim kaa tev buutu jaadod kaut kaadas tiesiibas?njemot veeraa to ka taa jau ir pietiekoshi admini neredzu nekaadu iemeslu kapec tev vaidzetu pieskjirt tiesiibas iznjemot to lai tev buutu labaak varu mineet vienu iemeslu. man ir jaastraadaa tikai 3 dienas respektiivi 2-dien, 3-dien, 4-dien. taa, ka 4-diena, 5-dienas, 6-dienas, 7-dienas naktiis varu droshi speeleet un uzmaniit, kas notiek uz servera. domaaju, ka viens nakts admins nenaaktu par ljaunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 A no cikiem liidz cikiem ir nakts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 probleemas ar skolu taadas, ka vinja bija, vai ne? nu man shitas dzheks liekas vairaak vai mazaak lolisks. es tiesiibas vinjam nedotu. bet kursh gan njems manu viedokli veeraa?! (LOL) aaahahaha. Taas arii bija apmeeram manas domas. vispaar norek es tev tiesiibas nedotu. Pamatojums? Es neteiktu ka tu man iipashi patiktu. + adminu ir daudz. Pat ja es tevi vispar nepaziitu pirms shitaa topika es tik un taa nedotu. Pamatojums? Tu taads kaut kaads es nez.... dj erix izteica savu viedokli, kas starp citu bija ljoti praatiigs, a tu saki "nemaaci mani kaa dariit". Pat ja vinsh buutu gribeejis tevi maaciit, ir veerts uzklausiit cilveeku, un tad izejot no situaacijas arii atbildeet, nevis taa vienkaarshi pateikt "ej dirst es esmu gudraaks". Man te to taa visu gruuti paskaidrot, bet kopeejais iespaids ko tu atstaaj (vismaz man) neliekas forshs. un man gribaas lai gignaa ir forshi admini. taadi kaa atoss kas slay'o mythu un taadi kaa myths kas noslapo chali, kas miinee bumbu taa ka vinja komanda vinnee (bljedj ja kaads no jums lohiem domaa ka tas peedeejais teikums bija nopietns - ejiet DIRST ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts