kroplisj Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Nu daudz neraxtisu jo esmu smagas pohas iespaida. velos acc ingame niks karote Spele man pirkta. registreju niku uz menesi. un pec menesa noteikti to darisu atkal . links uz statiem >> KaRoTe nu ja cik noprotu tas pasa amx komandas tikai darbinas ar sm prieksa. nu viedoklus ludzu. a ja acc gribu jo citeri paradas serveri un trauce speli. nu parastais iemesls visiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 parasti gan esmu PAR jaunajiem kadriem, tapec ka saprotu, ka laiki mainas un ari adminu iespejas uztureties erveri, bet piedod, kautka anti. pedeja laika adminu butu japietiek, reku vel kefirs tika apgreidots mans uzskats vairak anti - tevi nepazistu, ne personigi, ne foruma. pagaidi kamer kads admins netiks gala un serveri pietruks un tad gan jau rekomendeshu tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) velos acc ingame niks karote Spele man pirkta. registreju niku uz menesi. un pec menesa noteikti to darisu atkal . links uz statiem >> KaRoTe nu ja cik noprotu tas pasa amx komandas tikai darbinas ar sm prieksa. nu viedoklus ludzu. a ja acc gribu jo citeri paradas serveri un trauce speli. nu parastais iemesls visiem. es 100% atbalstu! biezi spelee un nepatiksanas netaisa! dyversant es gluzi preteji nerdzu iemeslu lai vinam nedotu tiesibas! Edited February 14, 2009 by Baba Tonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 NU KO NAFIG nozime termins - vinsh biezhi spele.. ja jau tu zini ka vinsh biezhi spele - tad pats acimredzot biezhi spele. es ari CS agrak biezhi speleju - apmeram 8 stundas dienaa un? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Divīt, tu tak tf nespēlē, kapēc tā satraucies? Nav tf pietiekami adminu - nu tipa ir daudz, bet reāli spēlē maz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 nu zinu ka man itka nav iemesla satraukaties, nav jau zhel, bet nu es tiesham shobrid neredzu realu pamatojumu nu bet tad kur ir garantija tam ka shitas speles biezhi? nu lai butu - ieskjiebiet tiesibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 kādu tieši acc gribi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) Arī atbalstu ,vienmēr bijis kluss un kārtīgs.Ar acc mācēs apieties. Kā āri dažkārt man ir norādījis un čīteriem kurus vēlāk nobanoju ... btw.kāds man varētu piemest votemap komandu Edited February 14, 2009 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted February 14, 2009 Author Report Share Posted February 14, 2009 a nu caw. es te. nu banu vajdzetu un parejam komandam ari neredzu jegu it ka. nu ja nav zel votemapu tomer varetu katram gadijumam. dazire jau gadas ka nav tautas. bet nu pedeja laika ta notiek tik velu vakara. uzreiz saku ka iespejams pa darrbadienam visulaiku nevaresu jo esmu skola rezekne a dzivoju je-pili. ka jau parasti kick vel var gana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Uzliku ban, kick. Votemap vispār dažiem esošajiem vajadzētu noņemt, tapēc nedodu. Lai veicas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts