Jump to content
GIGN Forum

Vārds Sunim.


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

hm

rembo

kempo

kepka

bobiks

bubuks

zatis :D

kleksis

rodžers

valdo

rama

delma

kveksis

audi O_O

barso

dons

lils

lomiks .. psc :D

pļotka

kr4 stulbu vārdu pietiks :D ja vaig vēl pado ziņu pa pm, skolā sēžot ap 200gab izdomašu :D

P.s. par reksi neiesaku saukt :D kkad pasen man bija suns tads paliels varda reksis, krancis baigais bija, kkadu gadu atp bija baigais lietus + pērkons, šis lkm sabijās un izdomāja kā durvis ataisīt un kopš tās nakts nēsmu viņu vairs redzējis :D

Edited by alexx92
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Umņiks.

Nākamais par debīliem tekstiem ies atpūsties un iedzert zāļu tēju.

:pizdiblee: dažreiz nekaitē citiem Nebraukt virsū. stulbas idejas metu tapēc ka no sūdiem rodas zelts :P un zinu vienu 4ali kuram suni sauc par rembo, un vienu omi kurai kaķis ir rama :P un zāļu tēju nelietoju. zna4it ja domā ka esi baigais umņiks tad vari te katram piepi*ties ? ej labāk padzer savu alu alka6 un paguli zem galda.

Link to comment
Share on other sites

Karoče! :)

Reiz mums bija suns, kuru sauca par Bobi, bet pēc skata tas suns bija līdzīgs Pifam, tikai nevis brūns ar apmīztu vēderu, bet balts ar brūnu apli (tā ka stikeris vai vinils) uz sāna.

Izskatijās pēc totāla dauņa, kad kasija vēderu, tad drātēja kāju... (daži suņi tā dara).

Tad Bobis nomira un labi vien ir ka nomira...

BEET tad atnāca ciemos tante (Mazmača) un atnesa Tobi. Nu jibjoš! Ja es domāju, ka Bobis ir stulbs sunis, tad sapratu, ka man vispār nav sajēgas par vārda "stulbs" patieso nozīmi (ne velti - Jo gudrāks tu paliec, jo vairāk saproti, cik maz tu patiesībā zini. /A.Gēte/).

Tobis bija vienkārši atstojs... Tobis ne tikai dročija kāju, kad pie viņa piegāja, bet arī sāka čurāt un izbīdija pimpi (tāds sarkans un neglīts), kad viņam kasija vēderu. Tobis bija atstojs. Mēs metām Tobim ar puvušiem āboliem, bet viņš(tomēr liekas, ka Tobijs bija TAS Tobis) priecājās un ķērā tos zobos. Tiesa, kad ierāva ar ķieģeli (domāja, ka ābols - stulbs ka es saku), tad gan vairāk tik ļoti nepriecājās, bet lēkāja kā stulbs šā vai tā.

Tad arī Tobis nomira. Es mazliet bēdājos, bet labi vien ir, ka nomira. Tobja līķi aprakām dārzā. Pinčas līķi gan tētis izmeta miskastē. Mamma jau cerēja ka Pinča sakaltīs un nesmirdēs (varbūt žurkas apēdīs?), bet nepagāja ne mēnesis, kad sāka gan smirdēt un viņas līķi nācās kašāt ārā no dziļākā stūra garāžā.

Nu, bet pie lietas - sauc ka savu suni par Tobi Bobi! Zini, divi vārdi vispār ir stilīgi un pieliec vel beigās San. Nu tā, kā japāņu multenēs - Eduard-San, Alfonso-San un Tobis Bobis San!

Un tas nekas, ka vārdā Tobis Bobis nav R burtu. Kaut gan saka, ka suņa vārdā jābūt R burtam, bet ko tad? Sunim tavam būs R un tev pašam nebūs? Tad jau tu rajonā pēc LOHA izskatīsies!

Un drošs paliek nedrošs - pieliec arī savam vārdam galā San... :)

Beef San

p.s. Seen - tu par to samaksāsi! :blelohs:

p.s.s. ja tevi kretinē kaimiņš, tad nosauc kaimiņa vārdā! :D

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Tāpēc, ka esmu moders.

Tāpēc, ka esmu vecāks.

Tāpēc, ka man nav vairāki acc.

Tāpēc, ka nespamoju.

Paskaties uz viņa poustiem (visiem) un pasaki, ka lielākā daļa nav bezjēdzīgi. Šoreiz par visu kopumā arī uzbraucu.

P.S. Ja vēlaties runāt tālāk, tad PM, nevis te.

edit: Būs vien turpmāk vienkārši jāvārno bez brīdināšanas. Un neielaisties nekādās sarunās. Gribēju kā labāk, sanāca kā vienmēr.

Link to comment
Share on other sites

Feeliks

Kad izvelesies vardu pasaki mums ari.

hou, hou, par Feliksu nevajag saukt, ja vins teiks kaut ko sunim uz ielas, tad es vel atsauksos :) nu, es savu bruno labradoru nosaucu par nellu(no sokolades krema nutella)

paprove ielikt kaut ko ar krasu saistitu. ja ir melns labradors, tad varetu saukt par černi :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...