alexx92 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 (edited) hm rembo kempo kepka bobiks bubuks zatis kleksis rodžers valdo rama delma kveksis audi barso dons lils lomiks .. psc pļotka kr4 stulbu vārdu pietiks ja vaig vēl pado ziņu pa pm, skolā sēžot ap 200gab izdomašu P.s. par reksi neiesaku saukt kkad pasen man bija suns tads paliels varda reksis, krancis baigais bija, kkadu gadu atp bija baigais lietus + pērkons, šis lkm sabijās un izdomāja kā durvis ataisīt un kopš tās nakts nēsmu viņu vairs redzējis Edited February 9, 2009 by alexx92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 alexx92, tu kādu no tiem vārdiem dotu savam sunim? Dažreiz nekaitē padomāt pirms spiest Add Reply. Umņiks. Nākamais par debīliem tekstiem ies atpūsties un iedzert zāļu tēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Umņiks. Nākamais par debīliem tekstiem ies atpūsties un iedzert zāļu tēju. dažreiz nekaitē citiem Nebraukt virsū. stulbas idejas metu tapēc ka no sūdiem rodas zelts un zinu vienu 4ali kuram suni sauc par rembo, un vienu omi kurai kaķis ir rama un zāļu tēju nelietoju. zna4it ja domā ka esi baigais umņiks tad vari te katram piepi*ties ? ej labāk padzer savu alu alka6 un paguli zem galda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Neraksti figņas un neviens tevi neaiztiks. Cik var spamot? edit: Tu nebūsi īstais, kas mani mācīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 spamot var bez gala, un tā pat kā dir*ties un domāt ka vari katram uzlikt kluci par to ka nepatīk viņa teksts. visss kr4 sunim vārdu pats mierīgi var izdomāt, vnk paņem klēpi, 10min skaties uz viņu un tad jau ienāks prāta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Konterstraiks vai Kosmoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Dingo, Festers, Dolārs, Fito, Leo, Bapsis, Čips, Lakijs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Maikijs, vari saukt tā ātrāk viņu "Maik, maik, miky utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 (edited) Bomba, bombis, toto, otto savu kaki nosaucu par bombi.. beefs LOL nr. 1 Edited February 9, 2009 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 ARNO, man pirms divaam nedeeljaam pazuda vilka suns vaardaa Arno! Uzskatu, ka pietiekoshi iis un forsh vaard preksh sunja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 man saakumskolaa bija koleegjis - Arno. a suni nosauc par Dauni. buus sava vaarda diena un buus par ko pasmieties ekonomiskaas kriizes ietvaros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 TIRĀNS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 tas ir smieklīgi, jo labradori ir ļoti labsirdīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 LAUGH WITH ME! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 ahahaha.. ku smiekliigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Man arī patīk Beefs Varu ieteikt kādu no savējiem : Džipis Reindžers Rikijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 ? (skumjš video) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 (edited) Karoče! Reiz mums bija suns, kuru sauca par Bobi, bet pēc skata tas suns bija līdzīgs Pifam, tikai nevis brūns ar apmīztu vēderu, bet balts ar brūnu apli (tā ka stikeris vai vinils) uz sāna. Izskatijās pēc totāla dauņa, kad kasija vēderu, tad drātēja kāju... (daži suņi tā dara). Tad Bobis nomira un labi vien ir ka nomira... BEET tad atnāca ciemos tante (Mazmača) un atnesa Tobi. Nu jibjoš! Ja es domāju, ka Bobis ir stulbs sunis, tad sapratu, ka man vispār nav sajēgas par vārda "stulbs" patieso nozīmi (ne velti - Jo gudrāks tu paliec, jo vairāk saproti, cik maz tu patiesībā zini. /A.Gēte/). Tobis bija vienkārši atstojs... Tobis ne tikai dročija kāju, kad pie viņa piegāja, bet arī sāka čurāt un izbīdija pimpi (tāds sarkans un neglīts), kad viņam kasija vēderu. Tobis bija atstojs. Mēs metām Tobim ar puvušiem āboliem, bet viņš(tomēr liekas, ka Tobijs bija TAS Tobis) priecājās un ķērā tos zobos. Tiesa, kad ierāva ar ķieģeli (domāja, ka ābols - stulbs ka es saku), tad gan vairāk tik ļoti nepriecājās, bet lēkāja kā stulbs šā vai tā. Tad arī Tobis nomira. Es mazliet bēdājos, bet labi vien ir, ka nomira. Tobja līķi aprakām dārzā. Pinčas līķi gan tētis izmeta miskastē. Mamma jau cerēja ka Pinča sakaltīs un nesmirdēs (varbūt žurkas apēdīs?), bet nepagāja ne mēnesis, kad sāka gan smirdēt un viņas līķi nācās kašāt ārā no dziļākā stūra garāžā. Nu, bet pie lietas - sauc ka savu suni par Tobi Bobi! Zini, divi vārdi vispār ir stilīgi un pieliec vel beigās San. Nu tā, kā japāņu multenēs - Eduard-San, Alfonso-San un Tobis Bobis San! Un tas nekas, ka vārdā Tobis Bobis nav R burtu. Kaut gan saka, ka suņa vārdā jābūt R burtam, bet ko tad? Sunim tavam būs R un tev pašam nebūs? Tad jau tu rajonā pēc LOHA izskatīsies! Un drošs paliek nedrošs - pieliec arī savam vārdam galā San... Beef San p.s. Seen - tu par to samaksāsi! p.s.s. ja tevi kretinē kaimiņš, tad nosauc kaimiņa vārdā! Edited February 10, 2009 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 gada posts! (bīfam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Beef, tu esi tas, kas šo forumu padara interesantu lielisks stāsts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 (edited) edit: Tu nebūsi īstais, kas mani mācīs. Un kapēc tu domā, ka tu būsi īstais, kas mācīs viņu ? lai nebūtu offtopiks - Nero, Riko Edited February 10, 2009 by QuikStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Tāpēc, ka esmu moders. Tāpēc, ka esmu vecāks. Tāpēc, ka man nav vairāki acc. Tāpēc, ka nespamoju. Paskaties uz viņa poustiem (visiem) un pasaki, ka lielākā daļa nav bezjēdzīgi. Šoreiz par visu kopumā arī uzbraucu. P.S. Ja vēlaties runāt tālāk, tad PM, nevis te. edit: Būs vien turpmāk vienkārši jāvārno bez brīdināšanas. Un neielaisties nekādās sarunās. Gribēju kā labāk, sanāca kā vienmēr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Feeliks Kad izvelesies vardu pasaki mums ari. hou, hou, par Feliksu nevajag saukt, ja vins teiks kaut ko sunim uz ielas, tad es vel atsauksos nu, es savu bruno labradoru nosaucu par nellu(no sokolades krema nutella) paprove ielikt kaut ko ar krasu saistitu. ja ir melns labradors, tad varetu saukt par černi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts