niger Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 (edited) nolēmu, pamēģināt... spēlēju gignā kādu gadu, pirms gign's nojuka un, tagad pēc... spēlēju ļoti bieži ~ 2 - 6 h dienā + vēl pa brīvdienām gandrīz katru nakti... naktīs serverī ir diezgan maz adminu un serverī valda liela nekārtība, protams ja ir admini, tad viss ir okey... vēlos tikai : SLAP UN SLAY, lai kaut mazliek spētu pa naktīm un reizēm arī dienās serverī palīdzēt uzturēt lielāku vai mazāku kārtību... ar cieņu, niger Edited June 1, 2005 by niger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 (edited) noveelu veiksmi Edited June 1, 2005 by Set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 sry, adminu ir daudz, tas ir po, ka slap un slay(tikai),bet tomeer daudz par daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 1, 2005 Author Report Share Posted June 1, 2005 darek said: sry, adminu ir daudz, tas ir po, ka slap un slay(tikai),bet tomeer daudz par daudz. nu, bet ne vienmēr serverī ir admini un domāju, ka es patiešām bieži spēlēju un to laiku, kad viņu nav es reizēm varētu aizpildīt ar savu regulāro spēlēšanu un godīgo administrēšanu... protams piekrītu admini ir daudz tomēr vislaik serverī viņu nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nix` Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Tiesam.. Es Uz GIGN Maz Diezgan Speleju... Bet Kad Esmu Spelejis Tur Nav Admini.. Lai Jau Vinam Tie Mazais Access... Slap, Slay Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 niger said: nu, bet ne vienmēr serverī ir admini un domāju, ka es patiešām bieži spēlēju un to laiku, kad viņu nav es reizēm varētu aizpildīt ar savu regulāro spēlēšanu un godīgo administrēšanu... protams piekrītu admini ir daudz tomēr vislaik serverī viņu nav personiigi es nemaz negribu lai vislaik serverii buutu admini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 1, 2005 Author Report Share Posted June 1, 2005 macho said: personiigi es nemaz negribu lai vislaik serverii buutu admini... nekad nebūs tā, ka tie vislaik būs serverī, vienkārši, admini būtu biežāk, vai kāds no viņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Izklausaas inntrigjeejoshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 niger said: nekad nebūs tā, ka tie vislaik būs serverī, vienkārši, admini būtu biežāk, vai kāds no viņiem jā, bet redzi, mans iekšējais čujs saka, ka nav nepieciešams lai admini būtu biežāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 1, 2005 Author Report Share Posted June 1, 2005 (edited) jo vairāk laika dienā un naktī serverī ir vismaz kaut viens admins, jo mazāk ir sūdzību, problēmu un viss pārējais... :)un man pat liekas, kas ar slap un slay, nekāds dižais admins nav... bet nu, gribēju vnk palīdzēt... Edited June 1, 2005 by niger Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 1, 2005 Author Report Share Posted June 1, 2005 teoretiski admini gignā ir ļoti daudz, bet apmēram, puse var teikt vispār nespēlē, tākā vaidzētu man liekas, neaktīvo vietā, ļaut administrēt visaktīvākajiem servera spēlētājiem... domāju es esmu viens, no tiem... protams nespēlēju vislaik, tikai cik laiks atļauj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 dzheks vismaz zoliidi speelee... http://cs.gign.lv/player.php?id=14786 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 nu labi. slaps un slajs jau tieshaam nav daudz. un taa kaa dzheks shauj nost lanci tad jau laikam var iedot... **end of transmission** Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 niger, iesaku tev savaldiit your new found powers, citadi tev sho to apgraizis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts