Jump to content
GIGN Forum

Mazliet Help.


Sokraac
 Share

Recommended Posts

redzkur bija meitenes, pis piepis sirdi un viss!

nu pastasti detalizetak! ;) Lai milas doktors beefs var turpamk dot labakus padomus!

Runajot par sirds piepisanu un milestibu... tas ir diezgan smiekligi un es runaju par tadu steli, ko sauc par milestibu, bet lidz 20 gadi skersgriezumam. Lidz tam vecumam tas ir tads loti relativs jedziens, kuru dienas laika var izmainit viena meitene un viens seks ar vinu.

Proti - vai ta ir milestiba, ja satiekot smukaku meiteni tu vari dienas laika iemileties vina/nemilet vairs ieprieksejo?

Bet tas ir uzmundrinajumam! nenokar degunu! Vienkarsakais ir vienkarsi nedomat par to ciksu un nemeginat nakamas meklet lidzigas vinai. Vispar labaka taktika ir ienisanas taktika, kura tu vinu parvert par savu muza ienaidnieku. Tas ir izdevigi tev pasam, jo ta tu vinu loti atri aizmirsti un nav talaku prooblemu!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Es vispār esmu šokā tagad. Bijām uz dzimšanas dienu 5dien. Tur runāja, tur viss normāli, a 6dienā no rīta kautkas nav ritīgi, un tad ejam maajas, es prasu kautko - KLUSUMS. Viņa aizgāja mājās, es aizrakstiju 3 sms, un tad tikai atbildēja, ka viss cauri.

PIS NU!

Link to comment
Share on other sites

Driixt uzzinat cik ir tev to gadu un cik vinjai? Ja esat zem 18,tad pienjemu ka Jums sex nav bijis un jus esat tikai buchojushies!Ja tev ir bijis sex ar vinju,tad tu neesi bijis pietiekami labs,bet nemiiiz :) Pieredze naak ar laiku :) Ja sex nav taa problema,tad pienjemu ka draudzenes pateikushas ko ne taadu,jeb ariii medz buut tads periods,kad vinjas izlemj,ka velas buut briiivas un neveelas nekadas attiecibas,ka nav gatava! Tas ir diezgan biezhi sastopams! Tev vnk ir rozaaa brilles,un taaa ir ariii tava saaape!Ar laiku viss buus okej!naaks citas!

Bet ja reili aizej pie vinjas uz majaam peizvani pie durviim un izrunaajies ar vinju pastaigaajoties! Un tad arii zinaasi vai paliksiet draugos,vai turpinaasies kaut kas vai palixiet ienaidniekos! Bet parasti ja ir pielikts punkts attiecibaam,tad retums kad vinjas atsakaaas,(sheit neiet runa par brivaaam "džaga džaga" attieciibaam)

Link to comment
Share on other sites

Es esmu tupikā pirmo reizi mūžā. Trubu jau sašķaidīju, vēl jāpieliek mūlis šodien un jaizkaujās.

Es ar vienreiz sasmalcināju savu trubu.. Nožēloju.. Labāk būtu sašķaidijis viņas trubu.

Par lietu - izsecini kur ir problēma, tevī vai viņā. Un ja jūs nevarat kārtīgi izrunāties (Vai darat To caur SMS :fsckinsad: ) tad tur nekas nespīd.

Link to comment
Share on other sites

Šķiet, ka neviens tā arī nepateica, kur ir problēma - viņa negrib ar tevi būt kopā. Vai tu tiešām iedomājies, ka viņa tevi varētu pamest tikai tādā gadījumā, ja viņai būtu kāds cits? Viņa vienkārši saprata, ka nevēlas būt ar tevi kopā. Mēnesi patusējāties, pēdējās nedēļas laikā viņa sāka domāt, ka laikam jau neesi īstais, ar ko viņa vēlas būt kopā, un piektdienas pasākums bija izšķirošais (varbūt vēl kaut ko stulbu izdarīji).
Link to comment
Share on other sites

Šādas lietas meitenes nemēdz pārdomāt. Vienīgā atšķirība ir ļoti garas attiecības, bet kā redzams šis nav tas gadījums.

Aizmirsti šo visu, pārdomā ko iespējams TU darīji nepareizi un sāc skatīties uz citām čiksām. Un viss.

Link to comment
Share on other sites

LOL atkal mega jautajums!!!

Kaa mees varam zinaat, kas tev tur pa figjam ar to meichu... Mosh tu vinjai vienkaarshi nepatiic? :blink:

Driiz toch jaasaak taisiit kaut kaada beernu atbalsta sadalja gignaa! :superlol:

+ ja juus esat tikai meenesi kopaa, pasuuti pats to meshalku paaris maajas talaak, kaut gan ir par velu jau :sparta: Piekriitu mahmedam: "panjem vinju priekshaa burstaa un viss bus ok."

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...