zefiirs Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Sveiki. Patreiz spēlēju TF2 krakoto versiju, bet vēlos nopirkt orģinālo, jo šī spēle mani aizrauj. Mani tikai interesē, kas tad īsti mainīsies? Parasti, kad es logojos iekšā kādā serverī, tur kur rādās tie stati (cik ilgi ar katru klasi esi spēlējis, un cik punktus esi ieguvis ), man tie skaitļi nemaz nemainās. Bieži spectatojot esmu pamanījis, ka daudziem lietotājiem, ieroči izskatās vizuāli savādāki nekā man. Citi arī taisa nelielus "prikolus" (piemēram heavy ēd sviestmaizi, vai PYRO met ugunsbumbu). Vai tas viss ir saistīts ar to ka viņiem ir STEAM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Viņiem ir oriģinālā spēle. Pats labākais legālajā versijā ir tas, ka Tev spēle nav japatcho, viss notiek automātiski. Pildot achievementus, Tu iegūsi jaunos ieročus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 (edited) Citi arī taisa nelielus "prikolus" (piemēram heavy ēd sviestmaizi, vai PYRO met ugunsbumbu). Vai tas viss ir saistīts ar to ka viņiem ir STEAM? To va izdarīt nospiežot "g" Edited February 7, 2009 by Mullter^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kangarS Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 1) Vari spelet serveros kuros gribi un kuros ir labaki speleetaji ne tikai pyro 2) Vari pildit achivmentus un iegut ierochus bez krakiem 3) Spele atjaunajas automatiski nevajag gaidit patchus 4) Vari piedalities CW (jo speletajus ar legalo speli njem klanos) 5) Iespeja piedalities turniros (parasti tiek organizeeti turniiri prieksh org speles lietotajiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kangarS Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Nu tas bija domats ka tevi nehiiloju bet nu pubos speleeshana steamotajiem parsvara notiek lai pasmietos par tekstiem un siichiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefiirs Posted February 10, 2009 Author Report Share Posted February 10, 2009 Kāds ir mēģinājis iepirkties car pašu steamu? Cik ilgā laikā es varēšu spēlēt Team Fortress 2 pēc pasūtījuma izdarīšanas? pēc idejas jau vajadzētu būt momentāli, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 tehniski, jā. reāli - būs jāgaida, kamēr novelkas spēle. atkarīgs no tava neta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefiirs Posted February 10, 2009 Author Report Share Posted February 10, 2009 Es vairāk domāju nevis par to laiku kamēr novelkas spēle, bet kamēr nauda viņiem pārskaitīsies, un kamēr apstiprinās pasūtījumu utt. Zinu, ka Latvijā pārskaitot naudu uz dažādām bankām var aizņemt vairākas dienas, un vēl kamēr ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Kad nopirku, tad uzreiz varēju vilkt spēli. ar SEB Visa Electron Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefiirs Posted February 10, 2009 Author Report Share Posted February 10, 2009 OK paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 ar visiem latvijas elektroniem cilveki var iet dirst tie smird un nekam nav derigi!!! atnjem mamai parasto viizu vai tetim parasto master karti (nevis maestro!!!!) uztaisi acc noperc speli, novelc speli, apdeitojies un ej mochii!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 un, protams, pozitīvā apziņa, ka esi nopircis, nevis nozadzis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now