Jump to content
GIGN Forum

Priekš Zpd


piiladziis
 Share

Recommended Posts

Bigger Stronger Faster, ir laba filma, bet nevajadzētu tikai uz to balstīties. Tur daudz kas nav pateikts, kas ir ļoti būtisks. Kaut vai tas pats, ka ir jāzin no kurienes tiek iegādāti AAS, un jānoskaidro vai tiešām tie ir oriģināli, jo feikie AAS vair izraisīt milzīgas veselības problēmas. Tāpat arī nav minēts, ka ir ļoti jāizglītojas pirms tam, jo tikai pēc teksta : "Steroids dont kill people, stupid people on steroids kill themselves", to nevar saprast. Pameklē internetā informāciju, un tiešām nav vērts meklēt to tuftu ko palaiduši uztura bagātinātāju ražotāji. Tas, manuprāt, ir viens no visprasmīgākajiem cilvēces apmāniem visā pasaules vēsturē.

Link to comment
Share on other sites

Tu apakšbikses mēdz salīdzināt ar izpletni? Un kas, tavuprāt, ir dopings? Vai tik tie nav tie paši AAS? Nē nu no vienas puses pareizi vien ir, skolotājiem patiks, ka izrādīsies, ka viss, kas tiek papildus lietots ir kaitīgs. Bet, ja lasīs kāds izglītots cilvēks, tev nepaveiksies.

Ne tikai tavs, arī mans.

Link to comment
Share on other sites

Kur var piesieties vienmeer... Tak aizpild aptauju un viss... Vienmeer lai kaads ko raxtiitu atrodas kas nodirš... Cilveeks sataisiija aptauju, ko vajag (peec savaam domaam) to ar pajautaa un izvedo taa jaut. kaa uzkata pareizi... Nah vienmeer pie visa piesieties? Ideaalisti atradušies...

Link to comment
Share on other sites

tagat saproti, ka viņam BSF movie būtu labs sākums? vnk labs pirmais ieskats tiem, kas nezin.

york, ej dirst :) mēs viņams pasakam, ka tā aptauja ir totāls sūds, jo atšķirībā no viņa un acīmredzot arī no tevis mēs kautko zinam par šo tēmu.

Link to comment
Share on other sites

:) mēs viņams pasakam, ka tā aptauja ir totāls sūds, jo atšķirībā no viņa un acīmredzot arī no tevis mēs kautko zinam par šo tēmu.

Dirst iet vari vieniigi tu pats... Vnk besii katraa topikaa lasiit kaa vislaik kaut kas kaut ko noniecina/nodirš... Ja jau tu taa visu zini, tad laikam savas smadzenes esi atrofeejis seezot pie PC un eedot savus "uztura bagaatinaataajus"...

Link to comment
Share on other sites

:blink:

ja nemāki uzdirst pretī, tad nedari to :)

anyway...vēlaizvien var redzēt, ka tev nepielec kapēc mēs šeit to rakstam. tādēļ, lai šis cilvēks padomā pie tā ko viņš dara, jo tā aptaja nav ne sūda derīga. tas nozīmē, ja viņa zpd kāds lasīs, kas saprot, tad viņam atzīme tiks iedragāta.

Link to comment
Share on other sites

Nekas nav noniecināts un nodirsts, ja kaut kas tiek ielikts, ir jābūt gatavam saņemt kritiku. Apšaubu, ka var uzrakstīt ZPD (nevis kaut kādu referātu vai ko tamlīdzīgu pamatskolas līmenī) neizprotot esošo situāciju par ko tiek rakstīts. Ir nepieciešams no sākuma uzzināt, kas tas tāds ir, par ko tiek rakstīts ZPD (nevar uzrakstīt ZPD par izpletni, pielietojot zināšanas par apakšbiksēm). Ja cilvēks vēlas labu atzīmi, tad ir jāstrādā kārtīgi un jāzin par ko rakstīt. Man patīk ideja par kvantitatīvās izpētes izmantošanu priekš ZPD, kas par šādu tēmu ir diezgan labs variants, taču jautājumiem jābūt konkrētākiem un vairāk, piemēram, Vai zināt kādu kaitējumu nodara uztura bagātinātāji, Vai zināt kādu kaitējumu organismam nodara Anaboliskie Androgēnie Steroīdi, Vai lietojat uztura bagātinātājus, Vai lietojat AAS. Jautājumiem ir jābūt konkrētiem, precīziem. Šobrīd tie nav tādi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...