Jump to content
GIGN Forum

V47/48 Protocol


Recommended Posts

Bija tāda fīča > ieej serverī ar niku uz kura ir acc.... tad nomaini uz jebkādu citu (piemērs. konsolē name "asd"), tad uzliec atpakaļ niku uz kura ir acc (piemērs. name "Kiwix") un acc vajadzētu iet.... bet laikam pie visa vainīgs swds.dll

Edited by Kiwix
Link to comment
Share on other sites

Serverī tiek 47/48Rāda Steam IDRāda steam user avatarusDarbojas ACC gan uz 47, gan 48 (bez niku mainīšanas)Nav bagu ar baniemDownload

amn ir tads jautajums ka var STEAM_ID nomainit no PENDING uz LAN lai man normali vis acc un hlguards stradatu.

Edited by the best
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Vo es tevi nesaprotu.

Tu taisiji pēc gign.lv/forum/ pamācības ko ievietoja kiwix lasot komentārus tu vari izlasīt ka kiwis raksta ka dažkārt ir gļuks ar acc proti ka ieej spēlē tu apsties vai ir acc.... , ja nav tu nomaini niku uz blablabla un atkal nomaini atpakaļ uz The Beast un viss ies.

Link to comment
Share on other sites

Es tā intereses pēc pamēģināju to jūsu patch. .radās jautājums..

848080947.jpg

Vo tlūk šāds errors uzmetās.. un tad saka...hlds iz shuting down.. nu respektīvi.. man bija veidots serveris pēc Kiwix patchiem.. un uzliekot šos jaunos patchs, serveris crasho!

Tad nu man tagad parādījās jautājums: Tas patch jāliek uz pilnīgi jauna 48p servera? Cik noprotu tad jā...

Link to comment
Share on other sites

gatavus serverus velk tie, kuri nejēdz uztaisīt savu serveri paši.. ka cits cilvēks var nokonfigurēt serveri tavām vajadzībām? Nu nesaprotu šito.. kas domā novelc un aidā.. un tad tik pēc laika mētā errorus.. nafig man.. es vnk notestēju to patchu.. viņš ir domāts svaigam 48p serverim.. tikko instalētam, nevis jau mainītam. .that's all.. vairāk neko nevajag..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...