Jump to content
GIGN Forum

Zadolbalo!


sye
 Share

Recommended Posts

Vsem privet! Neznaju ,na skolka eto vigljadit, mozhet bitj i glupo s mojej storoni, no uzhe nakipelo, ja kak to uzhe obsuzhdal etu temu na forume, posle chego rebjata zdelali vivodi no prodalzhajut tem nemenie eto delatj, uzhe po slovam Chucky eto prodalzhaetsja v techenii 5 dnej, na moih glazah eto proishodit uzhe denj 3, vse prekrasno znajut chto cs i tak nadoedaet a tut ewjo eti gospada s nozhami (eziic, chucky, zorg, rj8) malo togo chto nedajut igratj tolkom normalno. Meshajutsja, tak ewjo za soboj tjanut komandu v niz, nado chto to reshatj s etimi prikalistami, ili psutj idut igratj na CSDM ili stavitj kakoj libo ultimatum, vozmozhno nadoest eto delo i prosto zabanju na nedelki 2, mozhet odumajutsja... Glavnoe to chto iz nih 2 admina s Accessom na xb i Rj8 odin iz teh kto prosil access, ne dumaju chto stoit emu chto to libo davatj, eto ne serjoznie ljudi, pomimo vsego etogo oni ewjo ispolzuju flud s komandoj xspeak i ispolzujut xslap ne po naznacheniju, rasmotrite etu problemu pozhalujsta.... :muahaha::khehehe::pizdiblee:

Edited by sye
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Es esmu uztaisiits kaa vainiigais. ( Uzsaacejs sitam visam ) Nu, bet mes dazreiz ( vakaros ) taa izpriecaajamies, darbojamies kaa komanda, tikai bez ierociem un pat PANEMAM roundus! Var teikt, tas pats, kas TF2 Galas vakars, visi sanaak kopaa vt un jautri, emocionaali spelee.. Dazreiz jau vajag ari izpriecaaties, prieks kam tad ir domaatas speles, bet nu dazreiz ari vajag atlaut citiem spelet, to es saprotu, bet jus jau neko ari neteicaat, tikai uzrakstiijat 1 teikumu, ka atkal sakas mulkiibas ar naziem un viss.. Saprotu, no darba vai skolas, veela vakaraa gribas normaali paspelet, bet dazi aksti ar naziem skraida un maisa spelet, soriit arii dazi ar naziem akstiijas, bet es gribeeju spelet normaali un to dariiju, man vini nemaisiija, vnk priecaajos, kaa mani, kaa ninja noliek ar nazi..

+ par xspeak, taa, manuprat, bija tikai viena reize, un tas nebiju es. Es neteiksu kurs bija lielaakais spameris, jo bijam laikam visi vainiigi pie taa.

+ par xslap, slaps tika izmantots, manuprat, tikai ff vai kaut kam citam, es isti nezinu..

Es nezinu, ko Te vairak piebilst. Esmu par sye, kad vajag ari normaali atlaut citiem spelet, gan par sevi, ka vajag ari dazreiz papriecaaties ( izkalaideeties ) nevis kaa pielipusi taarpi, tikai spelet normaali.. Tadas ir manas domas!

Edited by Chucky
Link to comment
Share on other sites

Ar nazi spēlēt nav aizliegts. Un xspeak izmantot arī nav aizliegts. Cik zinu neviens man neaizrādīja un neprasīja, lai es šo dauzīšanos beidzu (iespējams, aizrādīja. Esmu mirc`ā, kad esmu miris.) Tā, kā nejūtos ne pa visam vainīgs.

Pa jumtiem @ de_italy_gign arī nestaigāju, tā, ka es ņepričom. <_<

P.S. Ja jau sagādāju tik lielas problēmas, tad xk uz to brīdi strādāja. Dažu sekunžu darbs. :unsure:

Katrā ziņā atvainojos par sagādātajām neērtībām.

Link to comment
Share on other sites

Mde.... :whistling: Uze 3 ve4er podrjad takoe prosihodit na servere, sobirajutsa (eto osnovnoj sostav) Eziic, Chucky, Zorg nu i knim kakienibudj e64e umniki , tipo RJ8 ili GooDMan i 4astenko nazivajut sebja TANKAA!!! nu kak ja eto ponimaju tipo na kone , a oni skoree vsego 4to v tanke :slap: Hotja TANKAA eto kto-to kak s4as pomnju napisal po nakurke i eto podhvatila ostalnaja "brandzha". Nu, Vi,znaete 4to v nashej strane eto normalno, stoit v tolpe kinutj kamenj kak na4inajut vse podnimatj i kidatj.no da ladno. Nadoedaet to , 4to oni begajut s nozmom, ne vipolnajut missiju, to4nee mozet bitj i vipolnjut no tolko tem, 4to sidjat krisjat gdeto v uglu snozom. Realno nadoelo to 4to ne dajut prosto pooigratj, naprimer s nimi v odnoj komande mne ne ho4etsa igratj, oni ee tjanut v niz. Ne dajut zarabotatj deneg tak oni e64e uzasno orut po mic (no voice_enable 0) viru4aet, kidajut smoke, delajut xspeak.... V pincipe na samom dele ni4ego kriminalnogo v etoj situacii netu, no dejstvitelno podnadoelo, pri4em eto ne prosto igroki , a 2 admina s banom(zorg eziic, u chucky bilo acc, u goodman estj)

Rebjata, eto ne serjosno! Davajte uvazatj i drugih igrokov, kotorie hotjat polu4tij udovolstvie ot igri v CS i viberajut nash server(GIGN) Tem bolee u GIGN norm reputacija, vo vsjakom slu4ae bila, no psole takih zasedanij s nozom i voplej po mic, narod razbegaetsa. Davajte IGRATJ serjozno, bez vsjakih tam lishnih viebonov, kotorie nuzni tolko vam! :ermm:

http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2009-01-30...1-cs_office.zip

Eto odno iz nemnogih demo gde rebjata mutjat ... Dlja fakta :thumbsdown:

Link to comment
Share on other sites

Neesmu admins, lai šeit postotu, varat mani warnot :) Vienkārši man ir ko šeit piebilst.

Zloy, es esmu saimnieks TANKAA, tas ir mans TANKS :D Un tankam nav absolūti nekāda sakara ar nažiem. Bet tas tā, offtopic.

Tātad, es gan par to, lai cilvēki varētu normāli pašaut, lai citi (brigāde ar nažiem) netraucētu. Bet esmu arī par tādu bezjēdzīgu spēlēšanu, vienkārši par jokošanos ar nažiem utt. Tāpēc es ieteiktu turpmāk visu to "jokošanos" sākt darīt ap kādiem 23:30 vai pēc 00:00, jo, cik esmu manījis, ja tā visa štelle tiek sākta vēlā stundā, tad nevienam problēmu nav. Neviens nav iebildis. Tas tā, ieteikums :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Es ar lielu prieku iesaku noskatiities office demo.. Varetu teikt jus pasmiesieties..

Es vispar xspeak neesu lietojis apmeeram vairakus menesu, vieniigi I'm sorry, kad saveejo nolieku..

Saprotu Tevi, 1/2 esmu par to un par savu teikto, kaa jau mineeju augstaak! :)

Link to comment
Share on other sites

Nu dēļ šiem kadriem šodien galīgi nevilka spēlēt, ieeju serveri redzu debila mape( mana skatijuma (de_torn)), protams bija, kas spēlē, bet nu ļoti daudzi bija tādi, kas pat nezin, ka var nopirkt papildus lodes, karoč pilnīgi boti un ļoti daudz no tiem sāka spēlēt gign dēļ šiem nažu ekspertiem, jo viņi varēja arī kādu nošaut, kā arī kāds visu laiku kko intresantu runā pa mic. kas viņiem liekas kruta. Vēl protams bija daudzas lietas, kas man nepatika, piem. gribu likt voti uz normālu mapi, bet chucky iesmird, ka nevajag neko likt, protmas es neliku, dēļ manas labās sirds :D un nākošaja mapē izgāju ārā, jo nedēļas nogalē, kad beidzot varu uzraut cs, netaisos to nospēlēt kkādos office un tam līdzīgās mapēs!

Link to comment
Share on other sites

Piedod atvaino. Parastos mēs sodam par to, ka viņi nepilda misijas, bet uz adminiem tas neattiecas?

Man šīs bērnu spēlītes ar jau ir līdz kaklam.

Met HE granātas spawnos, griež nost savējos un tā tālāk, tas vienkārši VAIRS nav paciešams.

Link to comment
Share on other sites

Zloy kad tu mani pedeejo reizi redzeeji griezham pa vakariem?Un kad tu mani esi redzeejis atrodamies TANKAA? Jaa vakar nedaudz pagraizijaam,bet es tikpat biezhi shaavu cik griezu un mans skore bija ar + ziimi,tatad nozimee tas tikai vienu es velku komandu,nevis iegaazhu komandu,taa kaa kush!

jaa sevis spridzinashana ir greeks :) Jo tas kaiteee tiimaam,bet nu tadaa ACTION jau ilgaaku laiku neesmu piedaliijies :)

Link to comment
Share on other sites

:thumbsdown:

Nu -10 man toch nebija mapei beidzoties mans rezultaats bija +/- 0 pielidzinams!Ar nazhiem tikai dazhus roundus graiziju!Speles taktika lai izpatiktu visiem,man ir sekojosha! Ja varu nogriezt griezhu,ja nee,tad shauju!Takaa esmu atradis vidus celju! Juus vnk parak daudz CS pedejaa laikaa spelejat. Vajag nedaudz ar veesu praatu CS paspeleet!

Link to comment
Share on other sites

hahaha, loool, deadly uztraucas par skillu pubā. Pašam neliekas nemaz smieklīgi ?! Tev nav jāatbild.

Bļē, es arī esmu TANKAA un pilnībā atbalstu šāda veida izklaides vēlās vakara/nakts stundās. Nemaz nenoliegšu, ka pats piedalos graizīšanā. Arī pa jumtiem skraidu de_italy_gign. Nu un kas par to ? MISIJU PILDU!! Ja traucē, nu banojiet, slejojiet, rīkojieties, nevis sūdzaties, ja jau uztveriet to spēli tik nenormāli nopietni.

EDIT : ok, atvainojos par skarbiem vārdiem. Pareizi jau ir. Labāk kā pieaugušiem cilvēkiem - vispirms izrunāt, rīkoties pēc tam. Nonākam tad pie kāda kopsaucēja, lai visiem labi.

Link to comment
Share on other sites

nu psc, kur jēga šitādu jēlu tēmu rakstīt, katrs spēlē kā grib, nekur nav rakstīts, ka es nevaru ar nazi graizīties :meele: pub spēlēju kā gribu, ņemot vērā misiju...par tiem Jūsu "skilloto" playeru uzskatiem pilnigi po...nabadziniem skills kritās, jāiet šauties. :blelohs:

Link to comment
Share on other sites

:D Uzdod jautaajumu itkaa nav vainiigs.

:D Pats atbild, ka tomer ir vainiigs...

Es atceros ka es banoju sho grupu cilveeku jo taads chernis ar HE respaa, Nazhiem krisijot un TOrniishu celshana baazee, man vienkaarshi nelikaas normaali un pienjemami. Un kas pec tiem kick un ban dariijaas forumaa... laikam jau daudzi atceras... :D

SYE tu buusi tagad vainiigs par to ka tev tas nepatiik, jo vinjiem taads chernis patiik, un vinji tevi te postos kaa IIISTI TANKISTI.

Ja mani bani toreiz straadaatu, tad shie cilveki buutu sen sodiiti un bez zhelestiibas. iisteniibaa delj taadiem prikoliem esmu ljoti reti pamanaams tagad gign serveros.

GL SYE

Link to comment
Share on other sites

Es pa taam misijam nepiekriitu, jo mes pildijaam vinas, kas ir labi un skaidri redzams demo..

Varbut paris rounds vini panema max 6-8, bet parejos mes!

Par tam grenatam, neviens nenovaca saveejos, neviens nemeta he zem kajam saveejiem, vieniigi smoke sameta bas puses, lai vini neko neredz un viss, varbut vienu vai divas reizes, metot pretiniekam he, taa atsitas pret sienu un uzlido savejam, kurs uzspragst..

Link to comment
Share on other sites

Kāds var mani beidzot apgaismot? de_italy_gign jumti - tās teorētiski nav mapes nepilnības, bet te vairāki kaut ko bļauj, ka tā nevar... Wtf? Tad sanāk, ka uz kastes arī nedrīkst uzcelt?

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

Pa jumtiem kaapt tas ir BUGS!

zin ka dd arii var uzcelt ct respaa uz kastes un taalaak un skraidiit pa "debesiim"

taapat dd2 uzcelt uz malas virs ct respa un palecoties tu itkaa caur sienu vari pastiities kas kur ir, prodigy arii taa ir un taa taalaak un taa jo projaam, tevi neredz tu redzi... tas ir bugs un par to es banoju naher !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...