#wL.Media Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Nu tad tā, parcik mani negribēja izdzēst, es te palikšu, un labošos, nekādu tizlu, stulbu topiku-/s/postu-/s Tātad, man jau sen ir doma +/- nopirkt elektrisko gitāru (gg burts nestrādā) un mācīties ar viņu, tad nu man uzradās doma, varbūt te GIGN forumā ir daži čaļi ar sekojošām prasībām 14, 15 vai 16gadi Ar normālu attieksmi pret mūziku/darbu Padaudz brīvā laika Iemaņas mūzikā (māk spēlēt kaut kādu instrumentu/dzied aka man ir balss) Atrodās pie Rīgas, Rīgā, vai netālu no Rīgas Nepametīs grupu pirmajā stundā/dienā/nedēļā Nu tādas prasības, gribu izveidot/mēgināt kaut ko uztaisīt, mby dziesmu/albūmu uztaisītu. Nu ko sakat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Kur ir punkts, ka nedrīkst būt melnas drēbes un mati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 es maaku Trideksni! Njemsi mani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Mani vairāk saista house mūzika, varbūt nosponsorēsi man aparatūru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Nu tak izbeidziet visu shito fignju dziit un atziistaas, kursh sleepjaas aiz media profila!??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Vari nopirkt el. gitaras kombo par 100ls, bet vel aizies piki pedalos. Ja gribi to stiliigo skanu, tad vajag distortion un overdrive pedali stabili. Kats ap 45ls tocna. Vari, protams, megina ar datoru to panakt, bet tur cakars. beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 29, 2009 Author Report Share Posted January 29, 2009 Skaidrs Beef. BLIN (jā es vairāk nekad nelamāšos) KAPĒC ES UZTAISU NORMĀLU TOPIKU, AR NORMĀLU NOFORMĒJUMU/ATTIEKSMI UN NĒ VIŅŠ JAU PILNS AR OFFTOPIKU, es saprotu, ka dēļ manas pagātnes, bet es labojos un vairāk tās vecās wL.Medijas ir zēns ar sapni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 (edited) Tev ir tikai doma nopirkt ģitāru. Tā tad sanāk, ka tu viņu vēl nemāki spēlet. Ja tu to visu domāji nopietni, tad tev vispirms jāsāk iet ģitāru kačalkā. Tur tevi iemācīs vispirms spēlēt ar akustisko un tikai tad vari cerēt, ka sāksi elektrisko kapāt. Es tā +/- domāju, ka šito topiku uztaisi vēlreiz pēc kādiem 3 gadiem. Lai gan zinot tevi, tu rīt gribēsi būt betmens vai kautkas tamlīdzīgs un šitas topiks automātiski pieskaitīsies iekš tava wannabe šita. Man tomēr laikam lēni pielec prikoli, bet šitas jau ir kautkāds absurds. Ej floristikas pulciņa, ibio. EDIT: lol, bļin. zēns ar sapni es smejos Edited January 29, 2009 by n00ke Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Es spēlēju tubu, man ir arī ģitāra, bet to iešu mācīties kkad uz pavasara pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 ja jums sanaks kkas lidzigs biitam es pa virsu varu uzrepot kadu freestyleee Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 (edited) Niknums pret Latvijas valdību. Ja tu vēl neesi turējis rokās ģitāru, pērc kaut ko lētu, piemēram Staggu, der arī lietotas, bet pieņemamā stāvoklī. Lai nav tā, ka tu pāris nedēļas paspēlēsi, sapratīsi, ka tev pirksti ir pārāk kleini un tu nevēlies to labot, pametīsi ģitāru zem gultas, un būsi velti iztērējis vecāku doto naudu. Aizmirsu pieminēt Gludekli. Sanāca nopārdot? Edited January 29, 2009 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reya Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 es esmu kruts Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 tiešām ja vēlies močīt pa stīgām tad nopērc toč kādu staggu prosto un mācies akordus, kad pirksti sāks klausīt sāc jau masēt pa tabiem un tad vēlāk staguu noliec atmiņai un sities uz augšu ;]] good luck gan ar giču, gan mainīšanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 Runājot par ģitāru, es tā ja būs grupa tad minimāli ar to ģitāru spēlēšu, jo mana mūzikas vēsture ir diezgan bagāta: 3gadi skolas korī mūzikas skola (pametu) privātmūzikas skolotājs dušā visu laiku dziedu un vēl aizvien turpinu trenēt balsi Balss man ir Yo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Tu vienkārši esi zēns ar smadzenēm. Nejēdz pats neko spēlēt un gaidi, kad kāds gribēs veidot grupu ar tevīm?? Drīzāk nevis zēns ar sapni, bet zēns ar smadzenēm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Da Tev nekas nesanāks, jo redzot tavu wannabe attieksmi, tu ātri visu pamet. Man kl.biedrs ir izveidojis ar draugiem grupu jau pirms 3 gadiem, viņi nekur neuzstājas, tikai trennējas 5-7h dienā pēc skolas. Es atceros kādi bija viņi pirms gada un kādi ir tagad. Un viņi paši vēl grib trennēties līdz vasarai UN tikai tad kaut ko mēģināt. Tā kā atmet idejai ar roku. Pliks pīpis vien sanāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Kā jau amii teica. No malas viss izskatās viegli, un ar tavu mozgu tev neieteiktu pat griīdas mazgāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Es labprāt pievienotos, jūs varētu dziedāt, bet es klepotu pa virsu. Klepus man ir YO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reya Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 (edited) paklau, klepus, nopērc bikses Edited January 30, 2009 by Reya Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted May 23, 2009 Author Report Share Posted May 23, 2009 Hā, hā, hā, sejā jums visiem, kas mani te aprēca... Tātad, draugs kurš jau pusotru gadu spēlē uz elektriskās ģitāras, paņēma mani savā grupā Un es nopirku sev elektrisko ģitāru, un tagad spēlēju visu laiku..grupā mums ir jau Bass ģitāra, Solo ģitāra, un protams Rythm ģitāra (es), tātad, . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 tas jau nemaina faktu, ka tu ne sūda nemāki, un pēc mēneša to visu pametīsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Un es nopirku sev elektrisko ģitāru, un tagad spēlēju visu laiku.. Kādas firmas ģitāru nopirki? Ļauj minēt, Stagg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted May 23, 2009 Author Report Share Posted May 23, 2009 Cik zinu tad priekš iesācējiem ir ļoti labas ir nedārgas ģitāras, a nedārgas ģitāras ir pēdējie sūdi, tākā jā es paņēmu Stagg, jo cena nebija liela, un priekš iesācēja +- normāla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 (edited) Kad iznāks kāds singls - iepostē . Edited May 23, 2009 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 . Ne jau visi veido grupas, lai taisitu albumu un kastu pikji. Es jau paris gadus esmu grupa un mes visu laiku taisam jam sessions (isti nezinu ka tas saucas latviski) un koverus vecajam dziesmam. Nu galigi nekas nopietns, bet visi daram to sev, nevis lai paraditu draugiem.lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts