myth Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 da ko jums, ko jums? MAN IMUNITAATI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 labaak pamaseejat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 Chucky ja katram dotu tiesiibas, kas pa dienu uztaisa 2 screenshotus, kad nav neviena admina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
|S| Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 dzekinj ja ir slap, slay nav vajadziigs wnk amx_slap <nick> 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 vieniigais plavec te forumaa neraadaas un uzbaasties ar tiesiibaam man vinjam negribas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 1 no iemesliem kaadelj neapdaliit mani... Ja juus paardomaajiet tad msg uz [email protected] ... es esmu bijis admins un zinu ka rikoties ar komandaam, protu atskirt llamas no norm 4omiem, kas tieshaam speelet prot, es nesaku ka esmu baigais pro, vienk, no riitiem, vai arii citreiz vakaros tur ir taads bardaks, itseviski no riita ka speele kaadi 12 plyrz, puse no viniem seezhh aiz kasteem baazee un gaida ka atnaaks vinus kaads noshaut apsolu ka komandas neizmantoshu ja serverii buus kaads no memberiem, vai augstaak staavoshiem adminiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturio Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Peec taa visa ko es esmu sheit izlasiijis es saku REC jo tommeer vins ir sakariigs dzeks, taa izskataas un speele tikai gignaa neko daudz neprasa utt... Tiesiibas ir dotas arii daudz stulbaakiem radiijumiem par vinu, taa kaa iedodiet vien 4alim acc, pats kad speeleju no riita taa arii ir kaa vins tur raksta BARDAKS!!! Pietam puse no vecajiem adminiem kam ir access sen jau nav redzeeti ES RECOMMEND VINAM LAI TIEK TIESIIBAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Nevejag nekadas tiesibas un domaju ka vispar vairs nevienam nevajag neko dot, jo serverim un serveri ir pietiekami daudz adminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 es iisteniibaa briinos kaapeec shis topiks veel ir dziivs emm, pag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts