Jump to content
GIGN Forum

arturio

Mirstīgais
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

arturio's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Peec taa visa ko es esmu sheit izlasiijis es saku REC jo tommeer vins ir sakariigs dzeks, taa izskataas un speele tikai gignaa neko daudz neprasa utt... Tiesiibas ir dotas arii daudz stulbaakiem radiijumiem par vinu, taa kaa iedodiet vien 4alim acc, pats kad speeleju no riita taa arii ir kaa vins tur raksta BARDAKS!!! Pietam puse no vecajiem adminiem kam ir access sen jau nav redzeeti ES RECOMMEND VINAM LAI TIEK TIESIIBAS
  2. LASI SHEIT! GIGN.lv lieciet atraak uz servera jauno c-d! BEIDZOT URLAM, es gribeju teikt 4iteriem NAVE!!! Tiaki pagaidaam veel nevar noka4aat, bet tuvaakaja laikaa buus!
  3. Tad nu tā, droši vien daudzi gribētu zināt dažas lietas Kādu OS vajadzētu labāk izmantot priekš viena CS 1.6 servera uz daķa? Gan labiem, gan sūdīgiem daķiem... Piem: a. Intel P4, 1.4GHz, 512MB DDR RAM, GeForce 2 TX 100/200 32MB b. Intel P4, 3.0 GHz, 1024 MB PC400 ECC DDR RAM, ATI Radeon 9600, 128 MB 1. Kurš labāks "Windows" vai "Linux slackware" ? 2. Ar ko labāks? 3. Kāda ir jaunākā "Linux slackware" versija? 4. Ko izmanto GIGN.lv CS serveris 5. Vai tas "b" ir labs serveris priekš (tikai!) CS 1.6 servera NON-STOP!!! ------------------------------------------------------------------------------------- SĪKĀK PAR SERVERI "b" Parametri Procesors: 1 x Intel Pentium 4 3.0 GHz Sistēmplāksne: Intel S875WP1 ar Intel 875P mikroshēmu komplektu Operatīvā atmiņa: 1024 MB PC400 ECC DDR (paplašināma līdz 4 GB) Cietais disks: 1 x 36 GB 10000 apgr/min Serial ATA ar 8 MB buferatmiņu Datu nesēji: 52x CD-ROM, 3.5'' 1.44 MB diskešu iekārta Papildus vietas: 1 vieta 5.25'' iekārtai, 4 vietas cietajiem diskiem Videokarte: ATI Radeon 9600, 128 MB Tas vispār ir labs serveris? Jo maksā 860Ls Būšu pateicīgs arī par privātām ziņām uz [email protected]
  4. Tas bija domaats kaa atbilde! =) da labaak pasakiet cik electro maksaa i vso!
  5. Sorry atkal par tik debiilu topic, bet me need information! Taisot man savu serveri, man praata ieshaavaas daudzas domas: 1. Cik juus maksaajiet pa elektriibu meenesii? 2. Kur juus pirkat serveri? 3. www.hermatage.lv nevar apskatiit vinu piedaavatos serverus... 4. Intel XEON 2,4Ghz, labaaks par Intel P4 3,0GHz serveri??? (SERVERI!!) nevis parasto PC Ieteikums: Taisiet ko liidziigu Netgames.lv uzlieciet slotus uz 1h pa 35 sant OFF TOPIC! ==> MAIN admin luudzu nomaini manam serverim maajas lapas adressi! Tur ir dota vecaa clan-nice.eclub.lv bet tagad cs.blogdns.net! Serveris ir cs.blogdns.net Tas ir domaats jusu weblapas serveru sadaljaaa!
  6. kam vini maksaa??? Kur var pasuutiit DOMEINU!!!!
  7. Serveris ir, bet tiaki ir viena probleema! Vajaga REALU nosaukumu/adressi! Dabuuju es vienu DNS servissu cs.blogdns.net savam serverim Bet tas taa ne paaraak iet pie sirds, pietam BLOGDNS.... Pasakiet kur var dabuut leetako hosingu manam serverim piemeeram cs.fragnet.lv ??? Kur GIGN.lv njem DNS, no kaa?? PLzzz pasakiet, savaadaak googles tantei mazins tas saraksts un visi ljoti daargi Man zinaamie DNS servisi ir: www.valsts.lv freedns.afraid.org www.dyndns.org www.no-ip.com HELP ME!!!!
  8. Ar Intel P4 1,4GHz, 512Mb DDR RAM, GeForce 2 TX 32Mb + 512kb/s | 128kb/s NET!! Diez vai ko labaaku panaaksii!!!!
  9. TNXS worm!!! PINGA virs 50 vispaar nav ja speele 6 speeletaaji!!!
  10. Tad nu taa: 1) Man serveris nelaizhas consules (cmd) rezhiimaa, bet gan atveras zalgans hu*na) 2) Viss ir izdariits taa kaa vajag!!! Ne pirmo reizi darbojos ar HLDS Bet galu galaa doma taada nonjemt to vizuaalo izskatu un uzlikt CMD rezhiimu, savaadak kompis nav diez ko labs un PING vajag dabuut nost!!! Bet man gribas dabuut uz to cmd logu!!! Shortcutaa: Target: "C:\HLserver\hlds.exe" -game cstrike -consule -insecure -nomaster +maxplayers 13 +sv_lan 1 +map de_cpl_mill ADMINI paliidziet plzz samazinaat PING!!!!
×
×
  • Create New...