Chucky Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 (edited) Es griežos šeit ar lūgumu, GIGN vadībai piešķirt man sekojošas tiesības serverī: SLAY, SLAP, SAY, GAG! Man viņas vajag tikai lai tad kad es spēlēju vakaros vai citos brīžos kad visi citi GIGN admini ir offline, lai es varu kontrolēt tos newbie, kas nepilda misiju, bet staigā apkārt pa karti meklējot otru palikusho... tā viņš iegāž gan pats sevi gan citus, jo nevienam vairs nav piķa, un neviens nevar viniem neko pateikt, jo viņi pasūta visus 9 mājas tālāk! Vai arii taads variants ka seezh baazee aiz kastes un gaida ka kaads ies garaam lai vins vareetu vinu noshaut, veel viena slikta lieta ir BASECAMPING touramenti kas notiek bez maz vai katru riitu..... Kādēļ jums būtu jāpiešķir man tiesības? 1. Esmu iepazinies ar noteikumiem (ADMINISTRĒŠANAS) 2. Regulāri spēlēju GIGN serverī (Katru dienu 3-10h) 3. Neesmu lecīgs 4. Atpazīstu newbie no normāliem spēlētājiem 5. Ir pieredze serveru administrēšanā 6. Lai varētu kontrolēt newbie (tos, kuri nepilda misiju, bet skraida apkart) 7. GIGN.lv serverii biezhi vien ir ta ka nav neviens admins iekshaa, un tad speele ir galiigaa sviestaa.... Garantēju, ka nebūs sūdzības, ka es lieki tur slay, slap utt... Ja buus sūdzības variet atnemt man access... Vēlams atbildi sūtīt uz [email protected] Edited May 27, 2005 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Anti... gign nu tiesham nav tas serveris, kur biezi ir briizi , kad nav neviena admina... kaa tas ir atpazisti newbie no normaliem speeleetajiem? tip ja vins liek bumbu, tad ir normals, bet ja es lieku , bet vienreiz neuzlieku un aizeju pafragot tad esmu "newbie"?! jeb kaada tev taa siteema tur ir?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 (edited) 2. Regulāri spēlēju GIGN serverī (Katru dienu 3-10h) nu zin ja tu speelee 10h , tev vispaar summa cik tu esi speleejis ir 10h..., speleeju ~3h dienaa, un tevi esmu redzeejis reti mosh 2reizes, adminu nerunaajot, admini ir gandriiz vienmeer! Un cik esmu pamanijis newbie saak paliek ar vien mazaak,jo: 1.Serveris gandriiz vienmeer pilns - gruuti tikt 2.Kad biju newbies likaas, ka gigna speelee chiteri, tur iipashi neliidu Edited May 26, 2005 by Set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 26, 2005 Author Report Share Posted May 26, 2005 1. newbie ir tie pashi llamas kas seezh baazzee aiz kastes un gaida ka CT ies vinu samekleet... Ne jau es taisos tur pa katru siikumu piesieteies, vienkarshi es gribu laitadu llamu izzustu... 2. Es nesaku ka es katru dienu 10h stroga norukaaju serverii bet prosta ir taadas briivdienas ka es speeleju visu dienu... 3. Un ir briizhi kaadminu nav serverii, es veelak nofo4eeshu screenus ka nav!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 tu esi tas pats chucky kas paziist blu[rr]y? vai kaads cits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Klau tu lāmu izzudinātāj - a kā tu spēlēji, kad tiko sāki CS'ot?!?! Tad pēc tava texta tev vaidzētu izudināt pašam sevi, jo katrs no mums sāk ar nob... ( nu karoč te i tas sviestainais vārds kura nozīmi viņš tā arī īsti nezin ) Es tagad sevi ar uzskatu par nob.. ( nu jūs sapratāt ), jo neuzskatu ka esmu baigais pro, kurš to tik dara kā citus piesedz, liek un atmīnē bombas. Un tad man tev ir jautājums, atbildēsi pareizi REC no manis... Jaut... Gordons ir par 21 gadu vecāks nekā HL - pēc sešiem gadiem Gordons būs 5x vecāks par viņu.. Ko dara un kas ir OP?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 26, 2005 Author Report Share Posted May 26, 2005 1. OP = operators 2. regulee speles gaitu, gadalai viss notiek ta ka tam janotiek, lai piemeram spele nebutu 4iteru utt..... Protams ka vinam ari janem citu cilveku viedoklis veraa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 26, 2005 Author Report Share Posted May 26, 2005 (edited) Garantēju, ka nebūs sūdzības, ka es lieki tur slay, slap utt... Ja buus sūdzības variet atnemt man access... Absolu ka nebūs sūdzības!!! Edited May 26, 2005 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 (edited) Klau tu lāmu izzudinātāj - a kā tu spēlēji, kad tiko sāki CS'ot?!?! Tad pēc tava texta tev vaidzētu izudināt pašam sevi, jo katrs no mums sāk ar nob... ( nu karoč te i tas sviestainais vārds kura nozīmi viņš tā arī īsti nezin ) Es tagad sevi ar uzskatu par nob.. ( nu jūs sapratāt ), jo neuzskatu ka esmu baigais pro, kurš to tik dara kā citus piesedz, liek un atmīnē bombas. Un tad man tev ir jautājums, atbildēsi pareizi REC no manis... Jaut... Gordons ir par 21 gadu vecāks nekā HL - pēc sešiem gadiem Gordons būs 5x vecāks par viņu.. Ko dara un kas ir OP?? viegli , tikai tur nav jautaajuma uz kuru atbildeet ( vins ir ~16 gadus vecaaks par Half Life ) p.s. cik es atceros , chucky bija no tiem leciigajiem... varbuut tagad ir izmainiijies...es veel padomaashu par to Edited May 26, 2005 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 nu shodien vinjsh pa mic piebljaava man pilnu ausiar savu spalgo balsi kad speeleeju de_dust2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 nez , antirec , manupraat , adminu ir pietiekami , tik tieshaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 nu ja tas ir tas pats chucky tad cik atceros vinjsh mineeja ka shis serveris smird un ka vinsh nekad sheit nespeeleeshot. tyagam arii to pashu ieteica ar vaardiem "ko tu dari uz shii botu servera?". Rezultaataa ar savu neaizvaazhamo muti veel dabuuja kaadu banu (man liekas ka forumaa)... i guess that answers the question... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 (edited) viegli , tikai tur nav jautaajuma uz kuru atbildeet ( vins ir ~16 gadus vecaaks par Half Life ) p.s. cik es atceros , chucky bija no tiem leciigajiem... varbuut tagad ir izmainiijies...es veel padomaashu par to? tak erix teica, ka vinsh ir 21 gadu vecaaks.. cik tad iisti vecaaks vinsh ir? un jautaajums imo vareetu buut: Cik gadu ir Gordonam..? Par teemu: adminu pietiek - vinji tik meedz maskeeties aiz bebra vaarda.. Edited May 26, 2005 by Bijach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 (edited) nez , antirec , manupraat , adminu ir pietiekami , tik tieshaam piekriitu ! Edited May 26, 2005 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 26, 2005 Author Report Share Posted May 26, 2005 nu ja tas ir tas pats chucky tad cik atceros vinjsh mineeja ka shis serveris smird un ka vinsh nekad sheit nespeeleeshot. tyagam arii to pashu ieteica ar vaardiem "ko tu dari uz shii botu servera?". Rezultaataa ar savu neaizvaazhamo muti veel dabuuja kaadu banu (man liekas ka forumaa)... i guess that answers the question... NOP, es gignam nekad neko neesmu uz***is, es veel biju ljoti prieciigs ka gign.lv atkal UP!!! Un sha vai ta es nekadu postu ar tam tiesiibaam nevaru nodariit, un apsolos ka izmantoshu taas tikai vislielakas nepiecieshamibas gadijumaa!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 SHITAS nav tas chucky p.s. ja TU vel atlaujies kaadu citu saukt par n00bu, nu tad sorry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 bucher, ieinstalee cs, tad tu buusi papa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 27, 2005 Author Report Share Posted May 27, 2005 Re ku ir screenzzz, ka gignaa nav adminu iekshaa, bet kad ej speele tur notiek BASECAMPING touraments utt..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 UU ha ha ha es tur ESMU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 27, 2005 Author Report Share Posted May 27, 2005 veel vienzzz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 mmm, vareetu plavecam iedot tiesiibas atkal un buutu viss ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 27, 2005 Author Report Share Posted May 27, 2005 es jau neprasu BAN, KICK utt... man prosta arii isteniiba pietiktu ar xslap, un xsay komandas, vienk, tas basecampings, baaze aiz kastes seedzeshana ne man vieniigajam kriit uz nerviem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 mmm, vareetu plavecam iedot tiesiibas atkal un buutu viss ok macho, iedo driizaak man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts