Jump to content
GIGN Forum

Alise


EMOLSY
 Share

Recommended Posts

Vēlos pateikt, ka es neko sliktu nesaku kā par cilvēku, ne kā par spēlētāju, bet.. ir viens bet.

Gribētu uzzināt, kam tad īsti ir domāti admini serverī, skata pēc vai arī, lai rīkotos atbilstošajā brīdī, kad tas ir nepieciešams? Es nesaku, ka nedrīkst iesaistīties spēlē un sēdēt specos un vērot visus spēlētājus pēc kārtas.

Bet nu piedodiet man, tur pat nav jābūt nekādam labam adminam, pareizāk sakot, nav jābūt milzu pieredzei, lai saprastu, ka pretinieks vnk uzkrītoši spēlē ar aimu. Esmu pārliecināts, ka vairums spēlētāju, kuri tiek nošauti no kāda, kurš tobrīd izmanto aimu, ir ļoti grūti nepamanīt, ka tas cilvēks izmanto aimu. Tātād šajā gadījumā "Alise". No mapes sākuma čalis ar niku "THEeminem" nu brutāli, nemaz neslēpjot, uzcītīgi tvarstīja galvas no visiem iespējamajiem leņķiem un ar visneaptveramāko reakciju. Palūru tabu, skatos sēž cilvēki specos, es, protams, nezinu visu adminu nikus, tāpēc ļāvos sapnim, kurš teica, ka kāds no adminiem jau vēro viņu un tūlīt nobanos. Nekā! Nu pienāk brīdis, kad specos neviena nav, tad jau sākās arī runāšana no citu puses, ka ir čiters, spēlē ar aimu. Nu ok, beigu beigās Alise iegāja specos un protams čīters aizmuka. Uzreiz lai nebūtu nekādu pārpratumu, es neredzēju, kad tieši Alise pievienojās spēlei, tāpēc varbūt viņa nepamanīja to cilvēku. Tāpēc šī daļa nav tāda īpaši nopietna, bet nu ok, var pievērst savu daļu uzmanības. Un momentāli pēc pirmā čītera aiziešanas, parādījās cits.. es pieļauju iespēju, ka tas pats eminems vien bija. Nu, arī to pamanīja spēlētāji nevis tieši Alise. Bet lai nu būtu kā būdams, beidzot čīters tika nobanots.. uz aptuveni 380 minūtēm. Es atvainojos, ja kādu pēkšņi aizskaru vai izrādu necieņu pret kkādiem nerakstītiem likumiem, bet KUR ir redzēts, ka cilvēku ar aimu bano uz 380 minūtēm?

Tas tā kā būtu viss.

Nu sūdzība ne sūdzība, bet, es kā cilvēks, kuram patīk, ka viss tiek ātri nokārtots un pamanīts, vnk nevarēju palaist šito garām.

Rekur arī demo, ja kādam traki nav ko darīt, var paskatīties.

demo

Edited by EMOLSY
Link to comment
Share on other sites

Mēģināšu pārfrāzēt macho teikto kādā topikā, jo negribas meklēt topiku. Alisei tiesības netika piešķirtas, lai viņa adminētu serverī. Having that said, Alisi nekādā gadījumā nevajag uzskatīt par adminu, jo viņa kā tāds nerīkosies - nespektos čīterus un nebanos tos. Vajadzētu rasties skaidrībai un šajā topikā vairs nevajadzētu būt kam apspriežamam.

Link to comment
Share on other sites

Negribas jau chiksstet,bet nu uzlikt vote uz inferno sapiedaam visi 2 ,jo gribeejam piranesi next map lai paliek! Tad tika nomainits ar amap uz inferno,pec 1min no mapes sakuma ar amap ne no kaa tika nomainits uz office un arii officaaa pec 5min nospeleetaam ar amap palidzibu tika uzlikt nuke un tad Alise aizgaja :) Tas nebija smuki bet nju pienjemami :) Pret Alisi nedrixt buut negatiivi noskanjoties :) Alise ir forsha :)

Link to comment
Share on other sites

Pagвjuрajв weekendв, 6dien pa dienu laikam, kad serverо bija vismaz 5 citi admini, ienвk Alise un mapes vidы nevienam neko nesakot uzliek ar savu xmapu de_dust2. Nu bet kamфn, ja to dustu tik пoti gribвs, vismaz sвkumв vajadzзtu par savu nolыku pabrоdinвt arо citus. :)

Link to comment
Share on other sites

Alise ir blondā admine, ņemiet to vērā :)

xm viņai noņēmu, līdz šī aizskries pie worma, lai liek atpakaļ, kādu laiciņu vajadzētu būt mieram. Tas taču ir kaut kāds pizģec, meitenei dot xm, varbūt vienkārši uzreiz āmuru - lai aiziet serveri padauza. Uzliku viņai votemap, lai tā *%#@ ievēro cilvēku vēlmes serverī.

Link to comment
Share on other sites

Nesen ieraudzīju joku par blondīnēm.

''Kas notiks ja blondīnei iedos acc? VIņa nobanos tevi.''

Ok, lai Tu neizlabo, piesaku dienas tekstam šo te :

Jūs visām GIGN meitenēm dosiet acc? SIrdī es esmu meitene, bet man nespīd acc.

Piesaku arī šo kadru grupai : "Dabas brīnumi", viņš ir to pelnījis :D

Link to comment
Share on other sites

:) Tas nebija smuki bet nju pienjemami :) Pret Alisi nedrixt buut negatiivi noskanjoties :) Alise ir forsha :)

Par inferno jau lielākā daļa servera dīca, Alise vnk uzlika, nomainija pēcāk jo pāris pēlētāji, kas jau ~2h tur šaudijāmies pateicām, ka tikko inferno jau bija, nu tad uzlika office, kas bija ok, bet pārējie atkal sāka bļaut pēc nuke, kas arī pirms inferno jau bija bijis, bet nu labi, dīcēji ir un paliek dīcēji.

Vispār nepatīk, ka pēdējā laikā tās votes tiek mētātas kā adminam pašam patīk, nevar normāli paspēlēt kaut ko izņemot dd2, nuke, inferno, aztec, mill.

Reģistrētais man liekas vienīgais, kas liek kaut ko neDEF no maplistes.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Es laikam atkārtošos un tāpēc jau uzreiz atvainojos, ja kādu aizvainoju, bet es esmu par NEdef mapēm. Nezinu vai kāds man piekritīs, bet varētu pa dienu, kad serveris ir pilns nelikt votes un spēlēt mapcycle.

P.S. Epix, Reģistrētais nav vienīgais, kas liek votes uz NEdef mapēm, bet tādi admini ir reta suga (izmirstoša).

Link to comment
Share on other sites

Iespeju robezhas es arii meginu likt, bet cik esmu izmantojis savu xm, lai uzliktu kaut ko jautraku un nezinamaku, vinemer man ir draudejushi rakstiit suudzibu, un negribas kaut kaa suudus taisit... Ja nu lieli admini pasaka, kad es varu ik pa laikam uzmest kaadu militia, vai torn, es to dariitu, bet savdak smagi ar taam nestadarta karteem, ar vote nereali dabut :(

Runajot par ALisi, amn liekas taa ir nakamaa Dimantinja peecnaceeja tikai Dimantins kautkaa baigo cherni netaisija un bija vienmer jautri ar vinju nospelet liidz riitam :D

p.s. Vabrut iedod blondinei xnuke ? Es domaju Nassing speshal ! :10cm:

Link to comment
Share on other sites

nu izsakaas veel kaads! lai peec tam ir miers!

netaisos sevi attaisnot, dariiju kaa gribeeju ES! liku inferno, nezinu kaa apstiities kaadas ir ieprieksh bijushas mapes, un ja godiigi tad nafig bij' likt voti uz to ko es gribeeju?

ja kaadam ir kaadi iebildumi pret to kaa admineeju, luudzu uzraksti man garu pm un paskaidro kas un kaa nebij' labi!!! mani neviens nav maaciijis kaa pareizi izmantot shiis komandas un taa kaa man nav votes, tad parasti pajautaaju kaadu mapi liekam, vairaakumu parasti arii uzlieku, un interesanti tas - ka ja lieku naktiii mapes tad nevienam nekaadu iebildumu nav, peekshi vienam nepatika njuuks un cauri, Alise slikta!!

Alise taada shitaada, blj. a kaut ko labu kaadreiz pateikt nevar?!!!! pamaciit, nee nedod Dievs! Ka tik piekakaat dveeseli!

un tas ka esmu meitene!!!! nu vot Dievinjsh njeema un izdomaaja ka man jaabuut meitenei, pccc ko man tagad dariit, noskuut galvu?

p.s. ljooti atvainojos tiem cilveekiem kas tomeer mani centaas kaa atbalstiit, shajaa nezheeliigajaa pasaulee

Link to comment
Share on other sites

tak nelieto komandas , ja nemaaki vai ja nezini kad vinas lietot. tev tiesibas tika iedotas tapec ka esi meitene nevis tapec ka tev ir smadzenes. par to galvas noskuushanu , tu tiesham domaa ja noskuusi galvu , paliksi gudraaka ?

ps , par cik man jau ir bans (nepamatots) es varu atlauties pateikt , to ko gribeetu pateikt visi bet neuzdroshinaas:)

Edited by vag1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...