Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

Labdien visiem!

Pedejas dienas esmu sacis spelet ari gign csdm, jo par brinumu man vairs tur ipashi nelago! Un pa dienam tur ir neticami daudz cheateru un nenormali reti iegriezas admini. Stundu vel man ipasi daudz nav, bet tomer velejos palugt acc, tadu pasu kaa uz puba... Bans, kicks, vote, slap, slay, nu taas galvenas un noderigakaas lietinas! Ja neatbalstisiet, sapratishu, bet nu tomer situacija uz csdm ir sudiga, jo tikko dazs labs serverii izteicas ka sis ir sudigakais csdm kada spelejis, delj cheateriem!

Link to comment
Share on other sites

+1 Reģistrētajam un +1 Miega idejai, kaut gan tas nav nekas jauns jo, ja nemaldos, pagājušo reizi, kad par to bija runa, tika nolemts, ka csdm flagus var dabūt visi tie puba admini, kuri to uzskata par nepieciešamu kaut vai dēļ situācijām [pamatā vakaros un naktīs], kad no csdm uz pub nāk cilvēki ar lūgumu izbanot čīterus, bet izrādās, ka tiem adminiem, kas atrodas pubā, csdm flagu nav.

Link to comment
Share on other sites

Neliekat lūdzu man warn tikai gribēju piebilst, kam tev uz csdm slap, slay? Cik atceros, kad spēlēju bija auto slapotājs un, ja vēl ir, tad tās komandas nav vajadzīgas. :unsure:

p.s. Reģistrētais es ar to negribēju neko sliktu pateikt, es tikai gribēju pateikt par tām komandām lietas būtību.

Edited by CHILLSIDE
Link to comment
Share on other sites

Protams atbalstu, tur pat nav shaubu!

Es veeleejos pateikt(jau kuro reizi), ka visiem adminiem ar ban tiesiibaam uz pub vajag salikt arii pravas uz csdm, ja nu kaadreiz ieet, tad mosh kaadu pacanchiku nobanos. Tiekam nav ban@ pub tad nav arii vajadziigs bans@ csdm jo csdmaa ban pravas iisteniibaa ir vieniigaas kas vaijadziigas, ja neskaita xk veel!

Tomeer samuray un macho vaitad nebuutu veertiigi pars sho variantu padomaat!!!?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...