nX.` Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Iepriekšējā topikā tu rakstīji šādi :DD c`mon šis jāliek gign zelta topiku fondā Tu? Iespējams ka tu esi mīkstais, jo es nenēsāju rokas somiņu ar rozu krekliņu un varu vairāk par 5 pumpējumiem uztaisīt bet tu gan tā nevari ne? Nesāc raudāt tik, neciešu tādus kā tu saldos tādus vienkārši situ thumbsup.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 (edited) Kāds sakars? mind ar wl.mediju varētu komandu uztaisīt, jūs tiešām esat tādi ūberprāti, viens par otru labāks paint powaaah! mani iedvesmoja tas, ka tevi izrubija bezkontakta karatē, kad tu pilnā balsī kliedzi "KIIIJAAAAAAAA" lai aizbaidītu pretinieku. Edited January 16, 2009 by raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 (edited) Kāds sakars? mind ar wl.mediju varētu komandu uztaisīt, jūs tiešām esat tādi ūberprāti, viens par otru labāks piekausim tevi fuu marcis gejs! Edited January 16, 2009 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 (edited) mind ir dzimis mozgeris... +1 jancim nesaskatu jēgu topikam, varbūt varētu pateikt, ko tu ar to esi domājis, izņemot to, ka tu tagad "patiksi" paralēlklases meitenēm. XD p.s lol tiko izlasīju to topiku līdz pēdējai elpai. omg tādu dornismu nebiju redzējis. Lol kur kaut ko tik stulbu var izdomāt. Būtu tu tur kaut kāds pasaulē pazīstams cīkstonis ar lielākiem peļu vēderiem, bet tu tāds neesi. Edited January 16, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 A tu pats zini, kas ir uz pusslodzi? Tu netrenējies uz pusslodzi, tu trenējies labākajā gadījumā uz trešdaļslodzi :Dq Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 tu gribi teikt, ka es esmu melis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 (edited) eu, tu neaizmirsti trešdien (21.01.09) 5:00 skatīties pa MTV Obamas biogrāfiju or smth.!! Edited January 16, 2009 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Successful troll is successful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 bildē jau ahūna stoika. ritīgs tai bokseris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 :superlol: lielo kausli, universa čempionu, meitenes un draugi noliek. episki topiki Jums te pēdējā laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 EDIT: Megapīle> Es esmu normāls čalis, un nē es nejokoju, jo man neizdodas jokot, neviens nesmejās kad jokoju. Forši "draugi". Man ļoti žēl, ka neviens nesmejas par taviem jokiem, jo man ir pilnīgi pretēji, man pat izmetot tādu ne pārāk labu joku visi smejas. Ļauj man tev palīdzēt, pastāsti šo aņuku kādā brīdī. -Kāpēc Hitlers izdarīja pašnāvību? -Tāpēc, ka ieraudzīja rēķinu par gāzi! ģeniāls joks! Vēlams, lai tu stāsti šo brīdī, kad tev blakām ir ne tikai draugi bet arī kaut kādi vecāko klašu skolēni. Uzreiz +20 būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Matus izmazga jampampin ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 es tikko atcerējos, ka nesapratu bildes ideju. negribi paskaidrot? Ķipa tu kļūsi par pirmo melnādaino Latvijas prezidentu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gideons Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 aa nu daa ! tad jaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Tu būsi nākošais Obama!! Tā kā Tev ir uz, ko tiekties! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 "No skolnieka līdz prezidentam." kas tur bļad ir īpašs? Visi kādreiz ir skolnieki, ja tas teksts būtu "No bomža līdz prezidentam", tad vēl +/- ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 25, 2009 Author Report Share Posted January 25, 2009 (edited) Paldies par kritiku es Jūs visus mīlu :* Edited January 25, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 ai tu man zajebal wl.media. tavi topiki ir neinteresanti un es domaju, ka tas calis, kurs tevi apsveica dzimsanas diena - tas esi tu pats, tikai caur citu useri. booring! un bilde ari ir stulba. punkutapa un negeris? kur prikols? nav pat interesanti. interesanti butu slakteris ar safu filozofisko uber sejas izteiksmi un obama. Vooo... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 nezinu kā pareizi jāsak bet mēģinu - "you made my day" :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now