SUNG Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Kur nopirkt Left 4 Dead ? der arī internet vaikali. un LAtviajs internetveikalu vajadzētu. ja nav galīgi citu iespēju ārzemju arī derēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Steams neder? te te Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNG Posted January 15, 2009 Author Report Share Posted January 15, 2009 steama nemāku pirkt + tas ka ja nopērku es taču tikai vienu reizi varu lejuplādēt. arī steam ACC nav oriģinals Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Nekas grūts tur nav, vnk click, ievadi vajadzīgos datus, un buy. Nop, vari lejuplādēt neskaitāmas reizes (ja vien vēlies), var pat uz vairākiem datoriem atrasties tā spēle, bet lietot vari tikai no sava steam accounta. Cik tur tā darba, uztaisīt jaunu accountu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNG Posted January 15, 2009 Author Report Share Posted January 15, 2009 nu es savējo jau pasen uztaisīju. un jaunu nemaz nevar tagad uztaisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Tu nu gan esi dabas brīnums XD2 Piedodiet par izteicienu un par spamu, bet tik stulbu cilvēku neesmu redzējis, atgādina vienu draugu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNG Posted January 15, 2009 Author Report Share Posted January 15, 2009 oo mister gudrība tad pasaki man kā to serveri krakoto uztaisīt nevis pa PM gudri dirs. un tici man. esmu gudrāks par tevi. es ar to steamu nekad neesmu ņēmies īpaši. tikai tik cik ieslēdzis pāris reižu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heartbrk Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 un tici man. esmu gudrāks par tevi. es ar to steamu nekad neesmu ņēmies īpaši. tikai tik cik ieslēdzis pāris reižu. tādēļ jau tu arī esi idiots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) Nu, es ieslēdzu STEAM un nopirku spēli, nekā ne mācijos, nekā, vnk esmu gudrāks par tevi Un serveri arī īzī va ruztaisīt. Ja tu nerubī fišku, tad nedirs man ka esmu idiots! Edited January 15, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNG Posted January 17, 2009 Author Report Share Posted January 17, 2009 atšķirībā no jums koberlohiem es nesēžu visu dienu pie kompja. tādi idiņi esat. reāli noteikti 5cm bezas briļļas un seja vasaras raibumos. un bāli kā līķi esat. ja nav ko teikt nesakat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 (edited) tad pisies uz savu "Real life" muļķi bļēd btw sezu pie pc 2 gadi [8h+ dienā] un neesmu tava aprakstā ;( ja netici draugos paskaties Tomass Neimanis Edited January 17, 2009 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Tev pateica, kur nopirkt. Beidz dirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts