Jump to content
GIGN Forum

Kas Tev Tagad Skan?


cash^
 Share

Recommended Posts

  • Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1. Vynilshakerz - One night in Bangkok (Electro)

2. Pitch Dark - Be on TV (Techno)

3. The Prodigy - Invaders Must Die (hvz)

Link to comment
Share on other sites

hello :) kopš pēdējās reizes, kad šeit postoju, skatos, ka tautieši tik tiešām ir uzlabojuši savu asinskāro postu krāšanas, uzskaites tehniku :thumbsup: protams, izņemot, tevi, mind. tu gan skatos te spamo kā dulls un bez jēgas, kaunies.

anyways gribēju padalīties ar jums info par vienu izpildītāju :) Protams, varētu šo arī rakstīt tanī Mūzikas topikā "Ieteikt mūziku", tomēr šo es tagad non-stopā klausos un neapnīk, jo uzreiz visu diskogrāfiju iemetu winampā :)

tātad, pašlaik man skan

. nu šī respektīvi ir tāda skaistā dziesma, nosaukums nemelo, bet nu nepārproties, čalis nav nekāds saldais. viņš ir netīrs un ass brits, kurš ar savu ģitāru paņem un izvaro ausis :)

oo, nākamā būs

, šitā dziesma, kā jau viņš video saka ir 'about everything', šī dziesma ir foršā dēļ saviem vārdiem un intensitātes, dinamikas, un ieliku šo live uzstāšanos, nevis klipu, jo nu fucking tik labi tur viņam skan + skatītāji arī dzied līdz, it sevišški uz beigām tur riktīgi ārdās

faktiski uz pirmo aci skatoties ir priecīga un tāda jautra ziņģe, tomēr reāli dziesma lai cik interesanti nebūtu ir par cilvēka tā teikt nāvi. Nu faktiski ir bijis tā, ka viņam tuvs cilvēks ir jau gulējis uz nāves gults, bet ir daži tādi, kuri pat šādos brīžos nezaudē optimismu un neļauj citiem par viņiem uztraukties un ķert bēdu.

Nu tad ātri pastāstīšu par pašu izpildītāju, Frenku Tērneru. Plašāku info gan jau varēs atrast šeit un šeit, bet nu tad īsos vilcienos - čalis no Anglijas, sācis karjeru ap 2005 gadu, spēlējis kkādās divās/trijās skābenās un paļevās grupās līdz sācis virzīt savu tā teikt solo karjeru un līdz šai dienai ir ievērojami audzis, papētot viņa solo karjeras pirmsākumus, panākumi ir level up :) žanrs vikipēdijā ir definēts kā folk, folk/pop nūūū jā, piekritīsim. savā mūzikā 85% viņš izmanto tikai savu ģitāru, ļoti reti ir kādi citi instrumenti. ir dažas (varbūt 2,3 dziesmas, kurās viņam ir tikai klavieres, dažās piemestas klāt arī bungas, bet faktiski ģitāra ir viņa galvenā štelle.

enjoy :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

NB! Ievēro šos noteikumus, savādāk Tavs posts tiks dzēsts.

  • max 3 dziesmas vienā postā
  • katrai dziesmai klāt pierakstīts stils (ļoti vēlams)
  • ne biežāk kā viens posts vienā dienā
  • dziesmu nosaukumi bieži neatkārtojas
  • nekāds spams/komentāri

Bob Sinclair - The Beat Goes On ( club)

Funkerman - Speed Up ( house, electronic, club, funky)

THe Offspring - Pretty Fly ( alternative rock)

Edited by minds
Link to comment
Share on other sites

Sum 41 - Still waiting

Mmm forši līdzi var padziedāt ^_^ , lol brāļi ietekmējuši manu mūzikas stilu klausos gan alternatīvo gan house,club hītus, eh bet kuram interesē :)

David Guetta feat Kelly Rowland - When Love Takes Over

jaunākā un foršākā deijvida guetas dziesma, Kelly rowland arī pwno.. :lalala:

ps. orb.lv sūkā, tur nav neviena no jaunajām dziesmām, tāpēc arī tā sūkā un tāpēc ka sūka tāpēc arī vairs neklausos to sūkaino sūdu, bet reāli kam tas interesē :)

Edited by minds
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...