r&r Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 nesen ievēroju, ka maddox ir pēc vairāku mēnešu pārtraukumu atkal kaut ko jaunu savā lapelē iekšā ierakstījis (priekš tiem, kas nav ar viņu pazīstami - http://maddox.xmission.com/ ņemiet un lasiet! ), un atminējos, ka viņš tak arī bija grāmatu sarakstījis, tā ka sapratu, ka diez vai pirkšu viņu, ātri nogoogloju un atradu, kur var dabūt e-booku. voilla - http://rapidshare.com/files/45706685/Maddo...f_manliness.rar izlasīju un viss bija taisni kā vajag - ideāls humors! noteikti iesaku visiem izlasīt, ja gribat zināt, kādiem jābūt īstiem vīriem. joki ir vienkārši ģeniāli un tiek apspriestas ļoti svarīgas lietas kā ass-kicking, female wrestling, pirates etc.. ļoooti svarīgas lietas! kaut arī ja jums parasti nepatīk lasīt grāmatas, un es esmu diezgan pārliecināts, ka lielākā daļa no šejieniešiem ir tādi, noteikti šis gara darbs patiks. nenožēlosiet. tā, labi, esmu paveicis labu daru gigna izglītošanai, jādodas taisīties svinēt jauno gadu. laimīgu jauno gadu visiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 in dept. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 2, 2009 Author Report Share Posted January 2, 2009 pfft, izskatās, ka neviens nespēj vai pat nemēģina novērtēt. esmu vīlies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Pāldies. Kad pirms pāris gadiem atklāju maddoxu, izurbos cauri absolūti visam viņa lapā, bet faktu par grāmatu biju palaidis garām. Noderēs, jo ja nemaldos, tad priekšpēdējais update viņa lapā bija pirms pusgada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Hell yeah! P.S. Man šķita, ka jau iepostoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 r&r, nav taisnība. Man pašam šī grāmata ir elektroniskā veidā, pie tam dabūta vēl 2007. gada vasarā liekas no macho vēl. Vienīgais neesmu ticis līdz lasīšanai un visticamāk arī netikšu. Vismaz elektroniski nelasīšu noteikti, jo patīk taustāma lasāmviela. Vēl aizvien ceru saņemties un nopirkt grāmatu internetā. Surr, maddox informāciju par grāmatu bija ielicis nevis kādā savā rakstā, bet pie ziņām, tāpēc varbūt arī palaidi garām. maddox tad vēl regulāri rakstīja ziņās par grāmatas projekta attīstības rezultātiem. Uztaisīja pat veselu mājas lapu veltītu šai grāmatai: http://www.alphabetofmanliness.com/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 3, 2009 Author Report Share Posted January 3, 2009 protams, ka lasīt viņu iespiestā veidā būtu cita lieta, jāatzīst, ka pasūtīt caur amazoni ar nav tik dārgi, bet, brīdī, kad atcerējos par to, gribējās uzreiz lasīt nevis gaidīt, kad atlidos no Amerikas. gan jau ka Maddox saprastu pirātismu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Ai, es sāku to grāmatu lasīt un man apnika Es zinu, šausmīgi, kā var nepatikt kaut kas ko taisa maddox, bet pēdējie viņa raksti man liekas bezjēdzīgu dusmu uzplūdi ietērpti pāris smieklīgos uzbraucienos. Nav man viņš vairs topā un gribās teikt kā vairāki ļoļiki saka par Beni - agrāk tavi rakstiņi bija smieklīgāki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now