Jump to content
GIGN Forum

Latviešu Komentētāji

sulik
 Share

Recommended Posts

Uzmanību - necenzēts!

Vakar hokeja spēles laikā, kad mums pirmajā periodā tika iemesti trešie vārti, viens no komentētājiem sāka brutāli, debilistiski un kretīniski pateikties mūsu spēlētājiem par spēli šī gada čempionātā. Un tieši šajā brīdī mani apciemoja iedvesma. Es gribēju radīt, es gribēju veltīt mūsu kretīniskajiem un izkastrētajiem komentētājiem gleznas, dziesmas un dzejoļus.

Pirmais nāca zīmējums, kur var redzēt pareizo komentētāju un latviešu komentētāju:

kom.jpg

Kā labi redzams bildē, latviešu komentētāji sūkā. (es atvainojos par vārda "komentātors" lietojumu bildē, bet liekas, ka iedvesma aizēno manas gramatiskās spējas)

Tad mani pārņēma otrais un diemžēl pēdējais iedvesmas "vilnis" un es sacerēju dzējoli:

"Latviešu komentētāji sūkā

Ar dirsu tie sēž kūkā

Viņi smird un dirsu laiza

Uz dick'iem saviem sāli kaisa"

Arī pēc šī dzējoļa var noprast, ka latviešu komentētāji sūkā. Ar šīm daiļām rindiņām ari gribētu beigt šo rakstu.

ps. Nu kamon, kādam dirsā izvālētam pidaram ir jābūt, lai PIRMĀ periodā pec ielaistiem trešiem vārtiem sākt pateikties par spēli? Ok, zviedri labi spēlē. Ok, viņi ir labākie spēlētāji līdz ar čehiem. Ok, mūsējie konstansti brutāli burtiski atdeva ripas zviedriem. Ok, ok, ok, bet kā tad fakin paliek ar principiem? Es laikam nevarēšu noformulēt to īsto principu, kas šajā brīdī bija jāievēro, bet sākt jau "apbedīt" mūsu spēli pirmā perioda laikā ir pisti anāli no to, jau tā kretīnisku, komentētāju puses. "Paliec uzticīgs savai komandai līdz galam" varētu būt iespējamais formulējums principam. Tālāko spēli es jau skatījos ar austiņām, klausoties mūziku, jo negribēju vienkārši vairāk klausīties mūsu pidarisko komentētāju vārvelēšanā. Es nebrīnītos, ja viņi otrā perioda vidū savāktu mantiņas un vienkārši vairs spēli nekomentētu, bet to es jau nezinu, jo nedzirdēju. Mūsu komentētāji sūkā!

sulik es pilniibaa tev piekriitu. + veel briinumainaa kaartaa shogad vinji kaut cik komenteeja speeli nevis 5 min laikaa atkaartoja textu pa 3 reizeem kaa piem: "Ansons Kaarters speeleja NY rangers bet peec tam tika aizmainits" vai kas taml. Nerunaajot tikai par to ka muusu komentetaaji vairaak dirsh bezjeegaa sava starpaa nekaa komentee speeli, tad var 100% teikt ka vinji suukaa!

es piemeeram labaak skatos hokji pa citiem kanaaliem, ja muuseejo speele tiek raidiita, lai nedzirdeetu muuusu kretiiniskos komenteetaajus!

Thats it for now. smile.gif

Edited by HHH

Skatīties spēles, ko rādija TV3+ un kuras komentēja krievu komentētājs, bija gandrīz vai bauda, jo tur tiešām komentēja pašu spēli un komentējot izvēlējās manuprāt sakarīgus vārdus un frāzes kā aprakstīt spēles gaitu. Ok, komentētājs tur bija viens pats, viņam nebija neviena papildus pindara ar ko apspriest valūtas kursus un akciju stāvokli biržā, turklāt komentēja viņš ne latviešu spēles. Varbūt tur tas suns aprakts un varbūt tieši to vajag latviešu komentētājiem, bet esmu pārliecināts, ka šim pašam krievu komentātoram komentējot latviešu spēli, man nerastos tāda velme izteikt savas domas tik tieši. Un nevajag mani pārprast, es nemēģinu norādīt uz kaut kādu stulbi debīlu faktu, ka krievi ir labāki par latviešiem. That's not the point. The point is - latviešu komentētāji sūkā.

+ sulik, es tev nepiekritīšu tikai vienā punklts " . " <-- sajā 4.gif

bet ja nopietni - es neuzskatu, ka komentētājam ir vispār jāfano par kādu komandu - viņam ir jābūt neitrālam, tādēļ jau viņi ir divi, lai veidotu dialogus un

saglabātu intresi par spēli. Paklausieties citu valstu kom. ( ASV bez jautajumiem, vini ir vienkārši super ), komentētājs "1" fano pa piem Lat un kom. "2" fano pa zviedriem - uzreiz ir intresanti ne tikai skatities, bet arī klausīties

PS. LAtvijas komentētājie tā ir nelaime, jo mums nav skolu kur to māca kā darīt, tadēļ savāc cilvekus kas kautko jēdz un lai tik mauj vaļā

PSS - Kautkad skatījos basketbola (kautkādu) spēli - Tip lat pret kautkādu izlasi (atcerios tik ka pretiniekos bij Kautkādas zvaigznes un es fanoju par pretinieka komandu)(tāpat kā hokejā par kanādu), karoč tie komentētāji vislaik slavēja letiņus un noniecināja pretiniekus, un kad skanēja no viņu mutes tex: " Visa latvija par mūsu izlasi" - man vienkārši gribējās ielaist tiem kretīniem lodi pierē

nu labi , komenteetaaji nav izcili , bet nav arii paaraak lieli suukaataaji! atceros , ka 2 gadus atpakal komenteeja tas andris , bla neatceros , nu kr4 kursh katraa speleee dro4iija statistiku - lavinjam 27. piespeele , kercham 102.spele , semjonovam 1214141. metiens karjeraa....

man personiigi arii vairaak patiik krievu komenteetaaju apskatiities ma4i jo vinji tik tieshaam komentee speeli smile.gif ieprieksheejo 4empionaatu es visu skatijos pa krievu kanaaliem jo peec vienas redzeetas speeles pa TV3 es vnk izbesiijos un vairs nevareeju normaali speeli paskatiities jo jau katrs vaards likaas izraisosh 18.gif) taaa balsss smiliez.de_2477.gif

nu lab smile.gif

es piekriitu bra4kam ka lai buutu interesanti tad, ja ir 2 komenteetaaji, vienam vajadzeetu mazliet vairaak pa vienu komandu fanot bet otram pa otru lai lai arii buutu interesantaak klausiities, nevis taa ka abi 2 nodirsh pretniekus

+ veel man vieniigais no muuseejiem komenteetaajiem kas paticis bij taads riktiigi baardains noaudzis vecis tongue.gif bet man liekas ka chempionaata speeles vinjsh nav komenteejis, tikai vieteejaas sad.gif

Edited by HHH

piekrītu Sulikam, ka tie komentētāji sūkā smagi un ar sāli...

žēl, ka Jēkabsons tagad komentē LR1... Es biju izsledzis TV skanu un

iesledzu radio 1 un bija mazliet labaak, bet ar kadas minuutes novelosanos sad.gif

bet degunu augsaa- tas ir progress pagajusajaa cempii vispaar bija kapi ar tiem komentetajiem...

kas gan var aizmirst ir!!ir!!1 smile.gif

ne tikai pret zviedriem komentetaji blamejas ... pret ukrainu ... kad musejie iesita pirmos vartus sie saka un rezultats ir 4:5 musu laba ... pec otra puslaika sie pateica spele beigusies mums uzvara ... visu labu !!! PFF NU SVIESTC A VINIEM dry.gif

man gan patika viena krievu komenteetaaja izteiciens "gol! net, shtanga bljad" laugh.gif uzreiz bij juutams ka cilveeks tomeer fano par hokeju smile.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...