Punk- Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 ēm šitajā cs`ā iekš FOOTBAAL Ko katrs tas skilzz dod? Piem: Stamina : dzīvība vairāk a ko pārējie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 es jau sito visu esmu piemirisis, sen nesmu spelejis. Vel vareja uzlabot atrumu, bumbas kjershanu un vel dazas fiichas bija. Tie nosaukumi gan piemirsushies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 (edited) Stamina-hp Agility-ātrums Strength-Spēku sitienam Dexterity-Noķeršanas iespēja lielāku Disarm-Bumbas noņemšanu, naža atņemšanu. Vispār vēl arī ar to SJ kāds aizraujas? Kur jūs parasti spēlējāt? Edited December 17, 2008 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punk- Posted December 17, 2008 Author Report Share Posted December 17, 2008 cs.wos.lv:2011 vienīgais ka katru dienu ir kādi 10 čīteri tā ir kā tradīcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 (edited) vienīgais ka katru dienu ir kādi 10 čīteri tā ir kā tradīcija Domajams ka visi footbulu spelejusi gandriz tikai wosaa, tapec vareji iztikt bez reklamas Edited December 17, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 (edited) Vai tad Shine ar manu acountu tur vairāk nespēlē un nebano viņus? Sīkais pidrila, laikam vairāk nespēlē wos`ā un nebano čīterus =( EDIT: Jā, ja kas, mans niks Wosā bija DmX_FaN =)) Edited December 17, 2008 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
taureniitis Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 (edited) Tur viss angliski skaidri un gaiši ir pateikts..Jāmācās tik lasīt un tulkot angliski un sapratīsi ko,kas dod. Edited December 17, 2008 by CHILLSIDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Es nezinu kurš ir tas DmX_FaN, bet ja viņš lieto vel niku, kas sākas uz F burta, tad tas čuvaks ir normāls dalbajobs. Vispār foršs tas SJ, pāris stundas nobliezu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Tas DmX_FaN ir tas Sh!ne*. Tikko ar viņu runāju, teica, ka tu pats tāds esi, un teica, ka tu visu laiku hunto, tāpēc tevi kicko. ) takā pats vainīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Viņš jauc mani ar kādu citu, es huntoju tikai sākumā, jo es nezināju ka to nevar. Un neviens mani nekikoja. Tad viņš man paskaidroja ka huntot nevar, un paldies viņam par to. Bet par dalbajobu es viņu nosaucu pavisam cita iemesla dēļ. Labi, uzdirst. Šito topiku varētu aizslēgt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now