Jump to content
GIGN Forum

[pamācība] Kā Tikt Galā Ar Kontroli!


asaris312
 Share

Recommended Posts

  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vispār ja nebūtu tik daudz pidarasu, kas braukā bez biļetēm, tad RS būtu arī lielāki ienākumi un līdz ar to biļešu cenas nevajadzētu tik krasi palielināt.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Perfekti, te jau viens uzrakstīja, bet atkārtošos. RS palielina biļešu cenas, jo tādi kā te daži BRAUC BEZ BIĻETĒM. Un vai patiešām tik grūti ir nopirkt to biļetīti un braukt kaut vai visu ceļu bez domas, ka var pieķert?

Es vienmēr braucu ar biļetēm un man tagad būs jāmaksā vēl vairāk par to biļeti, jo daudzi nepērk tās biļetes un RS ienākums nav tik liels kā plānots! Sanāk cietīs tie kas pērk biļetes, bet kas brauca pa zaķi tā arī brauks. Pizdec idioti.

EDIT: Bezbiļetniekus nošaut būtu par mazs... :pizdiblee::axe:

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

+1

Da tā biļešu cenu palielināšana un čīkstēšana, ka nav naudas, ir kārtējā huiņa. Ja nav naudas, tad kāpēc ir jādomā par zemās grīdas tramvajiem un jaunu norēķinu sistēmu. Kārtējais iemesls, lai kaut ko nopizģītu.

Kā Latvijā parādās kāds jauns likums, tā cilvēki vispirms domā kā to apiet, nevis ievērot. Tādas domāšanas (un sūdainas valdības) dēļ arī esam dirsā.

Aa, un vēl man kretinē, ka kontrole no bomžiem, dzērājiem un narikiem mīž, bet sīkos drātē cik spēj. Līdzīgi kā nazīša variants.

edit: Epix, ja būtu smieklīgi, tad būtu cita runa, bet tas "joks" bija izteikti anāls un 6. klases līmenī. Piedod, mani tādas lietas neaizrauj.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

nezinu ka naciiz un citi pusiji..

es dariju tapat. kapec? tapec ka man naudas nihuja nebija studejot.. lietoju to ko biju iekrajis stradajot no 16 gadu vecuma .. un tapec es krapos ka vareju.. un daru to joprojam..

Ej dirst, malaci. Apzagt valsti vai nozagt maku, tur nav pilnīgi nekādas starpības, grozi kā gribi.

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

ko katrs dara klusībā, tā ir viņa paša darīšana

ja lielās un apspriež publiski, tad tas nozīmē, ka uzskata par pilnībā pieņemamu rīcību

tiesa gan, esmu ar mieru saderēt, ka tā nebūtu, ja kāds ķertos klāt tavai naudai vai peļņai

tīri personisks jautājums likumu, noteikumu šķirotājiem - pēc kāda principa jūs izvēlaties, kurus ievērot un kurus ne?

vienmēr ir interesējis

P.S. ja kāds sistemātiski brauc bez biļetes, tad neticu, ka pārējā laikā tas ir kārtīgs un godīgs pilsonis... drīzāk subjekts, kam daudzos gadījumos viss ir vienalga

P.P.S. čakarējot valsti galu galā tā vai citādi apčakarē pats sevi, kad valstij tādu kā tu dēļ pietrūkst naudas kaut kam, ko tu gribētu

P.P.P.S. apakšbikšu fanam - es tās mazgāju pats, tā kā šajā ziņā vari man iepūst... bet principā esmu gan taupīgs cilvēks

Link to comment
Share on other sites

:)

jā, pabiras brauc nemaksājot, un kontrole tos soda tikai ar izvadīšanu no transporta. man nav līdzekļu, lai atmaksātu transportu. taču es no pabirām atšķiros ar to, ka maksāju par pārkāpumiem un maksāju valstij nodokļus, kā tas pēlēkam mierpilsonim pienākas.

arī no manis šāds vēlējums.
Link to comment
Share on other sites

Tapēc, ka braukšana bez biļetes ir administratīvais, bet maka zagšana kriminālpārkāpums.

EDIT: Muah tikko šito quoti izlasīju :"pusijs..

nezinu ka naciiz un citi pusiji..

es dariju tapat. kapec? tapec ka man naudas nihuja nebija studejot.. lietoju to ko biju iekrajis stradajot no 16 gadu vecuma .. un tapec es krapos ka vareju.. un daru to joprojam.."

Diversant, tev vispār divas biļetes vajadzētu pirkt, vienu sev un vienu savai resnajai dirsai. Atradies te krāpējs.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Bļe, ko jūs te kunkstiet, kā kkādi lopi ?? Es arī braucu bez biļetēm, taisu visādus jokus ar kontrli, un ?? tas nozīmē, ka es arī apzogu valsti, esmu ekonomiskās krīzes līdzdalībnieks u.t.t. ?? Tak domājiet ar galvu, bļe, būtu afigena forši, ja jūs paši pastītos uz savām netīrajām pakaļām un aizdomātos, ko jūs paši dariet, kā rezultātā arī jūs krāpjat valsti. Es piem. esmu stundents, un tā maksāšana, katru reizi pa 0.50 Ls, nea, paldies... ja es katru reizi kompastrētu biļeti, sen jau būtu pārpircis GIGN`u + un tad jūs visi dabūtu tādu kārtīgu, treknu WARN`u par savu stulbumu... Atradušies pareizie, fuj, vemti gribās no jūsu ambiciozisma :blelohs:

EDIT : Paldies asarim par jautro postu, kā arī tencinu visus pārējos, kam ir saprašana, un netēlo nekādus te kārtīgos tautas nodokļmaksātājus-kalpus.... !

Edited by StarSailor`s
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...