macho Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 jo reaali - reti kuru interesee tas ko kaads dara utml, bet sheit kaads ierakstot apmierina savu veelmi izstaastiit ko dara, neapgruutinot citus ar klausiishanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 es gribu nu kas jums tur naktiis ir, kad divi preteejie dzimumi savienojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 (edited) to arii dari xxx xxx xxx xxx xxx, panjem lelli un aiziet tik rullee Edited August 7, 2005 by fasty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 eh jaanoskataas "baltgames.lv versus eclipse" demka un jaaiet guleet..eh kaa miegs naak un riit atkal uz darbu... emmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 laikam sodien nekaada dizaa straadaasana nesanaaks kompis pakaaraas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 klausos 30 gadu vecu mp3 electronik-supersonik stilaa un esmu apmierinaats ar dziivi un igaunju alu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 daunis, defineejiet vaardu daunis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 daunis, defineejiet vaardu daunis... cilveeks kursh slimo ar Dauna sindromu. Parasti slimiiba ir jau no dzimshanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 (edited) cilveeks kursh slimo ar Dauna sindromu. Parasti slimiiba ir jau no dzimshanas. taa slimiiba ir briesmiiga, nenoveeliet to nevienam! Edited August 8, 2005 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 uhh, tikko kaa no savas nakts mainjas. gribas guleet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 atkal aaraa liist naaksies atkal seedeet pie kompja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 jasnis, biezhi dzirdu vaardu daunis, varu dereet ka puse no tiem kas to saka nemaz nezi ko tas iisti noziimee Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 vairāk kā puse visticamāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 taapat kaa kretiins utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 (edited) VAi arī kā kruttaks - džeks ar takščošām krūtīm Vai kā Malacis -'dzēks kurš šķielē vai kā izsmalcinātais saīsinājums lol - ko visi uzskata, par sazin kādu apvainojumu (es pat nezinu par kādu apvainojošu vārdu šo var uzskatīt, bet pieņemu ka loļiks (lai arī ko tas nozīmētu),vai kas tads) kādēļ neviens nelieto tadus vardus kā: penderis; bungulis; dumbēris (starpcitu tas nozīmē latviski LĀMA); ķempe; vienkājgaļa (cik atceros kurzemē tā sauca piepes); gulenis; rēklis; saulesbrālis; āms;papulellis; ģeķis; sprikstiņš utt kapēc mēs nevaram iztikt ar latv.val, kādēļ mums jāpiedrazo tā ar ieviestajiem svešvārdiem - mūsu valoda tak ir tik skaista un bagātību pilna... Edited August 8, 2005 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 rēklis ir foršs. Lai gan daudzi no tiem vārdiem riktīgi norauj jumtā lielākā daļa jaunatnes necērt zivi par ko iet runa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 ar to lol ir taa ka biezhi gadaas kaads gudrs cilveeks serverii kursh saka - nu gan tu esi baigais lol! atliek tikai raustiit plecus un saakt domaat kur shaadicilveeki rodas Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 avenes.lv rox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 NU bet texts ir loti loģisks - viņš saka nu tu gan esi baigais - un peigās piemetina ka viņš ierēc par to ko šis tiko izdarīja - un kur te ir kas apvainojoš un neloģisks, tikpat labi viņš varēja uzrakstīt: lol - nu gan tu esi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 man kriit uz nerviem kad saka tu esi lolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 o, manaa vaardu kraajumaa tiko paraadiijaas daudz jaunu, un galvenais - latvisku, lamuvaardu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 erik ja vinja teikumam buutu taada noziime tad peec baigais buutu jaaliek komats[,],bet taa kaa tas nav ielikts tad teikums vnk turpinaas - tu gan esi baigais lol! vai man ir taisniiba vai arii es esmu kljuudijies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 (edited) Nu man ar ne vienmer spelē ir laika ielikt komatu, tu takš arī neraksti "ķļūdījies", tu uzrakstīji "kljuudijies" - bet vai tad tas maina lietas būtību, katram tā galva strādā savādāk, vienkārši, kad tui redzi burtu savienojumu LOL - tu padomā par apvainojumu, bet es redzot savienojumu LOL padomaju, ka šis pašlaik lokās vēderkrampjos, bezmazvai nenoikrizdams no krēsla... Vienkārši maini atieksmi un tu sāksi redzēt to komatu, pat ja viņa nav , bet ja viņš uzraksta ar domu kā domā tu tad rēkt sāku es, iesaku pamēģināt... Edited August 8, 2005 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Mana latvieshu valodas skolotaja tevi ar prieku paarpleestu uz puseem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Nu es ar savu latv.val skolotāju eju pēc skolas dzert aliņu... Varbūt tapēc es tāds vienaldzīgs uz tiem komatiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts