Rawen Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 senx! varu kaadam interesantam arii uztaisiit sigus un avatarus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 vari? man vajadzeetu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 PM man ar to kaadaa kraasaa[-aas] veelies,kaadu bildi gribi,kaadu stilu,kaadu textu utt.!tad ap riitdienu vareesi sanjemt savu sigu/avataru Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 es jau skatiijos jaunu pc pa labu pikji uz krediita, jo uzreiz norm pikji nesagrabinaashu, Rawen ar ko tu taisi tos signaturus utt...? ar photoshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 labi paskatishos mr. and ms smiths un tad gulet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Photshop - kad uznaak iedvesma piepaliidzu ar imagready,un pieliku kkadus kustigus burtus or smthn like that Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 jabut lielam specam lai tadus taisitu ?un kuru photoshop vaig? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 nee nu nekadam uuberpr0 jau nevajag buut,palasi dazhus tutoriaaljus un maacesi kko,peectam jau aizies viss pats no sevis! es personiigi izmantoju septito photoshopu,man tas vislabaak patiik,bet tu jau vari ka4aat arii jaunakas versijas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 jaaiet turpinaat lasiit graamatu, laikam atkal lasiishu liidz pasham riitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 es gan sen neko neesmu lasiijis, laikam tuvaakaaja laikaa arii nelasiishu, vasara tachu, jaaiet aaraa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 visiem labriit! sodien aaraa taads besiigs laiks a es gribeeju braukt speeleet basi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 jup! visulaik slikts laiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 pieceelos tiktiko...jaapaeed, jaauzspeleee =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 kas taa par vasaru??? bljin, shoriit man pat auksti palika... tik vien bija, kaa 1 meenesis silta laika... shitaads laiks nespaarda dirsu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 mani gan pashlaik ir aizraavusi Dzumpeja Gomikavas graamata - Taa dziivo cilveeks! arii gruuti atrauties =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 nu ble pamostos tikko dzirdu kkas aaraa bljaustaas attaisu logu skatos y0 tur vecmutere ar vecteevu staav iekshaa netiek un man arii atsleegu nava naacaas zvaniit sencim lai brauc ielaizh shos iekhaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 nu bljaa, tieshi kad izdomaaju iet aaraa nraukaaties ar riteni, taa uzreiz saak gaazt a kad beidzot esmu ticis maajaas, taa no maakonjiem izlien sauljite Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 kas taa par vasaru??? bljin, shoriit man pat auksti palika... tik vien bija, kaa 1 meenesis silta laika... shitaads laiks nespaarda dirsu.... Man par laimi Latvijas atrashanaas vietai nav raksturiigi 2 izteikti silti meeneshi un prieksh augusta 1. dekaades >+20? ir tiiri normaala gaisa temperatuura ,taa kaa nesaprotu par ,ko tu uztraucies Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 grr jaaiet galvas pashaudiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 kads zin kur war nokachat adobe photo shop 7? neviena trackeri neatradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 shodien jaaiet uz Praata veetras konci, bet galiigi negribas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 tiko 3x dabuju banu cs.kopidjea.lv par wh un aimbotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 bucher kaunies - speeleet ar 4iitiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 tiko 3x dabuju banu cs.kopidjea.lv par wh un aimbotu galvenais ka paliek GIGN.... paareejais nav svariigi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 kads zin kur war nokachat adobe photo shop 7? neviena trackeri neatradu nafig tev septīto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts