Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams

Pallma
 Share

Recommended Posts

yeeaah tikko novilku Richard Burn's Rally vai kaa vinju tur sauca, diemzheel es uz kaadu nedeelju braucu prom sad.gif

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

lol. LV versija. smiliez.de_2125.gif ordinary, tu ik pa laikam tomeer labi pieproti buut zaabaks. nesaki veel, ka tu gribeetu arii lasiit LV versiju pat ja tev taa buutu.

macho - check your mail in 5 minutes wink.gif

kas vainas ir latvieshu tuulkojumam ?

vaina biezhi ir tulkojumaa.

EDD - lol es meilu taapat iechekoju neieveerojot shito tavu postu. Taa esmu back maajaas.... 701ajaa no 827 lappuseem un tuuliit saaksies interesants suuds. ai ai ai ai ai. Shovakar juutu ka pabeigshu happy.gif

bljedj wink.gif

ir man. paldies. bet stulbaakais protams ir tas, ka ja es tagad saakshu lasiit, tad guleet neieshu smile.gif un riit darbs + jau ta pedejas 4 naktis kopa esmu max 20 stundas gulejis. laikam tomer vel kadu laiku cietishos.

mnjaa. Harijs Poters ir vieniigaa graamata, kuru es varu lasiit un parasti arii lasu kameer atsleedzos. Un shito ieskaitot veel tikai 2 daljas palikushas sad.gif

BEt anglisko versiju gan netaisos lasiit, jo nelepojos ar taadaam anglju valodas zinaashanaam, lai speetu saprast visu tur raxtiito. Labaak saakshu kraat naudinju latviskajam tulkojumam, kas droshi vien arii buus kaadaas 3 graamataas iedrukaats.

bet iisteniibaa es domaaju, ka taa vecene tak vareetu uzdrukaat veel kaadu dalju, par vinja dziivi peec tam, kad vinsh buus pabeidzis to skolu, jo tie fani vinju gan jau piespiediis huh.gif

-btw driiz jau 100.lapa shock1.gif -

Edited by flashback

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...