FaCe Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 (edited) http://www.petitiononline.com/lugums18/petition.html Nu ko jūs par šo domājat? jau 3061. nobalsojuši par. Edited December 10, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennot Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Citas iespējas neredzam! Tas bija parāk stūlbi teikts, nesaprotu ko viņi grib panākt, ka tādi muļķi! I.Godmanis vispār raidijumā "kas jauns Latviā?" nevar atbildēt sakarīgi neko tik kautko domā un mēģina izkūlties cauri! Tas ir kautkāds ĀRPRĀAC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 kā jau teicu dienas/nakts spamā, tas ir pavisam iespējams. Tā vairs nebūs okupācija (pat nez ka to pareizi pateikt x] ) ja valsts bankrotēs, tā tiks iekļauta tuvākās stabīlās lielvalsts teritorija. Tākā krievija vnk smird un visi viņu ienīst, laigan viņi ar šo iemeslu var pēc pāris gadiem iebrukt pie mums un tas būs likumīgi. x] btw nekā neizdomāju, mums tā teica Latvijas Bankā. Tākā fuck off x] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted December 10, 2008 Author Report Share Posted December 10, 2008 (edited) Nu īstenībā domāju,ka tas būtu labi. Un piereiz varētu mūsu izcilo valdību pielikt pie sienas un apšaut... Piekriitu megapilei, jo tiešām atšķirībā no mūsu bēbīša slaktera kurš IDIOTS nejēdz angliski Zviedrija ir labakā. Un man vairs nav nekāda lapnuma par mūsu ar mazo burtu latviju Mūsu valdība mūs ir novedusi tādā izmisumā, ka paši prasam lai mūs okupē Edited December 10, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 blje, es būšu atklāts. es nobalsoju. Es pat nezinu, ko lai dara, bet ja valsts bankrotee, tad dirsā ir, labāk, lai zviedri pie varas, vinjiem vismaz smadzenes ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 (edited) Vispār par šādu lietu nevar saukt pie atbildības autorus? Tas pants kas aizliedz darīt lietas kas ir pret valstī pastāvošo iekārtu iekārtu. Edited December 10, 2008 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 +1 from me!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted December 10, 2008 Author Report Share Posted December 10, 2008 Es jau dienas sākumā nobalsoju par, jo šis būtu viens no labākajiem risinājumiem, un valdību vajadzētu apšaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 un tagad pasakiet, kāda jēga parakstīties kaut kur interneta petīcijā? TAM SŪDAM NAV NEKĀDAS NOZĪMES !!! Paskatiieties, kas tur ir parakstījušies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 bļēd nu kas tad to valdību vēlēja interesanti? nejau viņi paši bet mēs es arī nobalsoju, jo tad būtu kārtība valstī. + mēs varētu spēlēt ar spawn vienā team/mix (maz joks x] ) Algas būtu augstākas, par izglītības līmeni nerunājot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Noziime ir taada, lai mees visi vareetu zinaat ko tauta domaa. Ja jau tauta ir gatava atdod savu valsti zviedriem, tas noziime ka muusu valdiiba smird pa visu pasauli... P.S Offtopica jautaajums - kaapeec referendumaa vajadzeeja 60% no tautas balsiim, nevisu <1/2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Sāksim ar to, ka mēs zviedrus katru dienu barojam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 (edited) kr4 mazliet izplūdīšu emocijās un savās personiskajās domās 1) Latvija ir samērā jauna un nepieredzējusi valsts, kā tāda. Lab mēs esam pārdzīvojuši abus WW, bet demokrātijā mēs vel esam zīdaiņi. 2) Saimā kopš 90tajiem sēz vienu un tie paši cilvēki, kas jau entos gadus pierāda to kad viņu nekam neder 3) Paši nesūda lietas labā nevēlamies darīt, kas mums lidz iegūt augstāko izglītību, salasīties (nezinu cik sarakstā cilvēkiem jābūt) un kandidēt? 4) Kas par tiem pidiņiem vēlēja m? un tagad sūdzamies 5) Swe ir neitrāla valsts, kkas līdzīgs Šveicei (cmon vēsturi neviens skolā nemācas?) jau kopš laiku galiem tā ir piegādājusi munīciju abām pusēm, un interesē tikai lai pašiem ir labi, jo viņi vēlas lai viņu tauta ir augstāk 6) Kopš iestājāmies ES mēs nesūda neražojam, varteikt nav eksporta, tikai visu inportējam. (par kuģu sagriešanu dod norm naudu, cukuru mēs pērkam no LT u.c valstīm kaut pašiem bija zjbis cukurs. 7) Neviens nevēlas darīt melno darbu kaut arī kādam tas būs jādara. 8) braucam strādāt uz ārvalstīm (tāpēc vsp ir krīze pasaulē nevis tikai LV) nauda no turienes plūst uz šejieni, bet valstī neviens nestrādā 9) lielākoties nauda tiek saņemta aploksnēs 10) Valdība laiza manas bumbas. pagaidam tas arī viss tā sīkumos Seen es gan uzkatu, kad šo vaidzētu paturēt vaļā x] p.s kuili hz Edited December 10, 2008 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Iepriekshejais topiks tika sleegts... SLEDZAT SHO ARII!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 kārtejais topiks, kurā novākušies "eksperti" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts