Xan-Alive Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Sveikini, ludzu aizmirsisim, kas bija un ko es biju sarunajis, nevajag uz manim lamaties. Esmu atnacis uz shejieni un kartigi padomadams atveru jaunu thread, jo gribu uzstadit jaunu lietu uz GIGN. Pirmais: Protams ir pieredzejushi admini, kas spej atskirt chiiterus momenta, bet ir tadi aktieri, ka vinus neatskirsi...speciali skatas pa sturiem un citas vietas. Otrais: Varetu iecelt jaunus adminus un iedot tiem saitu ar HOT cheats, lai admini varetu vinus nokachat un stradat, shoreiz izmantosim chiiteru ieroci pret viniem pashiem, buus admini, kas nespeles piemeram kaa dareks vai Champions. Vienkarshi ja ir laiks un pacietiiba var sedet ar WH spektos un veerot chaljus. Kaa jums shii ideja? Es jau sen izdomaju ko tadu, un tas varetu likties efektiivi un chiteri varetu but atklati momentali. Es domaju, ka admini mums ir godigi un pashi chiteru ierochus nelietos. worm, macho - gaidu atsauksmes. Paldies par veltito laiku. P.S. vienmer uzticiigs GIGN'am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 gudrais HEHEEEEEEEEEEEEEEY Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 NU ROFL.. laikam ilgi ar savu lielo iq domaaji? 0_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 whahahahaaaaaaaaahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Jāāā!!! Nemirstīgais UT Xans ir atgriezies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 gudrais ? HEHEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xan-Alive Posted May 6, 2005 Author Report Share Posted May 6, 2005 Sveikini, ludzu aizmirsisim, kas bija un ko es biju sarunajis, nevajag uz manim lamaties. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 taa arii var?!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Kaa jums shii ideja? pilniigi un galiigi nevajadziigi .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Sveikini, ludzu aizmirsisim, kas bija un ko es biju sarunajis, nevajag uz manim lamaties. Paldies. Luudzu. Paldies nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xan-Alive Posted May 6, 2005 Author Report Share Posted May 6, 2005 Darek - luudzu pamatojumus kaadeelj shaadi nevajadzetu izdarit? GIGN saita bus failu sadaljaa sadalja tikai galvenajiem moderatoriem un adminiem ar tam tiesibam, tur vares novilkt chiitus un straadaat, tie cilveeki buus parbauditi ar administracijas palidzibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 (edited) [22:48:27] <Xan1> jums tulit visiem no pizdas tecees asinis [22:48:41] <fr0zen> slimais ? he heey ! [22:48:48] <+NighT^> Xan1 tu neesi daunis? [22:48:51] <Xan1> rot kroj vinsh ir forsh.. pat forshaaks par maniim turpinaajums.. [22:50:01] <Xan1> man ir apdedzis purns un kakls tajaa Liepaajaa uz kortiem [22:50:12] <Xan1> gandriiz izdrazam vecenes [22:50:18] <+Ordinary> LOOOOOOOOL [22:50:19] <Xan1> bet viens mudaks visu izbojaja [22:50:19] <+Ordinary> ROFL [22:50:20] <@centraale> awww [22:50:21] <+Ordinary> XDDD [22:50:26] <Xan1> iesledzas istaba un izlikas slims [22:50:27] * @centraale histeeriski reekdama nokriit no kreesla [22:50:27] <+Ordinary> |22:50| <Xan1> gandriiz izdrazam vecenes [22:50:33] <+Ordinary> [22:50:36] <Xan1> mes jau bijam gatavi iet pec alus [22:50:38] <+Ordinary> TEV un kaada vecene ?? [22:50:43] <+Ordinary> TU UN ALUS ? :DDDDDDD [22:50:44] <+Ordinary> NEVAJAG [22:50:46] <Xan1> gribi paradishu [22:50:55] <Xan1> hmm..... [22:50:58] <Xan1> ka lai parada [22:51:49] <Xan1> ka lai tev parada? [22:51:53] <Xan1> JPG [22:52:07] <+Ordinary> di.. vari iebaazt sev to jpg puisis domaa.. Edited May 6, 2005 by NighTMerry Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 hmm es tikai 1 lietu nesaprotu... Tevi kaads te sauca visiem baazt savas meganoderiigaas idejas vai kaa ? Taa paaraak "main-adminstrator-ISKI" izturies te Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Xan atpisies no mums mes tevi negribam un ari tavas gudras idejas, tu esi nozelojams. cik tu vari visiem bazties virsu? manejam garso alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 (edited) XAN-ALIVE nav jau slikti, bet tas jau sen ir zinaams. Edited May 6, 2005 by APOCALYPSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 shoreiz izmantosim chiiteru ieroci pret viniem pashiem, buus admini, kas nespeles piemeram kaa dareks vai Champions. HEHEEEEEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 da labi! championam ir VOTE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xan-Alive Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 velviens bonus izmantojot sho veidu. parastie admini nevares ta darit, un nevares chiitot pashi, esmu parbaudijis ari parastos adminus - radler tev jabut uzmanigakam Puishis. PARASTIE ADMINI NEVARES TO IZMANTOT!!! PAAUGSTINA SECURITY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 kaapeec man jabut uzmanigakam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xan-Alive Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 Kerch, tev kads prasija komentus? ja ne tad aizveries tu sheit vispar esi nekas. Tikai citiem klat kautko pasaki, visulaiku slepies aiz citu muguram, tu esi lohs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 xzn, buus labaak, ja tu vnk aizmirsiisi par forumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xan-Alive Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 Pinky, es vismaz kautko piedavaju a tu seedi un piepizdi klat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 xan kad tev vienreiz daleks, ka taa metode nav jauna un jau tiek izmantota ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 beidzot man tas dzheks saak apnikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now