Jump to content
GIGN Forum

Problēma Ar Mentu!


Kz.
 Share

Recommended Posts

MeGaPiiLe, būtu ahuenna forši, ja pēc klubiem 4-5 os naktī ķertu tos, kuri piedzērušies iet mājās, jo tjipa traucē sabiedrību, vai ne? Nešķirotu, pilngadīgs/nepilngadīgs, pretī runā - pa seju! aizved uz iecirkni, atspārda, un pasaka, ka tādu tevi atrada ... Reiz mani pie mājas durvīm centās ietupināt busiņā, jo knapi kājās stāvēju, beigu beigās knapi ieskaidroju, ka dzīvoju te pat, un palīdzēja uzrāpties līdz dzīvoklim. Šoreiz paveicās, bet arī deva mācību - nedzert tik daudz.

NU bet par smēķēšanu nezinu, vai ir tā kā tu raksti, jo pats smēķēju un nedaru tādus gājienus kā "yoyoyoyo meičās, es esmu krutos, yo pīpāju (pīpāju speciāli rakstu, kā man besī tas vārds). Pašam riebjas ka pīpēju, bet patīk process :/ jā, zinu stulbi, mamma jau dāvinās elektronisko cigareti un nikotīna plāksterus z-svētkos ;D bet tas jau cits stāsts.

bet arī piekrītu, ka stulbi tagad prasīt GIGN'ā par to, kas ir, kad pieķer skolā viens ments nepilgadīgo pīpējam... Man šķiet, ka pat šajā gadījumā varētu arī palīdzēt google. bet nu katrs dara kā grib.

PS. kruti zobi.

Edited by Amii
Link to comment
Share on other sites

novijas man pa pirmo reizi uzlika 5 LS nevis 1 LS

Ev mega piīle !

Es saaku pipāt kad man bija kādi nu 12 gadi? vnk tā draugu barā uzpipāju gribēju būt kruts.

BEt tagad, nu sorry bet ja nebūtu atkarība sen būtu nopircis sev ko citu nevis izmetis priekš smēķiem!

Taka nu piedod, bet es to pats labi apzinos.

bļā megapīle na NEMĀCI MANI PATS ZINU KO DARU UN KAPĒC TO DARU!

Edited by Kz.
Link to comment
Share on other sites

Šeit par pilngadīgajiem (ieskaitot Tevi (cerams)) neiet runa, bet par tiem, kuri ir nepilngadīgi, šajā gadījumā KZ.

edit. Dzīvo pats savu dzīvi, bet es tevi vnk tā brīdinu.

edit2. smirdīgā nelaime, izlasi manu niku trīsreiz.

Edited by MeGaPiiLe
Link to comment
Share on other sites

zomg

1 kart. Kz man liekas Tev isti vel nav nosjausmas , kas ir atkariba no smekjeshanas, jo ar savu mikro stazu vari mierigi nomest, un arii varu deret, ka nemaz ari pa dienu tik daudz neizsmekjee.

2 kart. Par to sodu runajot. Tas viss ir kaut kur rakstits noteikti, ka nevar smekjet tur un tur. Ja tur macies, tad arii noteikti tam ir japiekrit. Un vispar nezinashana neatbrivo no atbildibas, taa kaa maksaa ragaa.

3 kart. Nafig jus vispar sakat smekjet tada vecumaa - pratinsh pakalaa. Ja citi draugi leks krasnii arii leksi lidzi, jo tas ir kruti !?

Link to comment
Share on other sites

acido nejau tapēc pipā, bet tapēc sāk pipāt!

Sāk visi tapēc, ka grib būt krutāki foršāki un huj viņ zin kas vel.

BEt beigās kas sanāk?

spragsti nost un maksā par to vel naudu! !!

Link to comment
Share on other sites

Esmu gan pilngadīgs...

tad jau varam moš kopīgi papriecāties par veikaliem, kuriem pohuj vai ir 18 vai nav :cool:

Sāk visi tapēc, ka grib būt krutāki foršāki un huj viņ zin kas vel.

LOL!!! omgwtf, ne jau visos gadījumos ;D sāku pīpēt tusos, deva galvā, vienu rītu atklāju ka galvas sāpes nozīmē uzpīpēt

Edited by Amii
Link to comment
Share on other sites

Nu lol bļaģ, jūs laikam tādu vārdu kā "ironija" neesat dzirdējuši. Jā, cik atceros, tad es sāku pīpēt, jo foršajā barā arī visi pārējie pīpēja, un gribēju būt tik pat kruts kā viņi. Tagad pīpēju, jo vienkārši patīk tas process. Megapiile, izklausās, ka tev liekas, ka cilvēki, kas sākuši smēķēt 16 gados ilgāk par 40 nedzīvos. Un jā, džekam, kurš pīpē taču NAV IESPĒJAMS dabūt draudzeni un VISĀM meitenēm smēķētāji liekas pretīgi, ne ?

Link to comment
Share on other sites

piekrītu acido!

Tas kad tu pipa vai nepipā nenozimē, ka tagad esi metams arā!

Link to comment
Share on other sites

Pamatskolā pīpēju no kādas 7.klases vidus līdz 9.klases izlaidumam. Tomēr, tad sapratu, ka es vairs lāga nevaru noskriet 2km, tāpēc atmetu un atsāku trenēties sportā. Tagad savā "barā", kas sastāv no kādiem 20-30 cilv. es esmu vienīgais, kurš nepīpē un man ir pilnīgi vienalga, ko citi par to saka.

Runājot par metu - mentam jau toč ticēs vairāk, nekā Tev.

Link to comment
Share on other sites

Mēs te tagad jau apsriežam visu to ko mēs domājam par pipēšanu :D

Tad nomainat nosaukumu topikam un runājam talāk.

NU labi eju paēst uzpipāt GULĒT.

Link to comment
Share on other sites

Un piemēram es pipāju skolas teritorijā ar savu draugu un viņš ierauga mūs(viņš ir viens pats)Ja viņš man sauc līdzi uz savu kabinetu un grib rakstīt protokolu par to, ka pipāju vai es varu kopā ar draugu vienkārši nerakstīt paskaidrojumu un teikt, ka mēs neesam pipājuši, ka neko tādu nezinām!

Viņš jau pec butības nevar pieradīt?

Bet mošk ir kāds gudrāks kurš var paskaidrot!

:ermm:

ja ir vēlēšanās ņemties pa tiesām, tad droši vari runāt pretī.

Link to comment
Share on other sites

Kz, Tu pimpi arī sauc piemēram par pempi, tikai tāpēc, ka Tev tā gribas ? Pīpā pempi - labi skan, ne ?

Nesmēķēju, un nekad arī neesmu īsti smēķējis. Pamatskolā mēģināts ir, pīpēts ir vairākus mēnešus, bet kur no tā kaifs rodas tā arī neatradu. Ar nožēlu skatos uz cilvēkiem kuri smēķē (izņēmums ir strādājoši cilvēki, kuri cigareti izmanto par attaisnojumu notīties uz 10min (lol! un daļa tiešām to uztver kā attaisnojošu iemeslu)).

Par Hugo teikto - jā, es grāvī iestumtu jebkādu meiteni, ja viņai būtu cigarete bijusi mutē pēdējo 24h laikā. Kā izņēmums būtu vienreiz lietojamais gadījums, bet tas, nu jau labu laiku, vairs nav priekš manis.

Vienīgā atkarība, kas tādam atsaldenim kā kz., varētu būt atkarība no klasesbiedru papēža, zem kura viņš sēž. Mums arī viens tusnis klasē pīpēja tikai tāpēc, lai nevienam nerastos vēl viens iemesls viņam uzdirst.

Link to comment
Share on other sites

Uhm. Protams, nezinu ka tas ir tagad (un, godigi sakot, nezinu vai bija patiesi tad), bet kad macijos pamatskola, draugs teica, ka it ka policists, policistam nevar buut aculiecinieks. Un ja, piemeram, redz tevi pipejam, tu iemet cigareti atkritumu tvertne vai notekaa, tad ari teoretiski tev piesieties nevar.

Bet ka jau teicu, nezinu ka tas ir tagad, shii lieta bija aktuala 4 gadus atpakalj.

Link to comment
Share on other sites

Kz. taadus idiotus kaa tevi vajadzeetu sutiit uz internaat skolu. Pieodd man bet tavi posti ir stulbi un kluust veel stulbaaki, neakm nevajadziigi suudi, luudz kaads aizsutiet atvalinajuma, gign nav vieta, kur kaut kadiem siikiem perdeliem lielities par to ka vins ir nesekmigs un dirshaas ar mentu, jo tas redz aizradijis, kad vins skolas teritorija nedriikst piipet. Un vispaar blin kas te notiek moderu vispar nav, kad shitadus suudus var rakstiit ? Kz. neuztver sho kaa uzbrkumu tev, bet visiem parejiem nederigajiem spameriem, kas var iet naahuuuuj taadus sheit nevajg.

Link to comment
Share on other sites

Man ar bij ments skolā, risinājums pavisam vienkāršs - nepīpēju, pagaidiju garāku starpbrīdi un aizgāju tālāk no skolas..

P.S. Vispār, skolā pīpēt nav forši. Tu ienāc atpakaļ nopīpējies, smirdīgs.. fuj..

P.S.S. Meitenēm (tām foršajām, kuras nepīpē) nepatīk tādi nopīpējušies smerdeļi :khehehe:

Edited by overmind
Link to comment
Share on other sites

bencik tas, ka tu šeit esi ilgāk vai esi sapostojos vairāk nenozīmē, ka tagad tu esi kings!

Piedod, bet tā es domāju, ka tu jūties parāk liels. mēģini spļaut par tālu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...