Jump to content
GIGN Forum

Latvieshu Taisniiba!

Symbiote
 Share

Recommended Posts

Shodien pamaniju ka cilveks ar niku Kerchsh ir iepostejis foruma linku uz kautkādu petīciju mājas lapu kur tagad latviesi rakstas par netaisnigo speli pret ASV. Iegaju tur un panjemu palasiit ko latvieshi ir teikushi un es tiesham jutos viilies. Reti kursh ir uzrakstiijis teikumu anglu valoda bez kluudaam un kludas pat tiek pielaistas vardos kas sastav no 4 burtiem. Saprotu ka visi ri sashutushi bet tapec nav japadara sevi par idiotiem citu aciis....te ir dazhi labakie teicieni:

17439. maris it wasnt fare!!!! the gudge was unobjective for at least one latvian uncounted goal!!!!!!!!

17443. Ieva such a foul game, such a raw deal of ref!!!

17433. Arturs Lubins ref treated very unfair // r.k. repekts par fair

17426. kaspars rolavs there was goals what they didn`t take in score!!!

17429. Vita The game was unfire

17432. Andis No copments, just watch video!

17380. fan?te it's didn't honestly sad.gif

17348. Sasa a referee not fear - dismiss him!!!

17295. Oscar Rancev The result must be deleted

17286. Agnese i realy think there was goal-umpires! sad.gif

17220. Agnese NEGOD?GI!! NO FEAR!! NJE CHESNO! DAS IST NICHT RICHTIG!!!! ''ubi concordia, ibi victoria!!!!! '' 18.gif)))))

7157. Dace So many horrible mistakes could be done:(((

3498. Liiva Hope that our team want's it!

3491. Valdis Everyone sow the game!!! Do something!!!!

17095. Janis Iesalnieks Latvia would really won the game, if only the referee would be rightful

17098. Ilvars Please give the glass to czech ref (big pig)!!!

3405. Ugis give a Latvia a secound chance, because the play was't fear....

17078. Ieva the game was completely unfear!

17056. Modris We didn't know about possibilities to by a judge! That was not fear! We could pay more!

1845. Lauris unfeare

1841. Toms Adijans the guge suck i would kill him if i coude

1831. Betija necorect judicature

17004. Edgars this game suck!!! But was o.k.

For Goad's sake, where were everyone lookin'?

13783. lauris schwanger ist sucker, i wonth to kill him!! pleac anulate the game usa latvia!

7819. Dita this game score really s***, you will need see it one more time and do conclusions!!!!

16923. Laima Judictionary unjustise. Goal must be countin!!!

16884. Eriks referee was corapt

8691. Ansis S. Couch was idiot!!!

5172. Impi Latavia is useless. The only way to win a hockey game is to try BURGLE a result. Areems has anal warts. // r.k. ok shitas dzheks pat Latvia pareizi neuzrakstija...

5099. Miks It's not a true game! Corners to hell!!!

Nezinu kaa juus bet es shaubos vai kads njems veera latvieshus ja uzskatis vinjus par analfabeetiem. Man teiksim ir kauns

nenjemtu veeraa arii ,ja viss buutu pareizi...Driizaak jau taa ir vieta kur var apluukot cik tad iisti ir tie hokeja fani ,kas neveelas pieljaut shaadas netaisniibas 31.gif Un kas par to ,ka liela dalja no vinjiem ir taadi daunji ,ka neprot uzrakstiit paaris vaardus angliski ? Kauneeties var Žīdlera radinieki user posted image

Vita - speele bij totaali Uguniis - ( AA izsauciet pažarniekus ) 4.gif

Edited by Dj_erix

Es teikšu tā - lai gan šis vis man atgādina sviestu, un rezultāts tikvaitā netiks mainīts (te visi uz to liek baigo uzsvaru), bet man i prieks, ka beidzot Latvieši ir uzmodušies un liks pa sevi manīt, vaig vairāk aizrādīt tiesnešu kļūdas un lētos uzpērkamos neliešus, nevis cīnīties par rezultāta maiņu...

Un tad reiz arī pienāks tā diena, kad mūs cienīs arī hokejā, futbolā un basketbolā...

es savukaart solidarizeejos ar Symbioti. tie teksti ir vienkaarshi vaajpraats: "no fear!" wtf? no fear ir tizla uzliime ko piepljekaat pie prieksheejaa stikla lai paraadiitu citiem kaads tu esi reaals aazis. bet ierakstiit pie petiicijas no fear ar to domaajot not fair - amerikaanja cieniigs meegjinaajums runaat krieviski.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...