Jump to content
GIGN Forum

Atceramies Skolas Laikus!


ZwirbuliitZ
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Pirmais skolas semestris iet uz beigām un man priekšā pārs kontroldarbi, kuru atzīme man var būt izšķirošā.Nēsmu īsti pārliecināts par savām zināšanām, jo attiecībā uz mācībām esmu diezgan slinks, tapēc neatliks nekas cits, kā "špikot"

Tātad vēršos pie jums, lai varētu mazliet padalīties ar pieredzi "špikošanas" ziņā..

Varbūt tie, kas skolu jau sen kā beiguši, varētu atcerēties skolas laikus un padalīties ar pieredzi un atgadījumiem :)

Nu interesantākos atgadījumus... :)

No manas puses laikam spilgtākais atgadījums ir,kad bija jāraksta noslēguma kd fizikā (no fizikas nekā daudz nejēdzu),pārs solus tālāk sēdēja draugs, kuram atšķirībā no manis, fizika padevās, nu tad viņš ar savu mobīlo fočēja atbildes un sūtīja man pa bluetooth, jo mobīlos varēja izmantot kalkulātora vietā :D

Laikam lieki pieminēt,ka učene pat neko nenojauta :D

Edited by ZwirbuliitZ
Link to comment
Share on other sites

Atceros ka blakus sēdēja meitene, kurai bija špikeris pie svārkiem... Es gribēju pašpikot un pavilku svārkus un tjipa liku roku zem tiem, un tajā brīdī skolotāja bļāva: "ko TU TUR dari?" (uzsvari uz lielajiem burtiem).

Link to comment
Share on other sites

mes izmantojam minaturus radio ausi un sarunajamies sava starpa nonemot balsi no rikles. paralel klase izmantoja zimju valodu, jo vinu pasutijumis hi techam nepaspeja atnakt no ebaja. Janis atsukaja skolotajam un tapatas dabuja labu atzimi, toties linda paradija savu nostaju - nevis atzimes define cilveku, bet cilveks atzimes. tapec vinai pietika ar 4, bet tik daudz vina zinaja (patiesiba zinaja daudz vairak, bet tas bija tirakais disrespect pret authority).

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Bija viens baigi foršais atgadījums Angļu valodā vārdiņu kontroldarbā.

Tas bija pirms vairākiem gadiem, ja nemaldos astotajā klasē. Vobšem, starpbrīdī meitenes tāfeles stūrī bija ieraksījušas, kaut kādu baigi "sarešģīto" vārdu, kuru grūti atcerēties.

Atnāca skolotāja, un pirms vārdiņu kontroldarba sākšanas stāstija tieši apr visādiem šipošanas veidiem. Un viņa tieši stāstija, ka ķipa uz tāfeles var sazīmēt visādus zīmējumus un pa starpām iebāzt, kaut kādu vārdu, kuru speciāli neskatoties grūti pamanīt etc. Nu un tad sākās vārdiņu kontroldarbs, un tā arī viņa nepamanīja to vārdu uz tāfeles...

P.S. izmanto savu fotoatmiņu, kā špikošanu, tas ir kinda cool.

P.P.S. vēl labais bija, kā es ķīmijā vienkārši izņēmu mācību grāmatu un apskatījos formulu, ahahaha.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Mana krutā latviešu valodas/literatūras skolotāja stāstija, ka viņa īpaši kruti špikoja, ja tā to var nosaukt...

Vnk to kontroldarbu, kas būs, kkur nokopēja (nezinu kā), visu aizpildīja un aizgāja uz paredzēto stundu. Stundas laikā, tajā lapelē ko iedeva skolotāja, kko pazīmēja utt. Un kad jānodod darbs, izvilka ārā to paštaisīto un nodeva :D

EDIT: Vari arī brutāli

Vnk zem dirsas vai kkur citur paliec grāmatu :D Bet tad var mierīgi pieķert...

Bet ja dari nemanāmi, tad OK :)

Edited by jaaniskal
Link to comment
Share on other sites

Mader, īstenībā baigi labā ideja :) Tiko sameklēju Adobe Reader for Mobile..

Jaaniskal,es algebras kd tā izdarīju!

Nu karoč mums bija tādi mēneša testi, kurus vajadzēja rakstīt uz kopētām lapām.

Lapas pirms tam bija brīvi pieejamas,lai varētu vingrināties utt.

Tās lapas paņēmu,nokopēju, kopā ar privātskolotāju aizpildīju un kad vajadzēja nodod, vnk samainīju :D

Link to comment
Share on other sites

Ja sita lieta pa kopesanu ir vispar laba.

Aceros ka kartoju muzika nosleguma KD, viens teloja ka nokrita no kresla, un ucene skreja paliga. Pa to laiku Es no pirma sola nosperu KD no galda un tad nokopeju un izdalijam! ;)

Jaa..

Un old-school IEMACIES!! vai vel labak izlasi gramatu, bet pa temu ja medz iet uz skolu shortos tad saraksti uz kajas! :) Es ta dariju kad bija silts, un tas bija sen sen atpakal.

Link to comment
Share on other sites

Vēl bija metode, ka raksti savu špikeri uz vienas lapas, apakšā paliekot citu, uz otrās lapas paliek tikai nospiedums, kuru var izlasīt skatoties kaut kādā gudrā leņķī.

Papīru bāšana pildspalvās un citos caurumos (lasi vietās)...

Uz rokas vari rakstīt, visvieglāk nolasīt un paslēpt būtu tieši uz plaukstas. Vienīgi tā būs pirmā vieta, kura sviedru dēļ izplūdīs (:

Link to comment
Share on other sites

Jebkursh prieksmets kas iederas uz galda. Tacu zini veco triku, kad pabaz lapinu zem kotroldarba lapinas. Izdruka spikeri uz caurspidigas kodoskopa pleves. Galvenais ir nestresot. Skaties mierigi apkart, izturies normali. Turi spikeri sev prieksa, bet iedomajeis, ka tas ir kontroldarbs. Galvenais nemaz nesatraucies. Skolotaja nepievers uzmanibu tiem, kas izskatas dabigi. Kodoskopa plevi bus ljoti gruti pamanti. Var jau sarezgitakus trikus, bet tas nav vajadzigs - pietiek ar parliecigu gimi un moci uz prieksu!

jo tu vairak sarezgi spikosanu, jo vairak tava seja tevi nodod! Tam ir jabut dabiski un plustosi!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Mini špikeris-taisīts ar worda palidzību, 2 izmērs. Vot tas ir kautkas. Kr4 lapiņu paliek zem lineāla vai zem kautka tāda, kas nedaudz palielina bildi un mierigi uz 1cm x 2 cm var dabūt virsū foršu. Protams, lai varētu 2 izmēru izlasīt ir vajadzīgs LABS printeris.

Link to comment
Share on other sites

Heh. Atceros, ka rakstot gala eksamenus matematika paris nazhi darija ta, ka pirms ieshanas ieksha tualete nolika gramatu. Kad laiks gaja uz beigam, vinji apskatijas uzdevumus, kuri ir gruti vai kuriem ir japievelk astes, paludza skolotajai iziet uz labieriiciibam un vesa miera atvera gramatu, un veikli atkartoja. Protams, tas darbojas tad, ja vispar kaut ko jedz no matematikas. Jo tukshi iekalt galva nav verts, kamer atnaksi no tualetes atpakalj uz klasi, sen jau busi aizmirsis.

Tad veel kjimijas parcelshanas eksamenos mums par noverotaju iedeva diezgan vecu kjimijas skolotaju, ksa bija mazliet vaajdzirdiga. Tad nu mes ar draugu (kursh sedeja divus solus man prieksha), mainijamies uzdevumu lapam (ta nu sanaca, ka sedejam tieshi tik laba attaluma, ka mums vienadi varianti bija), kamer skolotaja kaut ka pagriezusies vai kaa, samainijamies darabiem un pildijam to, ko otrs nav sapratis un otradi. Baigi feini, adrenaliins un taa.

Kad macijos veel pamatskola reizem matematikas formulas rakstiiju uz vedera vai uz kajam. Diezgan efektiivi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...