Xan-Alive Posted April 30, 2005 Author Report Share Posted April 30, 2005 Paldies par paskaidroshanu un par veltito laiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xan-Alive Posted April 30, 2005 Author Report Share Posted April 30, 2005 Starpcitu ideja Wormam vai Macho nezinu pie ka serveris stav, varetu uztaisit hubu vai no kura visko varetu vilkt speles, filmas...Tjipa DC++ savu HUBU. kaa jums vechi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 es taa lasu un domaaju vai tu esi diivains vai kkac klusais fanaatikjis... ja jau tu mums te pareklameeji savu super uuber duper tuper puper kompi, tad es paziimeehos arii - son nopikru kotdogu pa 0.49s ! labs pirkums Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 (edited) eu xan a kapec tu mani paziisti diezgan ilgi? un kaa muusu paziishanaas izpauzhaas? tu domaa taas triis dienas pirms kuraam es tevi pirmo reizi redzeeju gignaa? PS es vienmeer hotdogu narvesenaa peerku ar viines desinju + grilla 0,59 LS Edited April 30, 2005 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xan-Alive Posted April 30, 2005 Author Report Share Posted April 30, 2005 Radler ne, kadreiz man bija niks Alive Nike, un kadreiz gign kanals bija mirca, kadreiz tur bija ari Undertaker un kadu vakaru mes ar tevi tur runajam...no ta laika pazistu symbiote tevi rkn >> rekon. un vel paris dzhekus speleju uz gigna apmeram 1.5gadu. tikai esmu mainijis nikus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xan-Alive Posted April 30, 2005 Author Report Share Posted April 30, 2005 Radler atceries? Radler: vai to smere uz maizes? Alive Nike: lol Radler: pastasti man kas ir sperma... (to teica radlers nevis es) Toreiz, kad gign vel nebija Xeon. Kad bija halavnijs hostings. un nesen pec gign atrubishanas, atrubijas kompakts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 lol piedod neatceros gan ka mees buutu runaajushi...tu man teici ka es esot kaut kaads radlers kas speelejot mu lai gan nekad neesmu mu spelejis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xan-Alive Posted April 30, 2005 Author Report Share Posted April 30, 2005 Radler, es tad speleju MU-dream un kanala bija viens vecis ar niku Rdler es nodomaju vecais labais radlers ari meties spelet MU, nu tas radlers no gign.lv tas bija pirmstam kad paradijos uz gign.lv pec tavam domam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xan-Alive Posted April 30, 2005 Author Report Share Posted April 30, 2005 Radler, nejau tad runajam, pirms GIGN BIG OFFLINE. kad MIRCA bija kanals #gign....nevis 118 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Radler, nejau tad runajam, pirms GIGN BIG OFFLINE. kad MIRCA bija kanals #gign....nevis 118 tu domaa, kad #gign bija uz enio.irc.lv nevis uz 118.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 nespēju atturēties - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 son speeleeju kopaa ar xan... man liekas ka vinsh ir kkads cs maniaks, man jau saaka bail no vinja pailkt. kko seejaas citiem par chiitoshanu, vopsim baigais keeks. Filozofi dziivo muuzham. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 nikus maina tikai miikstie,apdirstie un chiiteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 nikus maina tikai miikstie,apdirstie un chiiteri AGREEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 (edited) eu puisit tev cista laikam visi nav majas, ej izgulies es ceru, ka tu vairak nerakstisi, jo mes visi sapratam, ka tu esi cs Dievs, pazisti Vairu, naudas tev, ka spalu un patik blatot, ta ka ludzu nereklame sevi vairak sak apnikt Edited May 1, 2005 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 worm ,lock this shit up !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 (edited) Hmm, vakar pirmo reizi redzeeju sho Xan chubaru. Vinjsh kko mircaa dirsa par savu milziigo IQ... bet vai tieshaam IQ ir kaadas noziimes muusdienaas... NEEE ! Xan, pakalu, lielaakaa dalja tevi vispaar nepaziist. Paseedi chataa, pamuuldi kko, kkaa izcelies, teiksim taa kljuusti redzams un varbuut dabuusi votemap. Bet tas lai paliek papuchu rokaas EDIT: Man po Edited May 1, 2005 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 (edited) no genialitaates liidz vaajpraatiibas vai stuulbiibas bedrei ir viens soli shis dzheks laikam to soli ir veicis sorr par post nevietaa mosh Edited May 1, 2005 by HHH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xan-Alive Posted May 1, 2005 Author Report Share Posted May 1, 2005 VELREIZ RAKSTISHU TIEM KAS ATKAL RAKSTA VISADUS SUDUS PIEMERAM PAR TO KA ES NEVIENU NEPAZISTU VAI ES BLATOS TUR BLIN. Starpcitu par Vairu Vinas bralens man labakais draugs sKiss no klana Gaileni. Es uzrakstiju, ka man nopirka shadu datoru jo jau 5 gadus velejos jaunu datoru un nekadigi nevareja tadu dabut jo NEBIJA NAUDAS. tagad kad beidzot paradijas man uz manu dzimshanas dienu tadu nopirka un es vel esmu 50ls paraadaa. Es uzrakstiju ka man sho datoru nopirktu lai jus saprastu ka tas ir dargs suds un ka man nav naudas lai tagad iedotu ziedojumus nevis pablatitos! Pinky iedod savu Skype name - parunasim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 (edited) bet tev veelreiz saku ,tas ,ka tev ir jauns dators ,pilniigi un galiigi nevienu(NEVIENU) neinteresee...tu nevari ziedot ,jo nav nauda ,ok saprotams...cilveeks kursh pats nepeln tas ir pilniigi iespeejams...bet tas ja buutu ziedojies kkaadu naudu ,nenoziimee ,ka tu buutu dabuujis ,jeb dabuusi adminu uz GIGN! vieniigais ko var dabuut slotu! P.S es tev iesaku ,laabaak vispaar vairaak nepostot par sho teemu ,jo aatri vien tev pasham apniks ,ka tevi apd*r*h... tu to nesaproti ,ka tu pats ,tagad ,sevi par idiotu pataisi? EDIT: ja es nemaldos ,jaa worm's ,teica - vienreizeja akcija, lielakajam ziedotajam ban tiesibas, otrajam kick tiesibas, treshajam slay/slap luudzu sakraaj naudu un uz priekshu!!! Edited May 1, 2005 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 nja.. sen nebiju taa smeejies Xan-Alive uzraksti vel kadu postu, baigi jautri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xan-Alive Posted May 1, 2005 Author Report Share Posted May 1, 2005 Negribu iegut tiesibas shada veida... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xan-Alive Posted May 1, 2005 Author Report Share Posted May 1, 2005 NU OK VAIRAK JUS MANI GIGNA NEREDZESIET!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 OMG WTF ? kaa tu iesi prom no gingna, neeeeeeeeeeeeeeeen neeej !!! tu esi ti stiliigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 ha. tipa tiesiibas neiedeva, uzreiz beeg prom no gign... ka tik niku atkal nemainiisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts