PAJOLS KEVINS Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Sveiki visi gignieši! Man vajadzētu kautkādu informāciju par Krievijas galvaspilsētu Maskavu. Informācija ir vajadzīga par kautkādiem Pieminekļiem un nu vienkārši par visu maskavu ko tādu ko vieglāk pastāstīt učenei būtu! Man ir kontrol darbs par to visu! Bet tam visam ir jābūt krieviski, es nekur nevaru atrast mošk var kāds palidzēet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Lūdzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 (edited) Lūdzu Tu gan esi oriģināls. šite jau meklēju(man vajag un Kevinam arī)tas dod kautkādu marazmu. Tiešām help. EDITED: Tiešām nēed backup baigi. Jātais slide shows uz powerpoint. Tur vajag bildes, tekstu un pašam lapu kur ir kautkas izklāstīts. Edited November 26, 2008 by Sokraac Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAJOLS KEVINS Posted November 26, 2008 Author Report Share Posted November 26, 2008 Ev nu davai lūdzu palīdzat! Man tas ir jāzina uz šodienu un vel rīt pd, lūdzu kāads mošk zin. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 http://www.apollo.lv/portal/fun/1862/articles/47849/0 Tikai neizgāzies, šīs ir 2005. gada ziņas Tev izdoma trūkst? Sāc meklēt pēc atslēgvārdiem, nu kaut vai pieminekļi Maskavā, tūrisma objekti Maskavā un tādā garā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 EU NU DAVAI NESPAMOJIET ik pēc 2min. OK, kevin? Turklāt par maskavu ir daudz info jūs tik neprotat to atrast. Es saprotu, ja būtu par kādu mazpopulāru pilsētu, tad te varētu prasīt palīdzību, bet pašlaik tā ir vinkārši liekuļošana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 http://lv.wikipedia.org/wiki/Maskava ķer!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Ja varat palīdzēt, tad tekstam arī jābut krieviski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Atkal sākās mājasdarbu prasīšana. Tak aizejiet uz bibliotēku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts