Jump to content
GIGN Forum

Hevija Achijs.


bullet
 Share

Recommended Posts

Bļa, ir viens hevija achievements ko es nekad nedabūšu - kill 50 scouts using Natascha - es to ieroci neizmantoju :)

Man vienkārši sakārojās dabūt to ačīvmentu. Kaujas laukā es to nekad nedabūtu, jo ar heviju praktiski nespēlēju. Tā kā tas bija botiskā ceļā viegli dabūnams, izmantoju bāzē sēdēšanas taktiku. No hevija man vispār diezgan daudzi ačīvmenti nav, jo nav pacietības ar viņu spēlēt. Hevijs ir fakin lēns snaiperu, spiegu un visu citu, kam nav slinkums viņu nosist vai nošaut, mērķis.

Link to comment
Share on other sites

omg alvi, nu gan. Hevijs ir viens no krutākajiem džekiem ever, viņu parasti hīlo visi mediķi un novākt džeku ar 450hp ir diezgan nereāli (pie tam es spēlēju nocrit serverī, tā ka vispār). Hevijs ir tāda karamašīna, ne ar vienu citu nemūžam nevarētu dabūt tik daudz kills per minute cik ar to monstru. Tur tik jāzin kad atkāpties un kurās vietās nelīst snaiperim acīs un viss kārtībā. Vienīgais kas man mēdz traucēt ir spiegi, bet labi spiegi reti kad gadās, pie tam tādos gadījumos es viņus regulāri čekoju visriņķī.

vincister - helspaku ačīvmentu visvieglāk ir dabūt otrajā dustbowlā otrā spotā - izlien pie beigām, tevi sašauj sentriji vai pretinieki, aizskrien ap stūri pie abām medpakām un bliez atpakaļ. Es tā viņu dabūju ~minūtes laikā. Šito ačīvmentu ir īpaši grūti dabūt tāpec, ka mani VIENMĒR kāds hīlo :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...