bacard Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 (edited) Pirmajā setā Ferrers kaut kāds pigorus taisa, bet nu vismaz izvilka to setu. Nevarētu teikt, ka Dimitrovs ir ļoti pārliecinošs, bet nu vajadzētu jau kuru katru brīdi salauzt. Šīs 2 spēles un tad jau kapeikas kabatā. Kurš tur iepriekš man neveiksmi piesauca ar Fereru? Setos 1:1 un tikko salauza Ferera servi, sūdi. Nesanāca servēt par setu, tagad 5:5. Mani nervi kļūst nevaldāmi. Un tomēr viss beidzas laimīgi. Bet tas Harisons! Kā es tādu biju palaidis garām? Noteikti pievienojas manam favorītu lokam - cīnītājs, kas veido spēli skatāmāku! Optibet arī grīļojas. Rāda, ka likme zaudēta, jo Dimitrovs esot zaudējis. Ātri vien problēma atrisināta. Edited August 13, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 ha, tik labs machs tikko bija. Ferrers diezgan miizeliigi speleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 K4r tākā man viss ir nozudis, un likmes vairs nevar likt, tad ko nu šobrīd iesakat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Uz veiksmīgas likmes ''paģirām'' uzmetu vienu kutelīgo. http://www.bildites.lv/viewer.php?file=nqmnd44lb8xeqgfi3gkg.jpg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Nesaprotu @betsafe nevaru atrast del potro, Hāasu, Felisiāno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Izgāja, vienīgi žēl, ka Čardijs izstājās un gandrīz 2 reizes samazināju laimestu, bet nekas - tāpat koef. 5 palika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Izgāja, vienīgi žēl, ka Čardijs izstājās un gandrīz 2 reizes samazināju laimestu, bet nekas - tāpat koef. 5 palika! cik biji uzmetis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 normāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Atā Džoker, atā Marej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Īsti nezinu ko lai saka, viss sākās ar iemaksu 100ls zaudētu 5ls likmi 2. setā uz over 9.5 turpinājās ar Azarenkas uzvaru, negulētu nakti un beidzās ar 2k ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Un cik wiliams bija koef? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 unibet bija kkads 1.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 čakt, uz arsenal vakar uzliku 40 ls, 2.3 koiits Riit taatad balle Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Jerrico diez jau kanārij salās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 Kāds var ieteikt kādu spēli uz kuru varētu uzlikt, kur labs koef. ? (Basītī) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 Vacija-Beļģija 1.4 Horvātija-Gruzija 2.6 Atlanta- Spartak 1.95 Italija-Turcija 2.6 Novukuzjeca- Sibir 2.25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 (edited) uzliku uz Vāciju + Dinamo EDIT: tagad pokeru spēlēju, ja izcelšu kaut kādu naudu, uzlikšu naudu uz tavu ķēdi GOOD Edited September 5, 2013 by sluT Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 UZ ķēdi neliec Jo tās spēles bija tādas kuras tu prasiji ar labu koefu Nav jau teikts ka visas izies Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 nu veči, kas jauns toķika aprindās? ir uz ko uzlikt? kā kuram veicies, neveicies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Hmm.. pašlaik esmu apstājie ar iemaksām, bet mējģinu caur pokera frīroliem izcelt kaut ko, vakardien no freerola izcēlu 0,38 eiro liekas smieklīgi, bet nekas, ar šo summu var cinīties paspēlēju dažus sit and go un tiku līdz 3,03 Ls un tagad jau darbs būs ar tot pirmā likme: http://www.bildites.lv/viewer.php?file=dtngy5ytijml2o48ucwu.jpg] Skatīsimies tālāk, cik tālu tikšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Vakar AC Milan mani piešmauca, nospēlēja ničā. No četrām spēlēm neizgāja vienīgā. Un naktī liku uz NHL, kur atkal atdūros pret vienu spēli. Pats skumjākais, ka vēlējos sākumā uzlikt uz washingtonu, biju izveidojis jau čeku, bet beigās pārdomāju un uzliku uz nashvilu. Rezultātā nedabūju neko. Šodienas aktivitātēm KHL- Spartaks, Yugra un Barys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Vakar Madride gandrīz iegāza. Tādas beigas es pirmo reizi dzīvē piedzīvoju. Madrides Real bija 1:0 vadībā, es laimīgs, jo tā bija pēdējā likme, kas bija jāgaida. 89. minūtē 1:1, es nospļaujos, izslēdzu ārā visu un eju gulēt. No rīta pieceļos un skatos, ka kontā 144 paundi. Ronaldu 96. minūtē tomēr iesita pendeli. Ar 3 likmēm no 2 paundiem pacēlu uz 142. Žēl, ka NHL neizgāja, cerēju uz Columbus vakar, bet šie samērā bezcerīgi ar 3:0 zaudēja Buffalo. Principā, lieku tikai uz tenisu un volejbolu. Ļoti reti uz futbolu un basketbolu. jo neskaitāmas reizes futbols mani ir iegāzis. Būtu miljonārs, ja nebūtu licis uz futbolu. Manchestera un Barcelona ir iegāzušas katra pa pāris reizēm un parasti tās arī bija vienīgās spēles, kas neizgāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 bļa tas ir tik obidna, kad neiziet viena spēle no daudzām! pakārties var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Ko vīri domā par rītdienas KHL? Ir doma uzlikt kombo likmi uz Dinamo Rīgu un Salvatu pamatlaika uzvarām. Any ideas? Rītdienas galvenā spēle Znaroka Dinamo vs SKA. Abām komandām koefs 2.43 @ optibet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now