emys Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Ir doma rīt likt uz HK Rīgu pret Atlantu. Jābūt labam koef un Rīga var pirmo spēli uzvarēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Ja spēlēs Upītis un Biezais ir varianti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Kādas domas par Barcelona - AC Milan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Kādas domas par Barcelona - AC Milan? Milana koefs 9 + Galatasary koefs 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Nu nav Milanai variantu, Barsa viņus izmīcīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Ja spēlēs Upītis un Biezais ir varianti. Var spēlēt tikai 3 91. gadi. Jāliek malā citi. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Kādas likmes varat ieteikt? or nevaru izlemt par dyn maskaviešiem un ska, koef diezgan vienlīdzīgi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Kādas likmes varat ieteikt? or nevaru izlemt par dyn maskaviešiem un ska, koef diezgan vienlīdzīgi.. Uzmetu uz 1X izgaja vispar bez stresa... Jo tiri mest uz Maskachku nebija iekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Šodien kas ievērības cienīgs ir redzams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Dortmunde - Ausburga over 2.5 vai over 3.5, Rennes pret Paris SG uz PSG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 šodien pirmo x mūžā paprovēju to online latloto, sanāca veiksmīgi, momentloto "Lasis" vinēju 10ls, jāiet uz džekpotu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 (edited) Dortmunde beidzās 4:2 , PSG tikko sākās. Un PSG vinnēja 2:0 kopā 6.40 kois Edited April 6, 2013 by FBI.Informant Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Ko varētu uz brīvdieniņām uzlikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 (edited) shiiiiiiiiieeeet, man jau likās, ka vajag uzmest uz kavalieriem, cleaveland niggas pagaidām labi smērē. Tā vietā noskaloju piecīti podā uz sixeriem biju pietiekami liels idiots, lai uzklausītu sava čoma, super nba fana viedokli. Edited April 10, 2013 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 (edited) Tas neērtais moments, kad Krosbijs salauž žokli no lidojošas ripas. To, protams, uzzināju tikai pēc likmes uzlikšanas pret Hurricanes. Lai vai kā, biju aizmirsis par Malkinu. Rezultāts patīkams. knds, Klīvlenda vakar Paceriem pad!rsa. Edited April 10, 2013 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 rīt uz Dynamo un vēl šis tas jāsazīmē Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 ^ uz dinamo arī piecīts ir uzgriezts Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 (edited) Kāpēc jūs abi par Dyn? Ir drošs? khl īpaši neorientējos, 2way kois dyn-2.00, bet traktoram - 1.72. Tas man nedaudz liek šaubīties. Kā jau teicu - par khl principā neko nezinu, tāpēc pēc koefiem skatījos. Bet jā - pat mans paziņu loks ir sacēlis baigo haipu par dyn. Edited April 10, 2013 by enjoi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Orientēties tikai pēc koeficientiem ir stulbi, Dynamo ir favorīti, viņu spēles stilu ir ļoti grūti lauzt un domāju, ka traktoram pat mājās tas neizdosies. Cita lieta protams ir tas, ka šajos PO traktors visās sērijās ir atspēlējies no 2:0 sērijā un vinnējis. Negribu nevienu ietekmēt, bet pats esmu ļoti pārliecināts par šo spēli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Rītā uz pliku Dynamo uzvaru nelieciet...Ticiet man Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Rītā uz pliku Dynamo uzvaru nelieciet...Ticiet man uz handi -1,5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 uz handi -1,5? Liktu vai nu 1x vai nu uz nichu labakajaa gadijumaa....Traktors ritaa guus 3vartus... Rītā Traktors uzvarēs vai bus overtime... Reali es esmu pa Dinamo ,bet redzot kaa vinji mocijaas majas un kaa Traktors spelee majas ritaa uz DInamo neriskeetu... Bet esmu tikai un vienigi par Dynamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 knds, Klīvlenda vakar Paceriem pad!rsa. jā, beigās labi, ka neizmetu uz cavs vs pacers, jo noteikti būtu licis uz klīvlendu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 (edited) https://www.tipico.c...opup.faces?id=0 solīda sistēma. Tur katru dienu ir labi piemēri, kā jāliek toto. Tipico.com Edited April 11, 2013 by FBI.Informant Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Traktors pagaidam rulleeee bet Dynamku vel nenoraxtam, bet kaa jau teicu uz Dynamku shajaa spelee nevajadzeeja likt Pat ja dynamka uzvares tad nervi buuus pabojaati pavisam noteikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now