ep1dem1c Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Tam bet365 ir forša join now akcija, izskatās ka ir vērts pieteikties Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Bet365 > Betsafe, izmaksas 1-2 darba dienu laikā un visvairāk live likmju starp toto kantoriem. Live likmes iespējams ka vairāk, esmu redzējis reklāmas ka uzliekot likmi uz spēli tu viņu vari arī skatīties, taisnība? betsafe nav ne vaines! izmaksāja manu bablo 2 dienās Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Var skatīties spēles, kurām piedāvā live translāciju un bet365 ir lielākais likmju klāsts, kas ir pašlaik pieejams. Pirmais bonuss ir teicams un ik pēc 2 nedēļām piedāvā veikt depozītu un 20$ bonusu. Esmu spēlējis visur, bet bet365 ir labākais ko esmu atradis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 mjāā tā nožēloju ka samīzos Gūūdīj, šodien ir kāda drošāka par drošu likme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 galvenais neuztraukties un bus čotka Tieshi taa ari mees pavasari pakaasam naudu Latvijas Krievijas spele, kad esot viira prata salikam afigennas likmes uz Lv Bet uztraukums tochna nebija neviena vieta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Tam bet365 ir forša join now akcija, izskatās ka ir vērts pieteikties Residents of the following countries are not eligible for this offer: Argentina, Armenia, Belarus, Bolivia, Brazil, Bulgaria, Chile, China, Colombia, Costa Rica, Croatia, Cuba, Czech Republic, Dominican Republic, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Georgia, Honduras, Hungary, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Macedonia, Mexico, Moldova, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Poland, Portugal, Puerto Rico, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Taiwan, Ukraine, Uruguay, Venezuela, Vietnam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Labi ka šodien neaiztiku KHL Pfuuuuu..... Baigi labi jutu ka nevaajag un pareizi jutu Expresiishus butu vnk sachakareeti Nekas shito kārtu droshi izlaidām Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 es gan gribēju 350 uz severstal uzlikt un atkal atkal atkal samīzos a rezultāts bija 5 : 0 un koif 1.45 , gribās jau 2. dienu pēc kārtas Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Es tos Tavus 350 bez bailēm varu uz kaut ko uzlikt. Es pat honorāru par to neprasu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Tu te kā vīrs runā par tiem 400 latiem, nuhujzin vai tu esi tik bagāts kā te izliecies.. Azartspēlēs ir viens likums, spēlē ar tik daudz naudu cik tu vari divos pirkstos turot sadedzināt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 (edited) Bagāti vīri liktu un liktu, un te forumos neko nekunkstētu ! Man reāli uz sitienu ne nokurienes vajag 150 ls apm , tapēc tas ir viens veids kā neko nedarot tos dabūt , bet čuriņa protams rausta, tapēc gaidu mirkli un cenšos uzklausīt padomus ! (kuri nav) Laikam rīt uz traktoru būs liktenīga, bet koif 1,37 apm baigi švaks un RD spēj taisīt brīnumus ! Edited December 2, 2012 by desina Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 desin, nu tad liec uz traktoru un nekunksti. vai arī atrodi 150Ls uz ielas Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 ja reali vaig piķi, tad spēlēt azartspēles ir totāls pizģets Es uzskatu, ka tas ir normāli tikai tad, ja ir lieka naudu un var dabūt vēl naudu. Principā es labāk saliktu pa simtam uz 4.5 koefiem Barclay līgā (futbols) vai NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Sibir-Sparta... Vai Under 5.5 kāds 3;1 Dinamka-Traktors X1 Slovan-Severstalj X2 CSKA-Vitjaz -1.5 Novokuznecka-Donbass over 5.5 SKA-Avto -1.5 Amur-Dinamka Koefs 3 uz djinamku , droši LEV-Minska nicha 2:2 Nefthimki-Yugra , hvz kas kasteee... bet te over 5.5 2:4 vai 3:3 Ufa-Baris over 5.5 vai ufas -1.5 Ak Bars- Omska 2:2 Lai veicas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Tampas uzvara un Wild - Detroita, 1st period totals, under 1,5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Tampas uzvara un Wild - Detroita, 1st period totals, under 1,5. Nu re, šāds betts arī izgāka šonakt. Biju šokā, ka Wild - Detroitas spēlē otrajā periodā tika iemesti 6 goli, ppc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Sibir-Sparta... Vai Under 5.5 kāds 3;1 Dinamka-Traktors X1 Slovan-Severstalj X2 CSKA-Vitjaz -1.5 Novokuznecka-Donbass over 5.5 SKA-Avto -1.5 Amur-Dinamka Koefs 3 uz djinamku , droši LEV-Minska nicha 2:2 Nefthimki-Yugra , hvz kas kasteee... bet te over 5.5 2:4 vai 3:3 Ufa-Baris over 5.5 vai ufas -1.5 Ak Bars- Omska 2:2 Akbars nicha un under izgaja Ufas over vispar izgaja ka smerets Nefthimki over ariii izgaja Lev-Misnkas under arii izgaja Donbass over izgaja kas solits Cska ar VITJAZ nedaudz iegaza Radulova disciplina Sverstalj X2 izgaja gan uzvara vai UNDER MAskavas 1X izgaja vispar kaa smerets SIbir under izgaja pipajot Reali 1na kljudaina likme, no uzmestiem 15Ls paceelu uz 95Ls CSKA vareeja vel smukaak pacelt Pie tam metu pa 1.5Ls Galvenais pareizi sakombinet,bet te izgaja vairumaa 7/10 expresishi Pipajot Ceru ka vel kads pateicoties manam prognozeem shodien noslauca naudu Runajot par DINAMO ,tur jau vairak bija uz joka, bet pateicoties tam ka uzliku OVER DR 2varti , atspeleju likmi pa nullem SKA biju uzmeti -2.5 beigas gan bija nervozas pie 4:1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 šodien kads kko liek? derētu kkas +/- stabils... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Kas nu kuram ir droshs Bulls-Indiana over 175 Detroita-Knicks +11Detroita vai UNDER 198... dalasa-thunder under 209 NHL Pingvini-washingtona Canucs-Oilers Carolina- Toronto OVER 5.5 Dalasa-Colorado Under 5.5 Reali droshakais sheit ir Carolinas over Pingvinu uzvara un Thunder under spele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) Labākais bookijs pasaulē bet365.com - plašākais likmju klāsts, lielākais live-bet piedāvājums un vidējie koeficienti ir ļoti labi.. Šodien nekas tāds īpaši labs nav, taču es šodien Paķeršu Kližānu pret Violu.. 2:0 Kližāns 1.90 un uz vakaru Žalgiris -5 ar koefu 1.7 izskatās ļoti labi.. Kližāns 4:6 pakāsa pirmo setu - čeks zaudēts.. -5 naudiņas Edited February 5, 2013 by 4uWiS^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Ka jus liekat?! Vairakas speles mazaka summa vai mazak speles un lielaka summa?! Man kka labak patik mazas summas un vairak speles... lielaki koefi un interesantak ;d no mazas summas izaugt ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Kas kam ir liels, lieku parasti 10-20 uz 3-4 spēlēm. Vai 50 uz 1-2. Protams var salikt lielos vagonus, bet parasti k-kas nobrūk. 7-9 spēles ar +/- 1.90 koi vairs neredzu jēgu likt. Pēdējā laikā vispār sēžu tikai uz Live basīšiem vai futeni @bet365. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 es parak liels iesacejs lai ar tadam summam speletos... ar laķikem kko cenšos darit ;d tapat vairak papisis esmu neka vinejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Vēlāk skatīšos, kas šonakt ar NHL/NBA un tad pateikšu ko lieku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flipsider Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) Reali labu naudu var nopenit tikai @ live betting, bet ari tur ir savi zemudens akmeni un jabut pacietibai. Parejie tie kuri pelna- 2 no 100 cilvekiem, vai ari vairaaki cilveki sadarbojas(kaa komanda). Ja tev nav komandas, neesi loti veiksmigs cilveeks un ir maza pieredze, tad busi bukmeikeru sponsoretajs. Ja esi viens, tad atmaksajas tikai live betting, bet ir jabut kaadai sistemai Tagad Triumph un Zalgiris spelee- liekat over 150.5p, jo daudz metienu, bet slikts metienu %. Droshi, ka sametis vairaak, jo precizitate drausmiga, kludu daudz, bet speles temps augsts. Var ari pa ceturtdalaam likt over , bet jaskatas piezimes un vai met garaam, ja metis garaam, tad punkti nokritisies un tad bus vertiba. Edited February 5, 2013 by flipsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now