FBI.Informant Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Naudinas velvienam kompim nav daudz , bet ir liela nepiecieshamiba pec taa un pagaidaam iesaakumam ir doma njemt kompi pa kaadiem 100ls , tad leenaam kko piepirkt vai vispaar nomainiit bet pamatideja paslaik ir lai varu spelet cs , tf2 , skatities video un vienkarshi serfot internetaa , taatad seit ir tie kompi .. 1.dators Procesora modelis: celeron Procesora frekvence, Mhz: 2400 Izgatavotājs: Intel HDD apjoms, Gb: 160 RAM, Mb: 512 cena : 75ls 2.datrors Procesora modelis: Pentium 4 Procesora frekvence, Mhz: 2600 Izgatavotājs: Intel HDD apjoms, Gb: 80 RAM, Mb: 512 cena : 100ls 3.dators Procesora modelis: Sempron Procesora frekvence, Mhz: 1800 Izgatavotājs: AMD HDD apjoms, Gb: 250 RAM, Mb: 512 Cena: 85 Ls 4.dators Mātesplate: Intel Rg82845E/Sl66N Procesors: Intel Pentium 4 2. 66Ghz 2GB DDR Pc3200 CL3 rams Viens WesternDigital 80Gb Pata disks Divi Seagate 40Gb Pata diski Divi Seagate 36Gb Scsi 10k rpm 1Gbps tīkla karte 16mb video(AGP) 350W baroklis Papildus iesprausta Scsi kontrolierkarte lai vajadzības gadijumā varētu pievienot papildus Scsi diskus. Keiss ļoti labā stāvoklī, 80gb disks stāv ērtā backupa lādē(ērti nomainīt diskus, lai pārvietotu datus).. . Tatad kursh juusupraat ir labaakais no shiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 20, 2008 Author Report Share Posted November 20, 2008 Piedoshanu par boost , bet man tiesham nav daudz laika , jo doma ir pec 20minuteem kaadu no viniem pirkt , kamer esmu ar mashiinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chauchau Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Nu no mana viedokļa es ņemtu otro vai ceturto, jo 1kompim ir celerons, cik man zināms pentium4 ir labāks, 3kompi pirmo reizi mūžā dzirdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 nevienā nav tikpat kā nekas pateikts, un cenas diezgan mistiski augstas. Pēdējais šķiet +/- ok, bet ar tādu videokarti pat CS nepaspēlēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 ceturtajam nav nosaukta cena un pirmajiem trim nav uzrādīta video karte, bet protams, ka celarons un semprons atkrīt, jo Pentium 4 strādās daudz ātrāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Njem 4to un veelaak piepirksi video karti klaat un buus daudz maz ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 2. vai 4. 2. pentiums labāks, rams un dhh samērā labs, procesors pašvaks.. 4. procesors bišķi labāks nekā 2. bet gandrīz bez manāmas atšķirības būs, normāls hdd bet ļoti švaka videokarte. ja tu vari uzreiz nopirkt kkādu 500 mb ramu un 200 mb videokarti, tad ņem 4. bet ja to vari atļauties tikai pēc ilgāka laika, tad ņem 2. savādāk ja nevari nopirkt tos, tad 4. kompis tev būs tikai lai viņam desktopā paskatītos un LABĀKAJĀ gadījumā arī internetā pasērfot. tālāk jau izlem pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Viņš teica par 20 minūtēm. Nevienam vairs neinteresē jūsu domas pēc 10 stundām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts