Guest darek Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 (edited) hmm shobriid pasaulee ,ir daudz jautaajumu par cs.Vai wcg, cpl, weg, itd. turniirus organizeet uz cs 1.6. vai cs:s...Vai pat izveidod atsevishkji gan cs ,gan cs:s.Kaaadas ir juusu domas ,ko vaajadzeetu labaa? un ko juus labaak speeleejat 1.6 vai CSS ?? EDIT: aa p.s ,pashlaik pat dazhas pasaules komandas(mTw) ir gatavas vaidot gan 1.6 ,gan cs:s komandas. Edited April 27, 2005 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 es personogi izveeleejos cs 1.6 jo cs:s man ljoti (ljoti) nepatiik ,vinjsh ir paaraak samaakslots ,pushkas visas taadas ,ne kaadas... veciishi pfff... es nez labaak ,lai visi turniiri notiek uz cs 1.6 jeb uz abaak countraam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 manas domas cs:s sucks hard Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 manas domas: par cs:s objektiivi vareeshu spriest tikai tad kad kompis normaali pavilkt. Uz 15fps iisti choina speeleeshana nesanaak. (lai gan pamanijos vienaa raundaa 5 ar awp nolikt ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 tjipa ,kad es biju uzlicis cs:s ,iegaaju gign cs:s serverii (kad veel bija) man tikai head shot's ,TIKAI UN VIENIIGI ,psc pat negribot galvaa, eju beru galvaa ,shauju normaali - galvaa ... nu mani galiigi neaizrauj cs:s ,man itkaa kompis normaali vareeja pavilkt + jo man veel bija viena cilveeka .cfg . frames per sec. bija ~ 60-70 (domaaju tiiri labi) vieniigaa lieta ,kas man cs:s patika tas ,ka uzmet flashu arii skanja ,taa kaa pazuud... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 jau 1.6 man ir low fps un css nevelk, bet ja vareetu tad speeleetu noteikti to.. patiik man tas kaa tie cilveeki pakriit un vinjus var vel un vel shaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 es izveelos cs 1.6, itka jau cs:s ar ir tiiri labs, bet ta ka man kompis cs:s ar 15-40 fps suks hard, tad izveelos cs 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 css Speele skaista dinamiska grafika izteikti labaaka, fizika... Zeel tikai ka vairumam kompji nevelk bet speele un programmetaji jau nav pie taa vainiigi... Es ar nepacietiibu gaidu pirmo CW uz CSSaa. vienlaiciigi nevar nevienu sliktu vaardu teikt par CS1.6 visu cienju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 vienmēr atcerēšos kā mani aztecā nosita lidojoša muca un tapēc gaidu jaunu kompi lai varētu normāli uzspelēt, jo man tas pats 15-40fps par cs varu teikt, ka daudzi ir tiktāl pieraduši, ka neko vairs negrib mainīt un negrib no kļūt par Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 abus cs varetu laist , bet CSS mani pievelk vairak ar grafiku un karshu modifikacijam ( mucas ,masinas utt ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 (edited) nu man vislabaak patiik Counter Strike:Condition Zero tikai nav iipashi populaaraa straikistu viduu...un taapeec nebija ka viens no izveeles variantiem... bet no piedaavaatajiem izveelos CS 1.6 Edited April 27, 2005 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 man garsho alus un cola! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 CSS - Man šķiet ka tā ir labi izdomāta un skatāma spēle (dotajā momentā tas ir lieks). Pa cik man i spēcīgs kompis un css iet labi, es pa brīzam to uzspēlēju, bet man nepatīk tās realitāte, kas ir iesprausta šai spēlē. Spēlētāji ir dzīvīgāki un kustības ir atbilstošākas īstenībai, bet nafig tas ir vajadzīgs spēlē... (es spēlēju spēles lai aizmirstu realitāti, ja vēlētos ko reālu es biežāk spēlētu peintbolu) Spēlētaji (atbilstoši īstenībai sametušies kūkumos ar tizla veida kustībm) pārvietojas pa dzīvīgajām kartēm...pirmo reiz spēlē- WOW..COOOL..Flash RAULZZZ...bet HS sāk apnikt - esmu sāvis ar AK un varu teikt CSS ir reālāks nekā 1.6 - dzīvē her tu izmuksi no nāves no kalaša, bruņas glābs tiki daļēji, CSS'ā tas arī tiek pasniegts, bet es netiecos spēlē pēc realitātes. CS 1.6 - LAbākais variants no CS kādu esmu spēlējis (netiku baudīt CS 1.2 /ne īpaši bet tomēr paspēlēju 1.3/ un 1.4 arī nemanīju (biju armijā)) CS 1.6 sniedz tikai to labāko, sviestaini ieroču nesaprotamais ložu lidojums, nesaprotamā bruņu nozīme(tāpat nekādas jēgas, bet visi pērk) UTT... CS 1.6 nekāds sakars ar realitāti un tas aizrauj, lai gan atšķirībā no kveika ir pamatots un realitātes pamatiem PS - piedodiet ja kas ir nesaprotams, esmu mazliet iedzēris Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 ja kompis buutu speeciigaaks tad css speeleetu laikam ar biezhaak ir vairaak reaalistisks un dinamisks bet taa kaa PC nevelk tad vecais labais cs 1.6 njem virsroku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 es stagnāts - vēl labāks vecais, labais CS 1.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 86.2% bija paredzams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now