Jump to content
GIGN Forum

Kas Notiek Ar Manu Galvu


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Nu ko sveiki visiem te atkal es.

Šis topiks nebūs bezjēdzīgs, jo man patiešām vajag padomus ko darīt.

Nu ko mazliet no pagātnes, es no 7gada vecuma esmu trenējies Karatē, un tagad man ir 14-15gadi, bet karatē es trenējos līdz 12 gadiem, pēc tam dažus gadus bija pauze un tagad jau no septembra sāku iet Thai Boksā (viss kas K-1 tikai cits nosaukums), aizmirsu pateikt kad trenējos iekš karatē man 3 reizes bija liels smadzeņu satricinājums, un deguns salauzts VOT ŠEIT VISS SĀKAS.Tātad degunu es salauzu kaut kur pēdējā gadā kad trenējos karatē man bija 12gadi tagad 14, un lieta tāda ka ārsts nesen man teica ka viena puse deguna ir tīra (elpot mierīgi var), bet ar otru ir slikti, viņa ir aizprostota pavisam (gaiss smadzenēs nenāk no otrās ppuses). Nu vo vienīgā izeja ir operācija. Itkā sarunāju ka ziemassvētkos būs operācija, bet vai nav kādas citas izejas bez operācijas? Nejau tā, ka es baidos, vienkārši es nezinu tik daudz filmas pārstījos ar operācijām. Nu un tagad man ko man darīt, skataties visu šo laiku es esmu dzīvojis tikai ar 50% gaissa smadzenēs (kas pienāk no vienas deguna puses), bet cik es esmu dzirdējis tad, ja gaiss netiek smadzenēs cilvēks kļūst par ''idiotu'', nelīdzsvarotu cilvēku, slikti domājošu. Un tagad ir lielākās problēmas, es jau kā nedēļu slims, šodien pamodos no rīta un deguns abas puses vispār neelpo, nevaru vispār. Dēļ puņķiem viss aizprostots. Pilēju, spray'jus lietoju vissu darīju, lai pazusti viņi, nepalīdz. Un tagad es jau veselu dienu pie mazākās smadzeņu pakustināšanas man ir elles sāpes smadzenēs. Es vispār pakratu galvu un nevaru ne padomāt, ne pastaigāt, NEKO nevaru izdarīt. Vēl aizvien cīnos ar puņķiem nepalīdz, cik es saprotu tagad manās smadzenēs nepienāk gaiss. Ja tas ilgi turpināsies ar manīm būs pagalam.

Tagad jautāju vai ir vēl kāda izeja izņemot operāciju?

P.S kapēc postoju te nevis kaut kādā citā ārstnieciskā forumā, jo es tikai te apgrozos. Un te apgrozās arī pieauguši cilvēki kas varētu iedot padomu.

Lūdzu nepiemēslojiet topiku, ja nēesat visu izlasījuši :ermm:

Link to comment
Share on other sites

Es domāju, ka šī nav īstā vieta, kur prasīt jautājumus par medicīnu, utt. Šeit čaļi tev varētu pastāstīt par visādiem CS pluginiem, bet ne jau par šādām problēmām. Domāju, ka labāk aizej pie kāda normāla ārsta un izjautā visu, kas tev uz sirds. Un galējā variantā - operāciju!

yo blade!

Edited by n00ke
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...