Miedzinjsh Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Varētu pietekties, bet demo varu skatīties tikai brīvajas dienās! Līdz šim gignā esmu uzlicis tikai 1 nepatiesu banu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Patiesiba arii varu demkas paluret... lidz shim kamer esmu bijis citur admins nav bijushas nevienas suudziibas... Demkas varu luureet kad vajag... banot gan naksies kaadam citam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Man, kad ir laiks, tad es ienāku un iečekoju. Kad nav laika, tan nenāku Man nekas arī nemainīsies.. Serverī ir vairāki sakarīgi admini - Zloy, jonathan u.c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 lidz shim kamer esmu bijis citur admins nav bijushas nevienas suudziibas... Demkas varu luureet kad vajag... banot gan naksies kaadam citam ! Ja neskaita, ka tu pats nesen tiki nobanots par cheatiem un vēl pie tam līdz pēdējam liedzies, ka nekā tāda neesot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Cik redzams peedeejos suudziibu topikos jonathan ir aktiivi saacis, nepatiesi nobanoto atbriivoshanu no bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Shat tad es uzmetu aci kadam demo, bet nesmu to darijis kaadu laiku jo gign nespeleju jau kadu laiku delj publikas un caur steam netiek ieksha. Gan jau es ar nedaudz shad tad palidzshu, ja bus kaads interesants gadiijums Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 25, 2008 Author Report Share Posted November 25, 2008 tātad, esmu izvēlējies cilvēku grupu, kas turpmāk uzņemsies banu izskatīšanu: Jonathan Zloy Hollow life Deadly L-Beast Kas šiem cilvēkiem būs jādara? Kad forumā ir parādījusies sūdzība par nepatiesu banu, jānoskatās demka un jārīkojas atbilstoši: a - ir 100% redzami čīti - topikā tā arī uzrakstiet, es vienkārši ņemšu un aizslēgšu ciet topiku b - 100% nečīto - topikā tā arī uzrakstiet, noņemiet banu, es aizslēdzu topiku c - nav īstas pārliecības par to vai čīto vai nečīto - topikā uzrakstiet savu viedokli un varat diskutēt ar pārējiem, kad esat nonākuši pie kopsaucēja, rīkojieties pēc punktiem a vai b Šis jauninājums, protams, neaizliedz citiem adminiem izteikt savu viedokli, arī tas tiks uzklausīts, bet primārais būs šo te 5 cilvēku spriedums. Ja arī kādam no ne-adminiem ir kas svarīgs sakāms, to droši variet postot attiecīgajā topikā. Ar vārdu svarīgs tiek domāti pierādījumi, par to, ka subjekts čīto vai nečīto. Pārējiem sūdzību sadaļā nav neko jāraksta. Ko šis jauninājums mainīs? Tie, kam 100% būs redzami čīti, tiks ātrāk pasūtīti d***t, bet tie, kuriem 100% nav nekā, ātrāk tiks unbanoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 A ko darīt ja bus 50/50 nu nebus parlieciba ka ir un nebus parlieciba ka nav!taisiis moshk balsoshanu? tas tak butu trulli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 25, 2008 Author Report Share Posted November 25, 2008 pārliecībai ir jābūt, tāpēc jau viņi var apspriesties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Kādu balsošanu, tas būtu stulbākais variants, daudzi prikola pēc nobalsotu, ka čīters. Nu 50/50 nozīmē, ka īsti pierādīt nevar čītošanu, unban un līdz nākamajai reizei, kad nobanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRG Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 whaaaaaaaaaaaaaa es varetu to darit, pieredziite shadas lietas ir pietiekama! Bet laikam es te par velu pieteicies esmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 esi gan.. un man liekas, ka šiem "speciālistiem" jābūt no adminu rindām GIGN, kā tas jau ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRG Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 iespejams ka tev tur ir taisniba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now