allworth Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Njaa man tas r&r ne za shto noslajoja, jo nepaspeeju aiznesties liidz bombsaitam, kur tajaa briidii notikaas visaadas nelegaalas darbiibas, es jau neko, tikai publiskais fuu, r&r, nu nav smuki taa dariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 un kaadaa sakaraa vote? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 21, 2005 Author Report Share Posted April 21, 2005 un kaadaa sakaraa vote? Lai dziivei jeega paraadaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Lai dziivei jeega paraadaas aa es sapratu , tev nav jeegas dziivei nothing personal Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 allwOrth nestreso ... labaak pasaki godiigi - vai tu nedabuuji banu par wh lietoshanu uz apollo ? kaa ta ir ? a par to slay - nepaspeeji izdariit - nu tad nomirsti par sodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 tur bija taa , ka visai komandai vairaakus roundus bija pilniigi po par bombu, tad vienkarshi noslayoyu visus kas vel bija dziivi, kad uzspraaga bombu, lai butu maaciiba vinjiem , ka nevajg sedet un fragot, bet iet to bumbu miineet. (ja nejaucu, kursh tad atceras katru slayu...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 allwOrth nestreso ... labaak pasaki godiigi - vai tu nedabuuji banu par wh lietoshanu uz apollo ? kaa ta ir ? a par to slay - nepaspeeji izdariit - nu tad nomirsti par sodu Diemzheel man nav bijushi bani vispaar, bet par to, ka man boti pieshuj wh - tas nav nekaads briinums, jo speeleeju tiiri uz skanju un ja kaadu sadzirdu, ka vinjsh skrien un sagaidu aiz stuura, tas ir tikai likumsakariigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 21, 2005 Author Report Share Posted April 21, 2005 Diemzheel man nav bijushi bani vispaar, bet par to, ka man boti pieshuj wh - tas nav nekaads briinums, jo speeleeju tiiri uz skanju un ja kaadu sadzirdu, ka vinjsh skrien un sagaidu aiz stuura, tas ir tikai likumsakariigi Shito es raxtiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 allworth es jau tevi neturu aizdomaas nestreso just vienk piemetu kaa faktu - biju padzirdeejis ko taadu a par to slay nau ko stresot , driizaak sho topic mieriigi var sleegt ciet pat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 r&r pareizi dariija, taadiem kaa tu ir nospljauties uz bumbu un vieniigaa iespeeja tev iemaaciit domaat par misiju ir slay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 21, 2005 Author Report Share Posted April 21, 2005 r&r pareizi dariija, taadiem kaa tu ir nospljauties uz bumbu un vieniigaa iespeeja tev iemaaciit domaat par misiju ir slay. Jaa un taadiem pimpjiem kaa tu blja vispaar vaig gaisu nogriezt un barot ar suudiem - peace , neapvainojies, bet apziimeejums "taadiem kaa tu" man neko neizsaka, un es uz bombsaitu skreeju .... tas taa - prieksh taadiem kaa tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 21, 2005 Author Report Share Posted April 21, 2005 Jaa un taadiem pimpjiem kaa tu blja vispaar vaig gaisu nogriezt un barot ar suudiem - peace , neapvainojies, bet apziimeejums "taadiem kaa tu" man neko neizsaka, un es uz bombsaitu skreeju .... tas taa - prieksh taadiem kaa tu Jaa, un veel kas, shito pollu taisiiju tikai taapeec, ka shodien ieregjistreejos forumaa un gribeeju paspeeleeties, pie viena arii pasuudzeeties, nothing personal Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Jaa, un veel kas, shito pollu taisiiju tikai taapeec, ka shodien ieregjistreejos forumaa un gribeeju paspeeleeties, pie viena arii pasuudzeeties, nothing personal adminiem vajadzeetu tev uzlikt kaadu warning level(par spamu), lai jau tu izbaudi visas foruma priekssrociibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Jaa un taadiem pimpjiem kaa tu blja vispaar vaig gaisu nogriezt un barot ar suudiem - peace , neapvainojies, bet apziimeejums "taadiem kaa tu" man neko neizsaka, un es uz bombsaitu skreeju .... tas taa - prieksh taadiem kaa tu luuk tavs posts arii noraada kaadi juus esat. pamatskoleeni ar pirmsskolas domaashanu. un kaa juus pamatskoleeni sakat - "peace". Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 21, 2005 Author Report Share Posted April 21, 2005 luuk tavs posts arii noraada kaadi juus esat. pamatskoleeni ar pirmsskolas domaashanu. un kaa juus pamatskoleeni sakat - "peace". lol, tavai zinaashanai maacos LU un man ir 19 gadi un pamatskolu jau esmu seeen aizmirsis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 domaashanaa gan outlawz nekljuudiijaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 r un r normaals 4ubaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 ko varu teikt par allworth - wh 100% , to mees ar astute noveerojaam gather laikaa .. uz apollo ja nemaldos vinsh jau ir dabuujis "savu" tiesu , un r&r es tieshaam buutu pateiciigaaaks ja tu vinjam banu buutu uzlicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 ko varu teikt par allworth - wh 100% , to mees ar astute noveerojaam gather laikaa .. uz apollo ja nemaldos vinsh jau ir dabuujis "savu" tiesu , un r&r es tieshaam buutu pateiciigaaaks ja tu vinjam banu buutu uzlicis es tak vairs nevienu neskatos, kursh nav pilniigi 100% wallhackers, piemirsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 ehh ... vareeji jau uzlikt ban , jo uz apollo laikam shamais jau ir dabuujis Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 25, 2005 Author Report Share Posted April 25, 2005 luuk tavs posts arii noraada kaadi juus esat. pamatskoleeni ar pirmsskolas domaashanu. un kaa juus pamatskoleeni sakat - "peace". hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 ko es varu teikt par Allw0rth - pimpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 ko es varu teikt par Allw0rth - pimpis izteiksmīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 Un nolaidaas no zemes virsmas gaismas stariņš, un pazibēja patiesības mirklis... LAi prieks un labsajūta, un neizsakāms atvieglojums Pulkveža sirdij... PS - varētu palūgt man KEEkSS'a vietaa Sludinātaaju??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now