Jump to content
GIGN Forum

Gar Zemi Nah

Ziediņš
 Share

Recommended Posts

Bljad,

karoche, seezhu sildos vakaram, atslaabinos

a te hujaks pa durviim kautkas nenormaali saak bombiit, nu, domaaju, tvaju makj

Taisu valjaa, a tur man - saldumus vai izjokosim haha

Hujase, es ta pljavniekos 2 gadus nodziivoju un visus razvodus zinu, karoche, pishu tuvaakajam kjirbim pa taafeli, tas aizripo, pagriezhos - na blja vampiiram uzsmelju pa pauri, hajaa, traapiit ta viegli, jo visi augumaa taa liidz kulei.

Karoche banda saak raut koferi, es protams pakalj, veel paspeeju pa dirsu uzraut mikipelej un te pretii pa kaapneem nesaas ragana ar slotu, blje manaa augumaa, nu te es njeahujel, bet ar ieskreejienu pishu ar celi pa pieri - ragana gar zemi

Nu karoch visi pazudushi, esmu rajonaa autoritaati nostiprinaajis, eju atpakalj uz dziivokli, tik taa ragana kaut ko burkshkj, ka pirmo reizi apkopeejas karjeraa vinjai kaads ar kaaju pa galvu iepisis

? Nezināms avots.

ņā patīk sist mazākus? <_<

Man vispār zb šietie helovīni man brālim svinam dzimeni un viens dolbajots piezvana eju laukā un prasa man saldumus vai izjokos.

Es saku nu sāc jokoties viņš saka, ka nemāk lai atnes saldumus es saku pagaidi bišk. un lai aiziet talāk no durvīm, ka man suns ir un var izskriet arā tas aiziet arī.

Tad kad nācu laukā ar divām olām šis ieradzījis sāka skriet ar vienu pa ķeseli ievilku ar otru pa muguru un tā vairāk neviena nebija atnācis. :P

:D

karoche, seezhu sildos vakaram, atslaabinos

a te hujaks pa durviim kautkas nenormaali saak bombiit, nu, domaaju, tvaju makj

Taisu valjaa, a tur man - saldumus vai izjokosim haha

Hujase, es ta pljavniekos 2 gadus nodziivoju un visus razvodus zinu, karoche, pishu tuvaakajam kjirbim pa taafeli, tas aizripo, pagriezhos - na blja vampiiram uzsmelju pa pauri, hajaa, traapiit ta viegli, jo visi augumaa taa liidz kulei.

Karoche banda saak raut koferi, es protams pakalj, veel paspeeju pa dirsu uzraut mikipelej un te pretii pa kaapneem nesaas ragana ar slotu, blje manaa augumaa, nu te es njeahujel, bet ar ieskreejienu pishu ar celi pa pieri - ragana gar zemi

Nu karoch visi pazudushi, esmu rajonaa autoritaati nostiprinaajis, eju atpakalj uz dziivokli, tik taa ragana kaut ko burkshkj, ka pirmo reizi apkopeejas karjeraa vinjai kaads ar kaaju pa galvu iepisis

? Nezināms avots.

:superlol::10cm: Gar zemi XD

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...