Jump to content
GIGN Forum

Mapping Contest No.І (maps)


d3ad_nOw
 Share

Recommended Posts

Tātad kā jau teicu, tika iesūtītas divas kartes kura viena ir mana.

Tāpēc es netaisos neko pats vērtēt un šoreiz atstāšu to gign komjūnas apmeklētāju ziņā.

Vienkārši nav vērts vērtēt vienu karti un savu es netaisos vērtēt.

Tagad visi tie lielie "mapping pro" , jūs izcēlāties un manās acīs vairs nebūsiet nekas vairāk par parastiem apmeklētājiem.

Vērtējam apmēram šādi, vērtēt var jebkurš :

Architecture (Arhitektūra, jeb detalizācija) : xx/10

Ambient (Atmosfēra, Skaņas) : xx/10

Gameplay (Izkārtojums) : xx/10

De_Velop

Iesūtījis : nelietis, paldies viņam par to

Ekrānšāviņi, bet novelkam un iemēģinam

arf63g3ln07z930xgju.jpg

027muq2g27sn872f2x.jpg

phqe17xpa34ldyxqdez.jpg

4k8qhvwoa65tgsa3j2f.jpg

q0iaot3mvo05agglqxoy.jpg

Lejupielāde:

Lejup.Lv

De_Kautkas

Iesūtījis : d3ad_nOw (es)

Ekrānšāviņi, bet novelkam un iemēģinam

x7f54mx4eftl4a4ecvu.jpg

fs6hb3k3h9a3vpu9r0vj.jpg

miq9b87ez7kc5mqdb90.jpg

mh9cxcyryhvhjr2qkd62.jpg

qtcc4nxav3b2nso9eire.jpg

s5bwl3i62ircze8t421z.jpg

xw9g4tyi57xvs1hcbgc.jpg

mnfmbz954edoldq4thz.jpg

x0mig99h7d87zijrtgj.jpg

5noy6hwit61qfgqxyejw.jpg

okxdl9idmv3in41c2y9s.jpg

Lejupielāde:

Lejup.lv (9.33 MB)

Tātad vērtējam un viss.

Edited by d3ad_nOw
Link to comment
Share on other sites

Skumоgi par dalоbnieku skaitu. Tikai viens, ja neskaita rоkotвju.

de_kautkas:

Arhitektыra: 10/10

Vienkвrрi lieliski izskatвs, visi sоkumi, koki un tas augstsprieguma lоnijas stabs fonв rullз. Man patika arо visas iekрtelpu detaпas.

Atmosfзra un skaтas: 10/10

Man vispвr personоgi patоk ziemas Krievijas vidз. Tвpзc mana sirds vai kыst no рitвs mapes.. :D

Spзlзjamоba un r_speeds: 5/10

Pusi no vзrtзjuma deva "gameplay", tas godam nopelnоja savus piecus punktus. Cik nu tur viens skraidot varзju apjaust, spзlзtвjiem bыtu interesanti un vienlоdzоgi. Bet r_speeds gan ne - nostвjoties vienв tв lielв laukuma stыrо un pagrieюoties uz tв pusi, wpoly uzlec kaut kur pie 1500, lai gan 1337 пaudis stingri iesaka ne vairвk par 600. Un tв kв tas ir chokepoint, tai vieta vispвr vajadzзtu bыt diezgan nabadzоgai. Es ieteiktu ielikt tвdus kokus kв survivor (divi krusteniski brushi), un pзc iespзjas tur kaut ko noтemt nost. epoly tur arо ir kaut kur pie 3000 laikam, bet es nezinu cik tas ir maksimвlais ieteicamais.

Vзl kaut kur arо ieksв bija 800 wpoly. Tos vajag izlabot.

Vзl viena lieta - ct startв un vзl kaut kur pie laukuma bija tвds klucis ar rozв un melnu kvadrвtu tekstыru. Tas ir tekstыru iztrыkums, nezinu vai vaina ir manв vai tavв kompо, bet es nupat pвrinstalзju CS, ja man trыka tekstыras tad tвs vajadzзja pielikt arhоvв vai iekompilзt.

___________||||||||||||||||||||||______________

de_velop (vзrtзjumi ir zemвki nevis pietзlotas kautrоbas dзп, bet tвpзc ka man tв karte jau drusku ir apnikusi taisорanas gaitв).

Arhitektыra: 8/10

Man tagad salоdzinot liekas, ka ir par maz detaпu. Nevis vienkвєsi piebвzt ar bezsakarоgiem mзsliem, bet esoрo arhitektыru izdaiпot, izcelt savienojumu vietas un citas kontыras gan man derзja. Arо tekstыras, iespзjams, ir mazliet par vienveidоgu. Taиu man patоk зkas plвnojums, tas dzelzceпa posms ar "tuneli" kв fona detaпa, un tоri kв mвkslas koncepts - tas drврu sieta tilts pвri par ofisa logu (no lejas skatoties forрs skats uz debesu fona).

Atmosfзra un skaтas: 8/10

Nav ideвli jo es pats оsti nevaru saprast kas tв vieta bыtu realitвtз. Es gribзtu paskatоties uz to karti no malas, kв uz cita veidojumu, bet ko nevar to nevar. Skaтas рur tur ir dzirdamas cauri sienвm, bet nav uzmвcоgas un iederas. Iespзjams, derзja kвds troksnis arо вrpusei - pilsзta vai vзjр.

Spзlзjamоba un r_speeds: 9/10

r_speeds ir ok, maksimвlais wpoly ir 430. Par gameplay un chokepoints man grыti spriest, jo zbot slikti analizз рo karti, tвpзc nav bijusi iespзja reвli uzspзlзt. Cik es rзнinвju pзc sekundзm, bыtu jвbыt normвli.

Link to comment
Share on other sites

De_Velop jebšu nelieša mape.

Arhitektūra: 8/10

Jau tas vien, ka mape ir trīs stāviga jebšu pagrabs/ēka/jumts vai arī kas tur būtu personīgi man patīk, ka nav tikai pa vienu līmeni jāskraida. Mape nav ne par lielu, no spēlētāja skatu punkta, ne par mazu. Ir realitātes sajūta, ka neesi "in da barby house". Patīk apgaismojuma atšķirība atkarībā no istabas, un istabu daudzveidība, bet ne milzīga piesātinātība ar visādiem "fifīgiem" elementiem vai mistiski nesaprotamām istabām. Vienīgi tā ar ūdeni, bet ir sava odziņa katrā mapē vajadzīga. Nepatīk, ka logi ir tik cieti, bet tas laikam ir tā plānots šajā mapē un arī īsti nepatīk logu tekstūra. Ir šadas tādas vietas, kur ir mazi "bugi" t.i kāds objekts lido gaisā u.c.

Atmosfēra un skaņas: 10/10

Kopumā mapes atmosfēra atsauc atmiņā de_nuke mapi, bet tas jau laikam dēļ tekstūrām. Manā izpratnē skaņas ir pietiekami un labi vien ir, ka tās nav ārā, jo nebūšu orģināls un pieturēšos pie tā, ka spēlēt mapes, kurām ārpusē vai lielākajā daļā no tās skan kaut kas fonā neiederās parastajā cs 1.6.

Spēlējamība un r_speeds: nevērtēšu

Spēlējamība varētu būt tīri sakarīga un interesanti vērtējot tikai pēc mapes uzbūves un spēlējamības plašības, jo bija slinkums ar botiem testēt...

de_kautkas jebšu d3ad_nOw mape

Arhitektūra: 7/10

Arhitektūrā patīk tas, ka ir detalizētas lietas kaut vai tas, ka tajā "serveru" istabā ir tie vadi vai arī ārā visa zeme nav līdzene, bet viļņaina un arī konteineri, kas stāv uz tās ir saliekušies nu kā tas dzīvē ir nevis viss ir precīzi taisns. Modeļi gan ir daudz, bet iederas vienīgi nepatīk tas, ka mašinās ir ielikts pliks clip taisnstūris varēja nedaudz detalizēt viņu, jo uz dažām mašīnām, kas ir normālā augstumā nevarēja uzlekt un uz tām kurām varēja uzlekt bija dīvaina sajūta, ka virs kaputa tu esi tik pat augstu cik uz jumta. Protams, Latvijas karogs rullē kā parasti. Tomēr mapē pietrūka tas kas ir nelieša mapē - plašas telpas. Tomēr viss likās diezgan saspiests un aizpildīts.

Atmosfēra un skaņas: 9/10

Atmosfēra patīkama vienīgi neveikla liekas atrisināta situācija ar to caurumu grīdā, kur apakšā ir ūdens nevis tas, kur nosprāgst, bet tas jau vairāk pie arhitektūras. :) Būtu labāk ja tajā ūdenī vismaz varētu ielekt un pa trepēm izkāpt ārā, jo atkal rodas dīvaina situācija, kad no tā galda lec uz tā cauruma pusi, tad vienkārši atsities pret tukšu gaisu... Skaņas, lai gan arī daudz ārā, tomēr nelikās pārāk piesātināti, bet it īpaši likās orģināli un patika tā skaņa, kad pieiet pie tām paceļamajām durvīm, kad tā skaņa ir, ka "ķipa" ciet un neveras vaļā.

Spēlējamība un r_speeds: nevērtēšu

Nu šajā mapē tomēr spēlējamība liekas daudz mazāka nekā nelieša, bet šoreiz es šo kritēriju nevērtēšu ne vienam ne otram, jo ir grūti secināt tikai no skata vien, jo bija slinkums ar botiem patestēt. :)

Šis ir mans viedoklis nevis vados pēc kaut kādiem noteiktiem kritērijiem patīk/nepatīk paši vainīgi. :)

Link to comment
Share on other sites

de_kautkas

Arhitektūra: 7/10

Detalizācija: 8/10

Gameplay: 8/10

Modeles/Prefābi: 8/10

Skaņas: 5/10

Tekstūras: 7/10

Efekti: 6/10

Kopā: 7.00 / 10.00

Vēl viena lieta - ct startā un vēl kaut kur pie laukuma bija tāds klucis ar rozā un melnu kvadrātu tekstūru. Tas ir tekstūru iztrūkums, nezinu vai vaina ir manā vai tavā kompī, bet es nupat pārinstalēju CS, ja man trūka tekstūras tad tās vajadzēja pielikt arhīvā vai iekompilēt.

...

Jā, man arī.

de_velop

Arhitektūra: 4/10

Detalizācija: 4/10

Gameplay: 5/10

Modeles/Prefābi: 3/10

Skaņas: 2/10

Tekstūras: 3/10

Efekti: 2/10

Kopā: 3.29 / 10.00

Edited by Mev-Rael
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...