Jump to content
GIGN Forum

Online Pokeris

cash^
 Share

Recommended Posts

Jā, es varēju atrast googlē, taču man interesē sakarīgākā adrese. Zinu, ka šeit vairāki cilvēki spēlē, tāpēc domāju, ka spēsiet kaut ko ieteikt.. Neesmu nekāds baigais pro, bet iesācējs, tāpēc baigi skilotas vietas neinteresē. Un iesākumā interesē bezmaksas pasākumi. Pēc tam jau skatīsies kā veiksies.

Paldies!

esmu spelejis betwayja un partypoker. it ka partypoker skaitas viens no krutakajiem. daudz turnamenti. Bet naudu zaudeju abos... :P

zini, olimpic kazino ir pokra turniri katru vakaru 8. parasti teksasas holdems ar rebajiem pusotru stundu 10Ls. 60 cilveki. Tur patiesiba ir diezgan kruti un var ari dabut bezmaksas smigu, bet kad saliek kopa bezmaksas smigu un pulkstens divi nakti, kad esi palicis 15pacmitnieka, tad veiksme aizgriezas! :D

Vai nu PokerStars.com vai ari fulltiltpoker.com

divi popularakie klienti, ka ari nespele visadi kretini, kas friirollos kapeikas novarijushi un iet pie galdiem akstities :) Tapec vislabak fulltilts - freerollu tik pat kaa nav un minimala iemaksa 50 dolaari ! :thumbsup:

Bankrollmob (50$ par brīvu) + CDpoker (viegli apspēlējams kontingents) = $ (naudu iespējams izņemt pēc 50$ iemaksas, t.i. naudu atmaksājas ņemt ārā, ja esi >divkāršojis par brīvu piešķirto naudu)

Pēc tam attiecīgi var turpināt šo ciklu :)

carbon poker man piemeram viss labak patik.

partypoker nav interesanti jo tur naudu visu laiku var atjaunot un viegli vinet entas štukas...

tad vel tiri interesants ir 3D pokers... vari runat, piecelties kajas u.t.t interesanti!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...