yozhis Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Sveiki, gign`ieši. Es meklēju godīgu un saprātīgu cilvēku, ar kuru varētu sadarboties vienā lietā. Vēlos nopirkt programmu, bet to var izdarīt tikai ar paypal palīdzību. Tā kā pašam nav vēlme tur reģistrēties un pērties, tapēc piedāvāju tādu lietu: Ieskaitu tev kontā 10ls, programma maksā ~7ls(14$). Tie 3ls paliek pie tevis, bet par to gribu, lai tu nopērc un atsūti man programmas nopirkto licensi. Rakstat uz skype: yozhis Vai te pat forumā, (pm). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (edited) Es meklēju godīgu un saprātīgu cilvēku, ar kuru varētu sadarboties vienā lietā. Vēlos nopirkt programmu, bet to var izdarīt tikai ar paypal palīdzību. Tā kā pašam nav vēlme tur reģistrēties un pērties, tapēc piedāvāju tādu lietu: Ieskaitu tev kontā 10ls, programma maksā ~7ls(14$). Tie 3ls paliek pie tevis, bet par to gribu, lai tu nopērc un atsūti man programmas nopirkto licensi. Rakstat uz skype: yozhis Vai te pat forumā, (pm). Kur problēma reģistrēties paypal ? Labāk tā neuzticies cilvēkiem netā , jo pastāv iespēja ka kāds mērglis tevi apčakarēs ! Edited October 29, 2008 by JuiCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 (edited) Tapēc ka īsti neizprotu paypal, bet ja tiešām neviens godīgs cilvēks nebūs, tad mēģināšu kko mēģināt pats. p.s. cik sapratu tur jāievada kartes kods, bet tā man pazuda (aizvakar). Karte bloķēta mētājas kaut kur Cēsīs, pats esmu Liepājas raj. Edited October 29, 2008 by yozhis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Ar kredītkarti nevar ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 Tieši viņa man palika Cēsīs pirms 2 dienām.. Un bez viņas nevaru piereģistrēties paypal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Nē, es domāju, vai nevar norēķināties par programmu ar kredītkarti. (tikai paypals ?) Tā es varētu izpalīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 Programma Laikam, ka tā nevarēs. Ja tev ir kredītkarte, vari to piereģistrēt paypal.com un tālāk izdarīt maksājumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (edited) hzm.. ar visa var norēķināties... $ 19.95 x 0.56 = Ls 11.28 ar Ls 10 būs pa īsu.. edīte.. tad parādās 19.95, tagad $ 14.95.. nesaprotu Edited October 29, 2008 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Deadalive $14.95 Ar AMEX var norēķināties, sūti šurp naudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 šaubos ka atradīsi kādu. Man līdzīga problēma tikai man no paypal vajag izņemt 500$ un neviena latvijas banka neatbalsta paypal tapēc meklēju kādu kurš naudu var izņemt no paypal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 poņil, ja brauc pa labi, tad ir 19.95, bet ja pa kreisi ripina, tad ir tie 14.95 atvainojos par savu tizlumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 Kesh, nevēlies es tev uz kontu nosūtu tos 10ls, un tu no saviem 500$ nopērc to programmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (edited) Ja tev ir Swedbank, varu palīdzēt. Kesh, paypal jau labu laiku skaita piķi uz Latvijas bankām. Edited October 29, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 nu ja gribi suuti uz manu unibanku ( iedoshu datus ) kad ienaaks nauda nopirkshu caur paypalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now